פורסם 2017 באוקטובר 178 שנים אתה יכול לחבר אותו כדיסק שני לכל מחשב אחר שיש לך שעובד או לרכוש מתאם USB to SATA
פורסם 2017 באוקטובר 178 שנים מחבר אני יודע אבל אני לא מצליח להוציא ממנו חומר ראיתי פעם אצל חבר כזה מקרה וטכנאי הצליח להעתיק לו את הדיסק לדיסק חדש השאלה היא האם מישהו יודע איך?
פורסם 2017 באוקטובר 188 שנים מחבר גם אם מופיע אז אני מנסה להעתיק קבצים בצורה רגילה ואחרי כמה דקות זה נתקע ורק חלק קטן מספיק לעבור וזה לא אפשרות סבירה להמשיך ככה
פורסם 2017 באוקטובר 188 שנים עוד אופציה זה לעשות CLONE מהדיסק הלא תקין לדיסק ריק תקין אחר באותו גודל או יותר גדול בתוכנה שנקראת GHOST , ושם אפשר להגיד לו שידלג על המקומות שהוא לא מצליח לקרוא מהם. לתת לו לעבוד כמה זמן שיקח ואז בתקווה שיהיה לך את רוב הדברים על הדיסק האחר שממנו תוכל להעתיק ללא בעיה.
פורסם 2017 באוקטובר 188 שנים מחבר זה מה ששאלתי איך אני יכול להשיג את התוכנה הזאת (בגירסא הישנה שזה עלה מ - CD) הרי המחשב לא עולה עם הדיסק קשיח הזה
פורסם 2017 באוקטובר 188 שנים יש גרסא ישנה של Hirens Boot Cd שאני עובד איתה, מצאתי באחד משרתי ה FTP הורדה שלה: ftp://ftp.spez.com.ua/driver/bbs/utilities/Hiren's.BootCD.10.1.iso זו ערכת כלים לטכנאי שמכילה הרבה תוכנות, היא אחת מהם שנמצאת שם. אם אתה חושד במקור של הקובץ מומלץ לסרוק עם אנטיוירוס טוב. נערך 2017 באוקטובר 188 שנים על-ידי The_MichMan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.