עבור לתוכן

מעבדי Ryzen של AMD בפתח: הכירו את לוחות האם החדשים בשבילכם

Featured Replies

פורסם

אנחנו מתקרבים להשקת התושבת המדוברת ביותר בכל הזמנים מבית AMD, ואתם מוזמנים להצצה ראשונה ללוחות האם המכילים את AM4 ושלל הטכנולוגיות החדשות שממתינות לנו

לכתבה

פורסם

לוחות פשוטים ופונקצונליים, אני אוהב את זה. רק שהמחירים לא יהיו כמו לוחות גיימינג של אינטל...

פורסם

לוחות אם מעניינים, דיי אהבתי את הלוח הראשון של אסרוק, נראה בהחלט יפה ואם פיצ'רים נחמדים ועדכניים.

אני מקווה שיצרניות לוחות האם ישחררו עוד שלל דגמים של לוחות למעבדים החדשים של AMD, בכדי שתהיה יותר בחירה לנו, הצרכנים.

אני גם מקווה שהמחירים של הלוחות לא יהיו יותר מידי גבוהים.

וכמובן נחכה למעבדי ZEN עצמם ונקווה שייתנו פייט טוב וחזק למעבדי אינטל, הן מבחינת הביצועים והן מבחינת המחיר, כי זה רק יהיה טוב לנו, הקונים הפוטנציאליים.

דרך אגב, האם יש כבר מידע מתי AMD תשחרר את המעבדים החדשים שלה, סוגים, מחירים וכו'?

כי אני כבר מחכה בקוצר רוח לבנות לי מערכת מחשב חדשה, ולא אכפת לי על בסיס איזה מעבד, AMD או INTEL, העיקר שזה יהיה המחשב הכי טוב בשבילי.

פורסם

לפי מה שאני יודע הם יעשו את זה ב CES, כלומר בימים הקרובים

פורסם

הלוח של גיגה בייט קורץ לי ?

פורסם

בדבר אחד אינטל עדיין טובה יותר זה בלוחות אם שיצרנים עושים למעבדים שלהם . גם אם מעבד AMD טוב , מעט לוחות ורמה לא גבוהה . מה זה היום שישה ממשקי SATA3 ? מאחל להם הצלחה

פורסם
ציטוט של ttuuoo

בדבר אחד אינטל עדיין טובה יותר זה בלוחות אם שיצרנים עושים למעבדים שלהם . גם אם מעבד AMD טוב , מעט לוחות ורמה לא גבוהה . מה זה היום שישה ממשקי SATA3 ? מאחל להם הצלחה

אתה הבנת בכלל בעצמך מה רשמת?!

סלח לי אבל אתה מדבר שטויות!, העיקר להגיב סלט של מילים, בלי ידע וניסיון בנושא...

קודם כל זאת לא אינטל שעושה את רוב הלוחות אם אלא יצרניות אחרות כגון אסוס, ג'יגה, MSI וכו' וכו', שעושות לוחות אם למעבדי אינטל, כמו כן גם למעבדי AMD.

דבר שני לגבי ה-SATA3, כבר בכתבה הזאת הביאו לך לוח אם של אסרוק בעל 8 יציאות של SATA3, לאיפה אתה מסתכל?

גם לוחות לאינטל, אתה חושב שכולם באים עם 8 יציאות או יותר?, לא ולא, הכל תלוי בארנק שלך, 8 יציאות ומעלה הם לרוב לוחות אם איכותיים לגיימרים ול-OC אשר עולים גם בהתאם.

ותאמין לי שאותו הדבר גם בלוחות ל-AMD.

כמו כן, אם ה-ZEN באמת יהיו מעבדים מוצלחים, אתה תראה בעצמך כמה לוחות שונים יצוצו בשוק מכל היצרניות עבור המעבדים האלו, בשלל דגמים, פיצ'רים ומחירים שונים בהתאם, ממש כמו הלוחות לאינטל.

פורסם

הלוחות ורמתם מותאמים לקהל היעד של המעבד, כשלAMD היו מעבדים שהיו טופ בביצועים גם הלוחות אם היו שם.

אין הגיון להעמיס לוח בפיצרים ותוספות לרמה של לוח מטורף אם המעבד עלוב כמו הבולדוזר או מאוד זול כמו הAPU כי אז אצה הורג את כל הכדאיות של המערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים