עבור לתוכן

הכירו את לוחות אינטל Z270 המעניינים ביותר בסביבה

Featured Replies

פורסם

תערוכת CES 2017 - יצרניות לוחות האם מציגות קירות שלמים של לוחות אם חדשים ונוצצים. אנחנו בחרנו בעבורכם את הפייבוריטים שלנו

לכתבה

פורסם

תשאל אותי מה אני הייתי לוקח שתעשה כתבה דומה על הלוחות של הרייזן ...נראה לי שהייתי הולך על גיגהבייט למה יש יותר טוב??

פורסם

רוב הלוחות נראים לי למצועצעים מדיי, התאורה עוד מילא אבל למה כל הפלסטיקה המיותרת מעל חיבורי ה IO ? סתם על מה לחתוך את הידיים בהתקנה של קירור גדול..

פורסם

מוזר, כל הארט הזה על הפלסטיק... יש מודינג ויזואלי, אבל הם מיעוט קטן. אולי החברות האלה חושבות שכל גיימר הוא גם מודר בפוטנציה. אילו רק המארזים היו מושקעים באותה מידה...

פורסם

כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב שולחני... מה זה בדיוק הסלוטים שיש? רק 3 או 4 סלוטים של PCI-E? ומה זה הסלוטים הקטנים האלו? אז בסך הכל 6 עד 8 סלוטים כולל הקטנים? עדיין מחברים כרטיס רשתכרטיס קול בימינו לסולטים האלה בימינו? זה כבר 2 סלוטים תפוסים...

פורסם

X99

פורסם

בדרך כלל כרטיסי הרשת והקול מובנים על לוח האם. הסלוטים הקטנים הם lane אחד של pci-e. ניתן להתקין עליהם כל כרטיס הרחבה לא גראפי. הסלוטים הארוכים הם 16 lane pci-e ונועדו לכרטיסים גראפיים בעיקר, או מערכי עיבוד דוגמת xeon phi.

פורסם

רק Gigabyte. הימים של אסוס, MSI וכו פגו בשנות ה 2000 המוקדמות...

פורסם

כמו שחשבתי... מאז ומתמיד היה לי את הכישרון לקנות את האיכותי?(כמובן שזה כרוך במחקר לפני הקנייה)

פורסם

אחד שלא מבין...אז מה באמת החברה הטובה ביותר בשוק הזה? מה הלוח הטוב במחיר הנוח ביותר? תודה מראש

פורסם

כל החברות שהוזכרו בכתבה טובות, אין הכי טובה בשוק, בכל טווח מחירים יש חברה שתציע לוח עם פיצ'רים עדיפים, או שיותר מתאימים לך באופן ספציפי.

לכן זה מאוד תלוי בקונה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

דווקא בתור אחד שמתכנן מודינג נוסף (שיהיה כסף וזמן) העיצוב של רוב הלוחות מפריע לי, מצועצע מידיי, ואם נגיד הTheme שלי מתאפיין בUV עם צבעים קרים כמו כחול, לוחות עמוסים בתאורה ובצבעים אדומים כתומים לדוגמה לא יתאימו, הייתי רוצה לראות יותר לוחות בעיצוב ניטרלי כמו הAsrock והאסוס השחור שהציגו כאן, שיתאימו לכמה שיותר סגנונות מודינג שונים.

פורסם

אני ממליץ על מותג גיגה בייט בגלל שהם אמינים ולדעתי כל הממשק שלהם ממש פשוט(או שזה בגלל שאני רגיל אליהם) ניסיתי אסוס ו לא אהבתי בקשר לדגם ספציפי של המותג אתה צריך להחליט לפי הדרישות שלך

פורסם

שטויות סדרה ראמפייג של אסוס עד סדרות גיימינג של msi...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים