עבור לתוכן

איך משחזרים את המחשב למצב בו הוא יצא מהמפעל?

Featured Replies

פורסם

קניתי לנובו יוגה חדש ואני מעוניינת לשחזרו למצב בו הוא יצא מהמפעל אבל משום מה התוכנה lenovo onekey לא נמצאת במחשב, אבל יש מחיצת שחזור של לנובו במחשב.

ברצוני לדעת איך ניתן לשחזר את המחשב מהמחיצת שחזור למצב הראשוני בו הוא יצא מהמפעל ללא התוכנה הנ''ל.

אודה מאוד לעוזרים.

נערך על-ידי מוריה דניאל

פורסם

חלונות 10 אני מניח.

ב 10 זה מובנה בחלונות. בdהדרות תגיע לחלון המצולם ושם תיבחר ב RESET

Untitled.jpg

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

את האפשרות הזו אני מכירה, השאלה שלי האם זה לא ימחק את כל התוכנות ,האפליקציות והדרייברים של לנובו לכן אני רוצה דווקא מהמחיצת שיחזור ולא איפוס רגיל

פורסם

זה מה יש היום לרוב החברות שמוכרות מחשב עם חלונות 10.  

לא ניסיתי אבל אני מניח שזה משתמש במחיצות השיחזור ואפילו מאפשר לך לשמור קבצים פרטיים שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על העזרה,

אשמח אם משהו אחר שיודע בבודאות יאמר לי מה לעשות.

פורסם

בוודאות זה כך אצל דל.

יש להניח שגם בלנובו זה היום ככה.

פורסם
  • מחבר

אם בכל זאת רוצים לעשות שחזור ישירות מהמחיצה ולא דרך ההגדרות ליתר ביטחון, איך ניתן לעשות זאת?

פשוט בספר של המחשב כתוב שבכדי לשחזר למצב בו המחשב יצא מהמפעל צריך ללחוץ על כפתור מיוחד פיזי סמחשב ואז התוכנה ONEKEY אמורה לעשות את העבודה אבל אצלי אין את התוכנה במחשב וגם כשלוחצים על הכפתור הוא לא נכנס לתוכנה הזו.

פורסם
  • מחבר

.אז בברור הקבצים האפליקציות והתוכנות המיוחדות של לנובו שמגיעות עם המחשב לא ימחקו? פשוט זה חשוב לי מאוד.

פורסם

גם אם ימחקו אין שוo בעיה להוריד אותם מלנובו.

ואיזה מודל הנייד שלך ?

נערך על-ידי Ivan

פורסם

יש לי הערת אגב - אישית אני לא סובל את התוכנות שמגיעות עם מחשבים - לא לחינם מכנים אותם bloatware 

כאשר אני בא לבצע התקנה אני מכין את הדרייברים מבעוד מועד לפי דגם \ מפרט קיים - ומתקין מערכת נקיה.

מעטות האפליקציות שבאמת עוזרות - אותן אני מתקין באופן פרטני.

פורסם

ההסברים  של לנובו מבלבלים.. כמספר השיטות שיש ימצאו מאמר של לנובו שמסביר שזאת השיטה.

בכל מקרה מצאתי גם מאמר שאומר שה ONEKRY לא מתאים לכל המודלים שלהם ולכן במודל

שלא ניתמך התוכנה לא תגיע מותקנת מהמפעל, וגם לא תהיה זמינה באתר ההורדות הספציפי  של המודל הזה.

ולכן שאלתי מה המודל של המחשב הנדון.

פורסם

נתקלתי כבר בלא מעט דברים מוזרים מלנובו - לא מפתיע

מה שכן הם מייצרים מחשבים מעולים (אמינים מאוד)

פורסם

כולם ככה.  נתקלתי בדל נייד שיש עליו נורית אחת בלבד שקשורה רק למצב הסוללה.!

אתה עומד מולו ואינך יודע כלום על מצבו: הוא דולק, כבוי, תקוע, בשינה ?  לך תדע........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים