עבור לתוכן

כל מה שאפשר לבקש באריזה של פחות מחצי ליטר: הכירו את דור המיקרו מחשבים החדש

Featured Replies

פורסם

אינטל מכריזה על מחשבי NUC חדשים במראה מעודכן ועם חומרה שאמורה להפוך אותם למחשבי ה-HTPC האולטימטיביים

לכתבה

פורסם

בלי כרטיס חיצוני למשחקים זה סתם בלון נפוח, כי אין צורך ביכולות הללו עבור המשימות. מחשב קטן בנפח ליטר עם חומרה מלפני שנתיים יעשה כל מה שצריך

פורסם

מחשב סלוני מושלם עם תמיכה ב 4k אני בדרך לרכוש אחד כזה בדיוק לסלון מסוג i7.

פורסם

המעבד הזה לא נועד למשחקים הזקוקים למשאבים וכוח עיבוד גדול פי 2 ואולי 3 מזה. לעומת זאת, המעבד הזה מעולה לשימוש שוטף שמטרתו לצפות בסרטים, לעבודה באקסל ופתיחה מרובה של אתרים מקבילים.. חוץ מזה, הכוח הגרפי הוא חזק מספיק לכל דבר שהוא בסיסי ומעבר כיום.. וכל זה, בעטיפה של מכשיר קטנטן, וזה ההבדל העצום בין מחשב גדול ממדים לקופסה שגודלה עשירית מהמארז רגיל.

פורסם

יכול להיות מעולה למחשב פינתי לסלון, קצת שירים קצת אינטרנט ולפעמים גם סרטים... סיכוי גדול מאוד שארכוש את זה, תודה רבה על הכתבה!

פורסם

כל מי שכותב "קצת אקסל, קצת אתרים, קצת שירים, קצת אינטרנט ולפעמים גם סרטים", דעו לכם שמיני-מחשב אנדרואיד, שעולה 25$, יעשה את זה לא פחות טוב ממנו למשימות האלו. ויהיה אפילו יותר דק. 25$ 500$ (ואל תשכחו להוסיף ל-NUC דיסק קשיח וזכרון RAM)

פורסם

ממש לא שווה.. (לא במחיר של 300-500$) אני קניתי mini pc ב70 דולר מבוסס windows 10, והוא עושה כל מה שמחשב סלוני אמור לעשות בצורה מכובדת. סרטים דרך קודי/פופקורן, הזרמה של משחקים דרך steam גלישה וכו'. שלא נדבר על אלטרנטיבות אנדרואיד זולות יותר...

פורסם

מחשב סלוני רגיל (וגדול) יכול לעשות את אותה עבודה בפחות כסף... אם כבר, אז יכול להיות נחמד להשתמש במיני מחשב על שולחן קטן ביחד עם מסך 24 אינץ' ומקלדת בלוטות', ואז יווצר SETUP ממש מעניין ומינימליסטי.

פורסם

עכשיו אני כי ההוא הלך

פורסם

מקווה לראות בקרוב מחשבים בסגנון הזה עם מעבד raven ridge של AMD :)

פורסם

איזה מחירים, מה המחשב הזה נותן שקופסת אנדרואיד לא נותנת?

פורסם

זה מחשב לכל דבר ועניין, חזק למדיי ומפעיל ווינדוס... שונה לגמרי ממערכות מפעילות אנדרואיד.

המחשבים האלה מחליפים מחשבים ראשיים להרבה אנשים...

פורסם

המחירים כבר ידועים והמוצרים כבר מוצעים למכירה מוקדמת כשבוע.

פורסם

Haim Kazas

פורסם

Yaniv Epelboim

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים