עבור לתוכן

מה עשיתם בלג בעומר?

Featured Replies

פורסם

כנל גם לי

אין ספק שהלג בעומר הכי משעממם שהיה לי

:\\\

פורסם

אחחחח כל אלה שמתלוננים על לאסוף קרשים תאכלו ת'לב:

אתמול אחה"צ חבר שלי מתקשר אלי אומר לבוא לאנשהו שיש מלא קרשים. מסתבר שאיזה אחד שהייתה לו ערימה ע-נ-ק-י-ת של קרשים בחצר החליט להפתר ממנה או משהו כזה. בקיצור, באנו איזה 15 אנשים, ושעה וחצי בערך לקח לנו להעביר רק בערך חצי (טוב השאר היו רטובים כאלה אז לא לקחנו....) מהחצר שלו לכביש, ואז ב-3 נגלות בטנדר למקום שבו עשינו את המדורה.... וזה בלי משהו כמו 20 רפסודות ( /משטחים / פלטות /איך שאתם לא קוראים לזה) שמישהו אחר הביא מהעבודה של אבא שלו..... בסוף היו 2 מדורות שדלקו מ-10 בערך עד 6, ועוד נשארו בסוף מלא קרשים..... ;D

חוצמזה על האש כל הלילה (אין כמו כמה נקניקיות והמבורגר ב-4 וחצי בבוקר.....), כמה זיקוקים (שהיו דווקא יפים :P ) וכו'....

הכי מפגרים היו חבורה של ילדים בכיתה ח' שעשו לידנו (וזה כשרצינו מקומם "מבודד"... :( ), שב-5 בבוקר, שכבר יש אור, החליטו שהם עושים זיקוקים.....

לסיכום, לא החג הכי טוב שהיה, אבל היה נחמד.....

פורסם

חחח מזכיר לי שלפני שנתיים אני ואחי החלטנו לעשות מדורה ברגע האחרון אז התחלנו לחפש קרשים ומשטחים..

פתאום אנחנו מוצאים בלוקי עץ ענקיים..

התחלנו לקחת פתאום איזה אחד יוצא מהחלון וצועק "היי!!! הסוכה שלי"

לא נעים :/ ...

פורסם

חח

אנחנו מיום רביעי לקחנו את המניטו של הקיבוץ והתחלנו להביא את כל הפלטות שיש בקיבוץ

היה שם בערך איזה 50 + פלטות הרבה מאוד עצים ,שידות ,מיטות ועוד כל מיני דברים אחרים

לא סתם אני אומר שריפה ;D

פורסם

נמאס לי מהשיעמום בבסיס אז התפסתי אוטובוס במוצ"ש מחיפה לפתח-תיקוה ונסעתי עם 2 חברי ילדות לרידינג

לעשות על האש עם האחים של אחד מהם וחברים שלהם והם כולם היו בני איזה 25-32 שהתפוצצו בבירה ודיברו

הרבה ואכלו מעט. לא אכלנו רבע ממה שקנינו ואני שתכננתי ארוחת שחיטות עם סטייק ענקי במשלק 600 גרם,

התפוצצתי מההמבורגר הראשון בפיתה ולא יכולתי לזוז כל הערב. הייתי גם מצוננת פחד ואחרי שחזרתי ב-3

בבוקר, מזה לא היה לי ראש לקום ב-5:30 בשביל לסוע לחיפה שוב פעם אז החלטתי שאני לא הולכת לבסיס,

במקום זה ישנה עד 9 או עד כמה שאני יכולה ואסע לקצין העיר כתירוץ לא לבוא לבסיס. היה טוב תכלעס אבל לא

טיגנו בסוף את הסטייקים הענקיים האלו ומזה התאכזבתי בגלל זה כי בשבילם באתי (לא בשביל החברים ;D).

חוצמזה, לא היה לנו בובה של אף אחד לשרוף אז שרפנו 2 כסאות עץ ישנים מתקפלים שאח של ידיד שלי הביא

והם קראו לכיסא אחד "היטלר" ולאחר "ראנטיסי" וידיד אחר ופיירומאן שלהב אותם בדלק מדורות. היה נחמד,

מחכה בקוצר רוח לשנה הבאה. 8)

פורסם

אני ועוד כמה אמיגוס עשינו על האש בקטנה.... חחחח ואחרי זה הלכנו לשרוף ת'שדה ליד בית של חבר שלי (מלא מלא קוצים)...... אחרי 25 דקות הגיע מכבי אש......

פורסם

מה עשיתי כמו כול שנה, על האש קטן כמה נקניקיות וקבבים, מדורה קטנה ואז גולת הכותרת יצאנו 30 ילדים כול אחד עם תבנית ביצים ופיצצנו לכול העולם את הצורה אויי כמה שזה היה כיף!!

פורסם

מדורה.

פורסם

מדורה.

מקורי, חבוב...! 8)

פורסם

סיימתי את MANHUNT

פורסם

איזה כבוד .....בעעעעעעעעעעע ---NO LIFE----

אז ככה קרשים לא אספנו ואבא של חבר שלי הביא והלכנו לעשות מדורה ........ארגז וודקה פחות או יותר שנגמר מהר מהר מאד :'(

היה לנו מלאה מלאה אוכל וכמו כל שנה פוחדים שלא יהיה ונשאר מלאה , הינו שיכורים וסתם ישבנו מסביב למדורה והעברנו קטעים , ישבנו על איזה ס]ה שמצאנו איזה 8 חברה וידידה שלי ישבה עלי כל הלילה וקפצה ושרה עד הבוקר בלי הפסקה , עישנו קצת וכאלה שטויות .....והשישליק שקנינו באטליז אחמד היו משהו משהו ממש פצצות .

תודה לאחמד הקצב שעשה לנו אחלה שישליק . היו עוד מלאה קטעים טבדיחות פרטיות שכולם נשפכו מצחוק .

היה גם קטע ששמו מלאה מלאה עצים במדורה ואז הרגשנו כמו במשרפה כי היה כל כך חם וריח של שיער בוער

אחלה מדורה ,אני מאד נהנתי , מחכה בקוצר רוח לשנה הבאה .

פורסם

החברה אספו קרשים

בערך ב-11 עשינו נגלה ראשונה של בשר (נקניקיות קבאבים שטויות) + כמה בירות

3 שעות הפסקה של קטעים מסביב למדורה ושטויות (אחת באה עם האוטו והיתה מערכת נחמדה אז היה גם מוזיקה)

ב-2 נגלת בשר שניה של שאריות קבאבים לבבות ונקניקיות איכותיות

שוב פעם 3 שעות של עיכול ומנוחה (הרבה הרבה שתיה לא איכותית בכלל - סופר דרינק - בעיות תקציב =\)

ב-5 הרמנו ארוחת בוקר איכותית של כמה סטייקים וקבאבים

כל אחד הלך הביתה דפק 5 שעות שינה וקם ב-10 לתיגבור בהיסטוריה

פורסם

שום דבר לא היה מתוכנן בסוף קנינו אוכל

ו נסענו 3 מכוניות ל חוף הים שם עשינו מנגל ו סתם מדורה

היה פצצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים