עבור לתוכן

זקוק להמלצה לרסיבר + סט רמקולים 5.1 לקולנוע ביתי

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות לטלויזיה 29 אינץ' המשפחתית רכיבים של קולנוע ביתי כדי לשמוע כמו שצריך בסרטים, בדולבי דיגיטל.

מה שאני צריך זה רסיבר איכותי ומצוי (לא באיזו חנות אחת שרק לה נשאר מלאי, או שאפשר להשיג בחו"ל) שיהיה טוב להרבה סרטים וגם קצת למוזיקה, חשבתי על זה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1596362 (ה-ימאהה RXV630).

בקשר לסט רמקולים אני צריך משהו איכותי, לא הזבל שנמכר תחת שמות שונים (*אהההמ* פירלס *אהההמ*) , שיבוא קומפלט עם סאב וופר, אני יודע שבתקציב שלי (שיבוא בסוף ההודעה) אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות סט איכותי של ממש, אבל אני לא יכול להעלות את התקציב ולכן אני מעוניין לרכוש את הסט הטוב ביותר שאני יכול להרשות לעצמי...

חשבתי על הסט הזה:  http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2∏=65560&saleNo=316421.

בכל מקרה, התקציב שלי לשניהם ביחד הוא 4,000 ש"ח, מקסימום אבל מקסימום 4,200.

מקווה שתעזרו לי, תודה מראש!

פורסם

את הזבל שאתה קורא לו פירלס המציאו בשביל אנשים כמוך (וכמוני) שאין להם את ה10K שקל להשקיע במערכת, ואני בטוח שמערכת ב 2000 שקל של פירלס תישמע יותר טוב לסלון מרמקול פלסטיק זול בגודל של חפיסת סיגריות של JBL, למרות המותג.

יחסית למחיר התמורה שאתה מקבל היא גבוה מאוד, פשוט תלך ותשמע דגם טוב שלהם ותראה שזה נכון.

אני בדקתי כמה דגמים ואני ממליץ ללכת על הTEMPEST.

לדעתי כדאי לך לקנות טלוויזיה קטנה יותר, 62" זה הרבה! וחבל להשתמש בסאונד גרוע עם מסך בגודל כזה זה יהרוס את החוויה.

אתה תמיד יכל להשקיע בסטריאו במקום 5.1 או 5, כך תוכל לקנות רמקולים יותר איכותים

פורסם
  • מחבר

הטלויזיה היא 29 אינץ' לא 62

פורסם

יש משהו בדבריו של overload, אולי עדיף לך לקנות זוג רמקולים+ רסיבר ואחרי זה לקנות עוד רמקולים כשיהיה כסף. כמובן חשוב שכשתקנה את הרמקולים הנוספים, שיהיו מאותה חברה ומאותה סדרה.

לדעתי עדיף סטריאו איכותי מאשר סראונד זבל...

פורסם
  • מחבר

לא יודע...דיי חשוב לי הסראונד...

אם אני מרכיב מערכת סראונד מרמקולים שונים, על מה כדאי לי ללכת ובאיזה סכום אני אצא?

פורסם

הטלויזיה היא 29 אינץ' לא 62

אופס..יש לי בעיה עם הקידוד אז אני רואה מספרים הפוך (92=29), ראיתי 92 חשבתי שהו מתכוון ל62 והוא התבלבל.

בכל מקרה או שתגדיל את התקציב או שתקנה פירלס או משהו, או שתקנה סטריאו נחמד ובעתיד תוסיף עוד 3 רמקולים לסראונד, לדעתי הכי חכם למרות שגם פירלס צנוע יכל להיות טוב.

פורסם
  • מחבר

אז תגידו חבוביי, אפשר לקחת זוג קדמיים וזוג אחוריים בתקציב שלי? ואם לא אז על איזה קדמיים אפשר ללכת בתקציב של 1500?

פורסם

אם אתה שואל אותי הדרך הטובה ביותר היא לבדוק לבד, להקשיב ולבחור לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים