עבור לתוכן

מלצמות רכב ודיווחים למשטרה.

Featured Replies

פורסם

למישהו יש ניסיון עם מצלמות רכב ודיווח למשטרה של נהגים פראי אדם?

למה מצלמות רכב מצלמות רק מקידמה? אין מערך מצלמות גם מאחורה ואוליי גם מהמראות?

הייתי רוצה מצלמה של קדימה ואחורה, יש כזה דבר?

אני יודע שיש עכשיו את הקטע הזה של שומרי הדרך שמדווחים על נהגים, אבל לא נראה לי שיש מספיק כאלה בנתיים.

אגב, מה בדבר לתבוע בן אדם שנוהג כמו פרע אדם? 

נהגתי באיילון ורציתי לרדת במחלף אז פניתי ימינה לנתיב של המחלף. הנתיב נראה פנוי ואז פתאום ראיתי שטס מאחוריי איזה SUV שמתחיל לצפור לי ולא מראה שהוא מאט, איכשהו ברגע האחרון הוא עקף אותי ועבר ביני לבין הרכב שהיה בנתיב משמאלי.

רציתי לצעוק עליו כשראיתי שהוא עוצר בפקק של אותו מחלף שאני ירדתי עליו אבל אחר כך הוא החליט כנראה שהפקק ארוך לו מדי אז הוא חזר לאיילון כנראה למחלף הבא.

אני נשבע שאני יכול להבין את האמריקאים האלה שיורים אחד על השני עם שוט גנס בכביש.

פורסם

זה מה שאתה רוצה?

device-car.jpg

פורסם
  • מחבר

תאמת יש לי מצלמה 360 של LG... לא כזה מסובך. אבל כן בעייתי כי הרכב ארוך.

בא נתחיל עם מלצמה אחת מקדימה ואחת מאחורה. בטוח זה אפשרי, השאלה אם יש משהו הגיוני בשביל זה או שאני יתקין שתי מצלמות נפרדות שלא מתקשרות אחת עם השניה?

עריכה: תאמין לי הייתי שם את זה בכיף אם זה לא היה עולה הרבה כסף ואוליי אם זה היה יותר נמוך כדי לא להפריע לי להכנס לחניונים.

נערך על-ידי Sargon

פורסם

חכה איזה עשור או שניים ותקנה רחפן אוטומטי זעיר שמיועד בין השאר לספק לנהג ראיה מרחבית, מערכת התראות בטיחויות, ועזרה ביציאה מחניות.

תחשוב איזה נחמד שהרחפן הקטן יוצא החוצה בזהירות לכביש ומציג לך תמונה כך שלא תהיה עיוור.

מי יודע אולי זה יצליח להפחית את מספר התינוקות הנדרסים בעולם, ובמגזר הערבי בפרט... (no offense אבל המספר גבוה באופן יוצא דופן).

עובד על BT 13(בשביל המזל).

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

הדבר הכי שימושי במצלמה כזאת זה שבמקרה של תאונה יש לך תיעוד בשביל חברת הביטוח וזה סתם לא מילה שלך מול מילה של הצד השני. מבחינת דיווח למשטרה אני לא ממש מאמין שהמשטרה עושה עם זה משהו ואתה בטח לא יכול לתבוע אישית מישהו שעבר עבירה תנועה אם הוא לא ממש פגע בך.

יש מצלמות רכב שמגיעות בשני חלקים עם מצלמה קדמית ואחורית, תחפור קצת באתרי קניות סינים תמצא מלא. הבעיה שאם אתה רוצה איכות טובה וצילום סביר בלילה אז הדגמים עם שתי המצלמות יקרים כמו זה:

https://www.amazon.com/Thinkware-TW-F770-THINKWARE-Dash-Cam/dp/B01HC6V82I

אישית הייתי מתחיל עם מצלמה קדמית טובה ורואה אם זה שימושי אפשר תמיד להוסיף עוד מצלמה נפרדת שתצלם אחורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים