עבור לתוכן

ניתוקים בלתי פוסקים באינטרנט - מה עושים?

Featured Replies

פורסם

אז לאחרונה עברתי דירה ומצאתי את עצמי בסאגה בלתי נגמרת עם האינטרנט.

 

בקצרה: מאז ביקור הטכנאי בדירה החדשה אני חווה ניתוקים בלתי פוסקים בקו עצמו, בערך כל 30-40 דקות.

החלפתי מיקרו-פילטר וכבל טלפון, לא עזר. הורדת המהירות מ-100 ל-40 הפחיתה קצת את התדירות, אבל לא פתרה את הבעיה.

 

הסיפור במלואו:

אני לקוח של 018 כבר כמה שנים טובות. באמצע דצמבר עברתי דירה ותיאמו לי טכנאי ללא עלות שיבדוק את הקו בדירה החדשה ויחבר מה שצריך בתיבה של בזק או god knows what.

הטכנאי הגיע, בדק, הראוטר התחבר לאינטרנט, והוא הלך לדרכו.

התקשרתי ל018 להגיד להם שהטכנאי היה ושנראה שהכל בסדר. הנציגה שם הציעה לי לשדרג מ-40 מגה שהיה לי עד היום ל-100 ונעניתי בחיוב כי התשתית בדירה החדשה אמורה להצליח להגיע לקצבים האלה.

במשך היומיים שאחר כך שמתי לב שאני מקבל ניתוקים בלי הפסקה. בדיקה בלוגים של הראוטר מראים שכל הקו יוצא מסינכרון, לא רק התקשורת עם הספקית אינטרנט. התקשרתי לתמיכה הטכנית, באמת רואים אצלם את הניתוקים.

ביקשו שאחליף מיקרופילטר וכבל טלפון, לא עזר.

התקשרתי שוב, אמרו שישלחו טכנאי בזק לתיבה לבדוק את התשתית מחוץ לדירה. כעבור כמה ימים חזרו אליי מהתמיכה הטכנית, אמרו שהטכנאי של בזק בדק והכל בסדר, ולכן המסקנה היא שהבעיה אצלי בדירה, ולהזמין טכנאי יעלה לי 250 שקל (!!!), וזאת אחרי שמאז שהיה הטכנאי הראשון של בזק לבדוק את הקו אין לי אינטרנט רציף.

דיברתי עם התמיכה הטכנית שוב, ביקשתי מהם שיורידו אותי ל-40 מגה כי אולי הבעיה מגיעה משם, הניתוקים באמת קורים קצת פחות עכשיו, בערך פעם בשעה-שעתיים, אבל עדיין יכולים להיות פתאום איזה 3 תוך שעה.

 

אני לא חושב שהבעיה היא בתשתית בדירה, וגם לא במודם\ראוטר שלי - הדייר הקודם היה מחובר גם עם 018 ובזק והכל עבד לו מצויין, והמודם\ראוטר שלי עבד נהדר בדירה הקודמת בלי ניתוקים.

 

אשמח לשמוע אם יש לכם רעיון מה לעשות. לא בא לי להזמין טכנאי ב250 שקל רק בשביל שיגיד שהוא לא מוצא כלום והבעיה היא כנראה במודם שלי.

 

פורסם

תנסה אולי לעבור מ018 לבזק עצמה ,כך יסדרו לך את התשתית ללא עלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים