פורסם 2004 במאי 821 שנים התקנתי את המשחק בגירסאת הDVD שלו. כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק אז אני מגיע למסך הראשון שבו רואים את הגבר והבחורה עומדים ביחד ואז המשחק לא מגיב. כל לחיצה על מקש כלשהו שולחת אותי חזרה למסך הראשי בלי שום הודעת שגיאה או משהו כזה. ניסיתי להתקין מחדש הרבה פעמים. המחשב אפילו עבר פרמוט מלא (בלי קשר למשחק) ועדיין אני לא מצליח לשחק. בעבר הצלחתי לשחק במשחק בלי בעיות. הבעיות התחילו רק כשהתקנתי את הWIN מחדש. לא התקנתי תוכנות שאני יכול להצביע עליהן שהן גורמות למשחק לא לפעול או משהו כזהתודה לעוזרים
פורסם 2004 במאי 921 שנים קרא פה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=18176.0אולי במקרה שכחת משהו...
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר e.t. קראתי, אבל לא מצאתי במחשב בעיות מהסוג שמוזכרות שםוגם ניסיתי להתקין את הפאצ' למשחק וזה עדיין לא עובד
פורסם 2004 במאי 1421 שנים נסה להתקין 4.5.אבל אני בספק אם המשחק יעבוד עכשיו מכיוון שהוא כבר עבד פעם.בכל מקרה, נסה להזכר מה השתנה מאז שפירמטת.
פורסם 2004 במאי 1521 שנים אם המשחק לא מקורי אז ניסית להתקין פאץ או משהו בשביל לשחק באינטרנט וזה מה שתקע לך את המשחק כי זה קורה הרבהאבל אם לא התקנת כלום ואפילו והמשחק לא מקורי אז הוא אמור לעבוד לך ...ד"א איזה מחשב יש לך כרטיס מסך משהו ?
פורסם 2004 במאי 1521 שנים מחבר ראדון 9500PRO512MB זיכרוןמעבד P4 1.7GHZ ללא OCלוח GA 8ST800השאר לא ממש חשוב כי הוא לא משפיעלא זוכר לי שום דבר מהותי ששיניתי מאז הפורמט הזה. התקנתי את אותן תוכנות רגילות וגם הפעלתי משחקים אחרים ולא היו בעיות כלשהןכשהמשחק עבד אז בהתחלה שיחקתי בלי פאצ' וכשראיתי שיצא פאצ' אז הורדתי אותו וגם אז המשחק עבד בלי בעיות. עכשיו אני לא מצליח להפעיל אותו עם פאצ' או בליאני אנסה להתקין את ה4.5 בתקווה שזה יעזור... אם לא, ביי ביי FAR CRY :-\
פורסם 2004 במאי 1721 שנים אל תתיאש !!!פאר קראי זה משחק ענק !!! 8)חחח, תגובות כאלו עוזרות מאוד 8)נסה לשאול בפורום של UbiSoft -www.UbiSoft.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.