פורסם 2017 בינואר 18 שנים שלום, אני מנסה להוריד משחק דרך סטים אבל ההורדה מאוד איטית, זה מוריד לי באזור ה- 60 kb/s. אני גולש במהירות של 40 מגה. מחיפוש באינטרנט ראיתי שיכול להיות שהאנטיוירוס מעכב את ההורדה, יש לי eset nod 32 antivirus 10, לא הצלחתי למצוא מדריך שמותאם לאנטי וירוס הזה, ההגדרות שלו מסודרות שונה מקודמיו. אשמח לעזרה. כמובן, אם למישהו יש פיתרון אחר לבעיה אודה על עזרתו. תודה
פורסם 2017 בינואר 28 שנים קודם כל קשה לי להאמין שזה האנטיוירוס. סטים זה לא גורם חשוד ואין סיבה שהאנטיוירוס יאיט לך את ההורדה רק משם. מעבר לזה, נטרל לגמרי את האנטיוירוס לחמש דקות ותראה אם ההורדה משתחררת או לא. אם כן, תתחיל לחפש מדריכים ספציפים לאנטירויוס שלך.
פורסם 2017 בינואר 28 שנים תבדוק בהגדרות של סטים שאתה בוחר באיזור ישראל ושאתה לא מגביל את מהירות ההורדה
פורסם 2017 בינואר 28 שנים מחבר תודה, פתאום, אחרי יומיים שאני מנסה להוריד את המשחק, זה מוריד לי בקצב מספק של 5 mb\s.
פורסם 2017 בינואר 38 שנים אז יש מצב היה סתם עומס על השרתי הורדות של סטים עקב החגים/סייל החורף, פתאום כל העולם ואחותו מורידים באותו הזמן את המשחקים שקנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.