עבור לתוכן

איך אני מצלם תעצמי במשחקי מחשב בלייב באיכות טובה ?

Featured Replies

פורסם

רציתי ללמוד איך אני מעלה בלייב משחקים שלי ב BT4 או כול משחק אחר בלייב תוך כדי שאני משחק וגם מדבר ?

איך כולם עושים את זה זה בחינם או שזה מכשיר שקונים ועושה תשידור חלק ואיכותי ..

• תגובות 31
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חלק ואיכותי?

אאאאאא....

קודם כל אתה עובר לחו"ל....

למדינה עם אינטרנט טוב שמאפשר לציבור הרחב גם להעלות קצבים הגיוניים, לא רק להוריד ולצרוך.

וזהו.

כל השאר שטויות.

אבל אם בכל זאת אתה רוצה הסבר.

יש כמה כלים.

עם כרטיסי NVIDIA יש SHADOWPLAY שמגיע עם הGEFORCE EXPERIENCE.

OBS תוכנה טובה וחופשית.

יש עוד כמה וכמה תוכנות חינאמיות.

וגם תוכנות בתשלום.

אם אתה רוצה לדעת מה הם חפש בגוגל "OBS ALTERNATIVES".

בYOUTUBE מלא בסרטוני הדרכה.

אתה יכול לחפש על תוכנה ספציפית, או חיפוש כללי "HOW TO STREAM GAMES".

בהצלחה בחו"ל.

:hi:

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Art Tatum

חלק ואיכותי?

אאאאאא....

קודם כל אתה עובר לחו"ל....

למדינה עם אינטרנט טוב שמאפשר לציבור הרחב גם להעלות קצבים הגיוניים, לא רק להוריד ולצרוך.

וזהו.

כל השאר שטויות.

אבל אם בכל זאת אתה רוצה הסבר.

יש כמה כלים.

עם כרטיסי NVIDIA יש SHADOWPLAY שמגיע עם הGEFORCE EXPERIENCE.

OBS תוכנה טובה וחופשית.

יש עוד כמה וכמה תוכנות חינאמיות.

וגם תוכנות בתשלום.

אם אתה רוצה לדעת מה הם חפש בגוגל "OBS ALTERNATIVES".

בYOUTUBE מלא בסרטוני הדרכה.

אתה יכול לחפש על תוכנה ספציפית, או חיפוש כללי "HOW TO STREAM GAMES".

בהצלחה בחו"ל.

:hi:

OBS אני יודע לשדר שם הכול טוב ויפה עד שזה משדר באיכות גרועה אם תקיעות חח

כאילו בהתחלה זה טוב ויפה אבל גם שיש לי מחשב חזק זה לא עוזר זה תאומר קשור לתשתיות של ה 100 מגה שלי בהוט שאני מוריד על 10 מגה אבל מעלה על 2 מגה גג

בקיצור אני צריך תאומר ת1000 מגה של אנלימיטד של חברת חשמל איטרנט סימטרי

אוף

ישלי OBS יש לי יוטוב שדרתי שם כולל תטוויצ ועוד

אבל משום מה האיכות שם זה משדר מזה גרוע למרות שזה מכוון אצלי טוב עדיין רואים גרוע במי שצופה בי :\

יש פתרון אחר ?

אוף

אז איך כול הילדים בני 14 הקטנים האלה יודעים לעשות את זה בצורה טובה מזה הם קנו כרטיס מיוחד ?

פורסם

אין לי נסיון אישי בSTREAMING.

ממה שנתקלתי וקראתי פה ושם במקרה, הSHADOWPLAY עושה עבודה טובה בכיווץ הוידאו למטרת STREAMING, ועושה זאת עם פגיעה ממש נמוכה בביצועי המשחקים.

יש הטוענים שאין שני לו מבחינה זו.

אולי עם הSHADOWPLAY יצא לך קצת יותר מוצלח.

קח בחשבון שLIVE STREAMING למשחק ONLINE עוד יותר מאתגר את פס קוצר האינטרנט המוחנק שלך.

בגדול... האינטרנט בארץ בושה.

הוא מונע מאיתנו לעשות הרבה דברים שקשורים לשידורי וידאו איכותי.

משיחות ועידה אפשר לשכוח.

תחשוב(וזו סתם דוגמא אחת קטנה מיני רבות) כמה ישיבות ופגישות וערבי מפגש מתקיימים במדינה משלל סיבות.

דמיין כמה נוח היה לעשות אותם בשילוב שיחות ועידת וידאו.

למה הורים/הורה של ילד צריכים לפעמים לבזבז שעה על נסיעה בערב על מה שאפשר לעשות לא פחות טוב עם שיחת וידאו איכותית.

אבל איכותית!!!!

לא שאתה מרגיש כאילו אתה לא שם.

שאתה מרגיש כאילו אתה שם ממש.

כל המשתתפים רואים אחד את השני באיכות גבוהה מאוד, עד הפרטים הכי קטנים.

מצלמות ממוקמות במרחק הנכון כדי ליצור חוויה דומה לפגישה אמיתית בה אנשים נמצאים בחדר ממש.

עד שלא יהיה אינטרנט נורמלי בארץ, לא יהיה אפשרי לעשות הרבה מאוד דברים.

להם השלכות עצומות על חיי הציבור.

אז מי שחושב שזה לא נורא ואפילו עניין קטן ושולי כשאדם או ילד לא יכולים לעשות ערוץ STREAMING כראוי.

תזכרו את הדוגמא עם ציפור הקנרית שמתה במכרות, מעידה על אסון מתממש לבני האדם, שבעקבות כך מחפשים לברוח חזרה לאוויר החופשי בכדי להציל את חייהם.

על כל דבר "קטן" שנמנע מאיתנו הציבור, יש דברים גדולים וחשובים שגם הם כהרחבה אינם יכולים להתקיים.

זה רק עניין של תודעה.

של הבנה.

של הכרה.

שאפילו מקרה נקודתי אחד קטן, מכיל בהקשרו את משקלה הסגולי של מציאות רחבה, עם השלכות רחוקות, משמעויות כבדות, וגורלה של מדינה שלמה.

נכתב ע"י מסטול מעייפות.

VIVA LA ROBOLUTION

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Art Tatum

אין לי נסיון אישי בSTREAMING.

ממה שנתקלתי וקראתי פה ושם במקרה, הSHADOWPLAY עושה עבודה טובה בכיווץ הוידאו למטרת STREAMING, ועושה זאת עם פגיעה ממש נמוכה בביצועי המשחקים.

יש הטוענים שאין שני לו מבחינה זו.

אולי עם הSHADOWPLAY יצא לך קצת יותר מוצלח.

קח בחשבון שLIVE STREAMING למשחק ONLINE עוד יותר מאתגר את פס קוצר האינטרנט המוחנק שלך.

בגדול... האינטרנט בארץ בושה.

הוא מונע מאיתנו לעשות הרבה דברים שקשורים לשידורי וידאו איכותי.

משיחות ועידה אפשר לשכוח.

תחשוב(וזו סתם דוגמא אחת קטנה מיני רבות) כמה ישיבות ופגישות וערבי מפגש מתקיימים במדינה משלל סיבות.

דמיין כמה נוח היה לעשות אותם בשילוב שיחות ועידת וידאו.

למה הורים/הורה של ילד צריכים לפעמים לבזבז שעה על נסיעה בערב על מה שאפשר לעשות לא פחות טוב עם שיחת וידאו איכותית.

אבל איכותית!!!!

לא שאתה מרגיש כאילו אתה לא שם.

שאתה מרגיש כאילו אתה שם ממש.

כל המשתתפים רואים אחד את השני באיכות גבוהה מאוד, עד הפרטים הכי קטנים.

מצלמות ממוקמות במרחק הנכון כדי ליצור חוויה דומה לפגישה אמיתית בה אנשים נמצאים בחדר ממש.

עד שלא יהיה אינטרנט נורמלי בארץ, לא יהיה אפשרי לעשות הרבה מאוד דברים.

להם השלכות עצומות על חיי הציבור.

אז מי שחושב שזה לא נורא ואפילו עניין קטן ושולי כשאדם או ילד לא יכולים לעשות ערוץ STREAMING כראוי.

תזכרו את הדוגמא עם ציפור הקנרית שמתה במכרות, מעידה על אסון מתממש לבני האדם, שבעקבות כך מחפשים לברוח חזרה לאוויר החופשי בכדי להציל את חייהם.

על כל דבר "קטן" שנמנע מאיתנו הציבור, יש דברים גדולים וחשובים שגם הם כהרחבה אינם יכולים להתקיים.

זה רק עניין של תודעה.

של הבנה.

של הכרה.

שאפילו מקרה נקודתי אחד קטן, מכיל בהקשרו את משקלה הסגולי של מציאות רחבה, עם השלכות רחוקות, משמעויות כבדות, וגורלה של מדינה שלמה.

נכתב ע"י מסטול מעייפות.

VIVA LA ROBOLUTION

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמע מה עישנת זה חומר טוב

פורסם

חדש בפורום אה?? ;)

Shadowplay יכול להיות פתרון טוב בשבילך

אבל רוב האנשים שאני עוקב אחריהם משתמשים בכרטיס לכידה ומחשב שני כדי לא להעמיס על המחשב שעליו הם משחקים ולא לפגוע בביצועים של המשחק, פלוס יש את היתרון שהסטרים לא ייפגע אם המחשב של המשחק ייתקע או משהו

פורסם
  • מחבר
ציטוט של IlanF

חדש בפורום אה?? ;)

Shadowplay יכול להיות פתרון טוב בשבילך

אבל רוב האנשים שאני עוקב אחריהם משתמשים בכרטיס לכידה ומחשב שני כדי לא להעמיס על המחשב שעליו הם משחקים ולא לפגוע בביצועים של המשחק, פלוס יש את היתרון שהסטרים לא ייפגע אם המחשב של המשחק ייתקע או משהו

היא מצלמת רק מקליט ואני אמור לעלות את זה ליוטוב

היא גם מצלמת לייב ?

