עבור לתוכן

PSN, יוזר אמריקאי ומה שביניהם

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

יש לי PS4 עם עינית דיסק דפוקה - עלות התיקון לא משתלמת אז ככה שהפיתרון היחידי להנות ממנו זה להוריד עותקים דיגיטליים.

חפרתי קצת בגוגל ובאשכולות פה ראיתי שהפיתרון באמת זה לפתוח יוזר אמריקאי בסוני, לרכוש דרך אמאזון גיפט-קארד ודרכו לרכוש משחקים.

הקטע שגם באמאזון מזהים שהחשבון שלי שם ישראלי והשירות לא נתמך שם :

 

ציטוט

We noticed you're shopping from Israel. This item is not available for purchase due to geographical restrictions.

 

רציתי לרכוש דרך הלינק הזה

 

אז מה האופציה בעצם, לשנות גם את הפרטים באמאזון לפרטים אמריקאים ואז לרכוש או שיש דרך יותר הגיונית מזו?

 

תודה מראש לכולם!

  • 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ניסית לפתוח יוזר חדש אמריקאי מהארץ?

פורסם

במידה ועדיין רלוונטי, כי הייתה פה וואחד הקפצה :D 

 

 

שום אמאזון ושום נעליים.

 

אם יש לך חשבון אמריקאי, הדרך היחידה לרכוש עותקים דיגיטליים מחשבון אמריקאי היא ע"י כרטיסי הטענה של psn. יש בכל מיני סכומים. paypal ישראלי וכרטיסי אשראי ישראליים לא עובדים בחשבונות אמריקאים.

 

אתה יכול להשיג כרטיסים כאלה (של region us) בקלות דרך g2a.com והם נמכרים שם לרוב במחירים נמוכים מהשווי של כרטיס ההטענה. 

 

להשיג כרטיס של 50 דולר ב42 דולר זה עניין של שיגרה שם.

 

בעת הרכישה אתה בעצם מקבל קוד שאותו אתה מממש בחשבון שלך בpsn, ואז יש לך קרדיט בחנות של sony. כשאתה בא לרכוש משחק כלשהו, התשלום ירד מהקרדיט.

 

מוכרים שם גם מנויים ps+ (אגב גם לחשבונות ישראליים eu), במחירים מגוחכים. המימוש הוא באותו האופן.

 

 

במידה ואין לך חשבון אמריקאי, חשבון שכזה אפשר לפתוח רק באמצעות כתובת אמריקאית כלשהי. לא בעיה להשיג כתובת ציבורית אמריקאית. כמו כן ישנם גם כן אתרים שמנפקים כתובות לצרכים אלה בדיוק.

 

 

וכמו שאמרת, אין באמת טעם לתקן את העינית. העינית של הps4 שלי בסדר גמור, ולא השתמשתי בה כמעט בכלל. הרוב הכמעט מוחלט של המשחקים שלי הם דיגיטליים. המשחקים היחידים הפיזיים שיש לי הם אלה שהגיעו בבאנדל של הקונסולה :D 

 

מקווה שעזרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים