פורסם 2002 באפריל 523 שנים מגיע לו !!!!!!<צונזר ע"י MiniMizer>יש פה גורמים שמאלנים שמצנזרים פה כל דבר שמראה מה קורא באמת ממש כמו התישורת השמאלנית......חבל מאוד !!!!
פורסם 2002 באפריל 523 שנים מאיפה זה הגיע אלייך?ואני שואל איך אתה יודע............ אל תנחש סתם או שתגיד או שלא
פורסם 2002 באפריל 523 שנים גם אני קבלתי את התמונה הזו במייל זה לא מעיתונאי כי התמונה לא איכותית כמו שהיתה צריכה להיות לו היתה מצולמת במצלמה של עיתונאילדעתי זה גם ערבי מסריח אבל דעתי גם שזב לא המקום לשים תמונות כאלו .באתר הזה יש גם ילדים . :smoke:יש עוד הרבה תמונות כאלה ברוטר (יש אתר של כל התמונות מאבן כביר)מי שזה נורא מעניין אותו שיחפש שם .ומי שממש רוצה שישלך לי מייל אני יחזיר לו לינק(רק אם נראה לי שהוא לא ילד).יום טוב ושקט לכולם. :smoke:
פורסם 2002 באפריל 523 שנים אוקיי....זה פשוט הדבר הכי נורא שראיתי בכל החיים שלי...אוקיי, לא הכי נורא...התמונה הכי נוראה שיש לי היא של מחבל מתאבד אחרי פיגוע.או לפחות מה שנשאר ממנו...
פורסם 2002 באפריל 523 שנים מחבר צימצמתי את התמונה במקורית כדי שהקבץ לא יתפוס נפח גדול בגלל זה האיכות ירודה קצת.
פורסם 2002 באפריל 523 שנים לא תמונה מזעזעת כמו למעלה אבל, אני חושב שהיא מספיקה עלמנת להראות עם אילו פראי אדם יש לנו עסק...<צונזר ע"י MiniMizer>עריכת המצנזר: אם אתם רוצים לחלוק ביניכם תמונות זוועה כאלו בבקשה, אבל לא על דפי הפורום!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.