פורסם 2017 בינואר 198 שנים היי, תשתית האינטרנט שלי היא של בזק, וספק 018, 100 מגה, נתב D-Link DSL-G256DG. כשחיברתי את הפלייסטיישן 4 סלים לאינטרנט בחיבור עם כבל, שמתי לב שנורת החיווי בנתב היא כתומה ולא ירוקה, ושהNAT הוא 3. דרך האתר של פלייסטיישן הגעתי לזה: With Type 3, communication with other PS4™ systems might be impossible, or your PS4™ system's network features might be limited. קראתי קצת על הנושא באינטרנט ונראה שNAT 2 עדיף על 1, שמחובר ישירות לאינטרנט ללא הגנה של הראוטר. התקשרתי לבזק וביקשתי לפתוח פורטים לפי מה שמפורסם באתר When you're using PlayStation™Network at an office or other location with a shared network, a firewall or other security measures might prevent your PS4™ system from connecting to PlayStation™Network. If this occurs, refer to the port numbers listed below, which are used when you connect your PS4™ system to a PlayStation™Network server. TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480 UDP: 3478, 3479 אחרי פתיחת הפורטים הNAT השתנה ל 2. אבל גם קראתי שצריך לשנות את האייפי לסטטי. 1) האם פתיחת הפורטים מספיקים או שצריך אייפי סטטי? 2) האם החיווי הכתום בנתב הוא בגלל גישה מוגבלת ב NAT 2, 3? והאם בNAT 1 החיווי יהיה ירוק?- פשוט רוצה להבין אם יש לי בעיה בפלייסטיישן או בנתב. תודה רבה.
פורסם 2017 בינואר 228 שנים מחבר אז הNAT השתנה שוב ל 3. אני מניח שלא מספיק לפתוח פורטים וצריך איי פי סטטי. מישהו יכול להדריך איך עושים את זה עם הנתב של בזק D-Link DSL-G256DG ? כל המדריכים ביוטיוב הם של נתבים אחרים. אודה אם מישהו יוכל להסביר ולעשות סדר בכל עניין הפורטים והNAT. תודה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.