פורסם 2017 בינואר 18 שנים אהלן, אני וחבר שלי משחקים כבר לא מעט זמן בסדרת באטלפילד במחשב ואנחנו שחקנים דיי טובים.. אני מחפש שחקנים טובים(מעל גיל 16 , אני בן 21) שיודעים לשחק ומבינים עניין, אין לי בעיה שתוסיפו אותי באוריגין ולהראות לכם את הstats, זה לא חייב להיות משהו דומה או יותר טוב אבל לפחות מישהו שיש לו מינימום 650 ב-score per minute. אנחנו משחקים בעיקר אינפנטרי ולפעמים בטנק.. כבר הרבה זמן אני מחפש שחקנים טובים ישראלים ולא מוצא הרבה כאלה... תיצרו קשר! האוריגין שלי: Double-T_1967 תודה.
פורסם 2017 בינואר 18 שנים לא זוכר כמה יש לי ולא משחק בזה הרבה לאחרונה אבל אוסיף אותך בכל מקרה. האוריגין שלי: Sylum3
פורסם 2017 בינואר 158 שנים היי, תוכל להגיד לי אם אתה מצליח לשחק בשעות הערב? מ19:00 נגיד בלי בעיה? ואם כן מי הספק שלך ומה הפינגים..תודה.
פורסם 2017 בינואר 158 שנים מחבר ציטוט של Stat84 היי, תוכל להגיד לי אם אתה מצליח לשחק בשעות הערב? מ19:00 נגיד בלי בעיה? ואם כן מי הספק שלך ומה הפינגים..תודה. מצליח לשחק בכל שעות היממה (כמובן מתי שיש מספיק אנשים בסרברים). ואני ב-hot. הפינג שאני מקבל נע בין 60-90 תלוי מאוד בסרבר, שזה מספר בסדר גמור וסטנדרטי לישראל, יש שמועה שהם מוסיפים שרתים במזרח התיכון ככה שהפינג והביצועים של הסרברים עצמם עומדים להיות הרבה יותר טובים. נערך 2017 בינואר 158 שנים על-ידי ViceTone
פורסם 2017 בינואר 178 שנים ציטוט של ViceTone מצליח לשחק בכל שעות היממה (כמובן מתי שיש מספיק אנשים בסרברים). ואני ב-hot. הפינג שאני מקבל נע בין 60-90 תלוי מאוד בסרבר, שזה מספר בסדר גמור וסטנדרטי לישראל, יש שמועה שהם מוסיפים שרתים במזרח התיכון ככה שהפינג והביצועים של הסרברים עצמם עומדים להיות הרבה יותר טובים. עברתי אתמול לבזק בינלאומי הפינג צנח ממעל 80 לאיזור ה60. סופסוף אפשר לשחק כמו שצריך כשאני חוזר מהעבודה. הפינג ב012 תמיד היה 80 ומשהו כן? אבל אחרי 19:00 פשוט שום דבר לא זז..הם חונקים את הרשת בשעות האלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.