פורסם

יש אפשרות לייב, אבל נראה לי רק לטוויץ׳ ולא ליוטיוב. אתה צריך בהגדרות להתחבר לחשבון שלך.

בנוגע לאיכות זה תלוי גם בהגדרות שלך ולאיפה שאתה מסטרים. יוטיוב יהיה באיכות נמוכה, טוויץ׳ לפחות בהתחלה גם יהיה באיכות נמוכה יותר מהרגיל (עד שתקבל כמות צופים ממוצעת גבוהה יחסית ואז כל אפשרויות האיכות ייפתחו)

אבל עם האפלוד שלנו אל תצפה להרבה אתה צריך מינימום 2-3 מגה בשביל 720p באיכות טובה וגם בספק שתוכל לשדר מעל 30 fps (אני רק לא בטוח ב 100% במספרים, אם תחפש קצת בפורום פירסמתי מתישהו קצת יותר מדוייק)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של IlanF

יש אפשרות לייב, אבל נראה לי רק לטוויץ׳ ולא ליוטיוב. אתה צריך בהגדרות להתחבר לחשבון שלך.

בנוגע לאיכות זה תלוי גם בהגדרות שלך ולאיפה שאתה מסטרים. יוטיוב יהיה באיכות נמוכה, טוויץ׳ לפחות בהתחלה גם יהיה באיכות נמוכה יותר מהרגיל (עד שתקבל כמות צופים ממוצעת גבוהה יחסית ואז כל אפשרויות האיכות ייפתחו)

אבל עם האפלוד שלנו אל תצפה להרבה אתה צריך מינימום 2-3 מגה בשביל 720p באיכות טובה וגם בספק שתוכל לשדר מעל 30 fps (אני רק לא בטוח ב 100% במספרים, אם תחפש קצת בפורום פירסמתי מתישהו קצת יותר מדוייק)

הצלחתי גם בתוכנה תיכול להגדיר הכול אם אלט Z ממש טובה תוכנה ברמה גבוה מאוד !!

אני על 100 מגה אני מתקשר להוט שיעלו לי תאפלוד מ 2 ל 10 אני יבדוק אם קיים דבר כזה אצלהם שיעבוד לי טוב וחלק

פורסם

[emoji106]

אם אני לא טועה הכי הרבה אפלוד שהם מספקים זה 5 בחבילה של ה 200 מגה

פורסם
  • מחבר
ציטוט של IlanF

emoji106.png

אם אני לא טועה הכי הרבה אפלוד שהם מספקים זה 5 בחבילה של ה 200 מגה

139 שקל ל 200 זה טוב ?

זה מה שקיבלתי אני איתם על הקו

השאלה 5 זה ישדר טוב יותר בלייב ?

אם כן אני עושה עכשיו

אני עכשיו מתמקח איתם על המחיר

פורסם

לא יודע לגבי המחיר אבל כן 5 מגה אפלוד יתן לך לשדר בהגדרות גבוהות יותר וככה לקבל איכות גבוהה יותר (למרות שאני לא בטוח בכמה ואם זה יוצא משתלם)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של IlanF

לא יודע לגבי המחיר אבל כן 5 מגה אפלוד יתן לך לשדר בהגדרות גבוהות יותר וככה לקבל איכות גבוהה יותר (למרות שאני לא בטוח בכמה ואם זה יוצא משתלם)

אני עושה

הצלחתילהוציא מהם 3 חודש חינם ו 139 חח

אחרי 3 חודש אחזור ל 100

אשחק איתם

פורסם

וואו לא ידעתי שאפשר להשיג תשתית הוט 200/5 ב139 שקלים.

לא ידעתי אפילו שאפשר להשיג מהם תשתית כזו בלבד, ממה שזכור לי הם הגבילו את החבילה הזאת בעבר רק לטריפל.

הם מחליפים לך את הHOTBOX לHOTBOX 2?

כי הבנתי שהם לא נותנים HOTBOX 2 לקווים 100/2 ומטה, ואני לא בטוח אם זה חובה בשביל 200/5.

אז אם הם לא מביאים תתעקש לקבל הם יתנו לך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Art Tatum

וואו לא ידעתי שאפשר להשיג תשתית הוט 200/5 ב139 שקלים.

לא ידעתי אפילו שאפשר להשיג מהם תשתית כזו בלבד, ממה שזכור לי הם הגבילו את החבילה הזאת בעבר רק לטריפל.

הם מחליפים לך את הHOTBOX לHOTBOX 2?

כי הבנתי שהם לא נותנים HOTBOX 2 לקווים 100/2 ומטה, ואני לא בטוח אם זה חובה בשביל 200/5.

אז אם הם לא מביאים תתעקש לקבל הם יתנו לך.

איך נראה ה 2 ו ה 1 אם אני לא טועה החליפו לי אותו אם מנורות בלבן

תעלה תמונה של שניהם אגיד לך אם לא אני יגיד להם שיביאו לי

עריכה : הורדתי להם תמחיר ל 120 על 200 קבוע

וב 013 20 שקל קבוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים