עבור לתוכן

CES 2017 לאס וגאס - סיקור חי

Featured Replies

פורסם

תערוכת המחשוב והאלקטרוניקה הבידורית הגדולה בעולם תיפתח השבוע בלאס וגאס, ארה"ב - אנחנו כבר שם!

לכתבה

פורסם

מן הראוי לציין (במיוחד בכתבות על AMD ו INTEL) גילוי נאות שאתם אורחים של חברת INTEL.

פורסם
  • מחבר

א. אנחנו לא "אורחים" של חברת INTEL. או של כל חברה אחרת לצורך העניין.
אינטל בחרה לקחת את קמפיין החסות על התערוכה (שכולל באנרים ופרסום ברחבי האתר ובמיני-סייט של התערוכה) – בתמורה לכסף. הכסף הזה איפשר לנו לטוס ולסקר את התערוכה מהשטח.
מהות ה"חסות" היא פשוט קמפיין פרסום בתקופת הזמן של התערוכה (בניגוד ל"סתם" קמפיין פרסום במשך השנה). אם AMD למשל (או כל חברה אחרת) רוצים הם יותר ממוזמנים להגיב להצעות שלנו בפעמים הבאות – אם כי כרגע נראה שישראל כנראה פחות מעניינת אותם לצערי.

ב. מלבד אינטל יש עוד לא מעט חברות שפרסמו ומפרסמות אצלנו באתר בתשלום. זה מעולם לא השפיע ולא ישפיע על התוכן שלנו. בכלל מצחיק שאתה רומז שיש לנו איזשהו אינטרס / חוסר אובייקטיביות לאר העובדה שהתוכן מהתקופה האחרונה שפורסם אצלנו דווקא לא בדיוק מחמיא לאינטל (התלונות על כך שהוצג שיפור ביצועים מזערי בלבד בדור האחרון, למשל).

ג. מעבר למה שנאמר, כמו שאתה גם יכול לראות בעצמך, אנו בכלל לא מסתירים את העובדה שאינטל בחרו לקחת את קמפיין החסות על התערוכה – להיפך – אנחנו גאים בזה (כמו שאנחנו גאים בכל גורם אחר שמבין את החשיבות ובוחר לפרסם אצלנו, ויש עשרות כאלה בעבר ובהווה), אז לא ברור מה בדיוק אתה רוצה.

ד. באותו נושא, כל מי שמעוניין לפרסם אצלנו באתר מוזמן בחפץ לב לפנות אלינו, באמצעות העמוד הבא:
https://hwzone.co.il/adver/

תודה :)

פורסם

Moran Klauz Ben-ami ??

פורסם

@Milford Cubicle תשובה מפורטת ולעניין! שאלה בנושא: האם כל הכתבות בהם אתם מפנים לGearBest - הינן כתבות ממומנות? לא פעם אני מגיב (אם ניתן) לכתבות אלו בצירוף קישור למקום יותר זול - אך התגובה נמחקת (גם אם לא כללתי אפילו קישור!). האם אין צורך לציין כי כתבות אלו נחשבות לממומנות? (במידה והן כאלה) ואם אינן כאלה, מדוע תגובות המביעות ביקורת על המחיר נמחקות?

נערך על-ידי אור כהן

פורסם
ציטוט של אור כהן

תשובה מפורטת ולעניין! שאלה בנושא: האם כל הכתבות בהם אתם מפנים לGearBest - הינן כתבות ממומנות? לא פעם אני מגיב (אם ניתן) לכתבות אלו בצירוף קישור למקום יותר זול - אך התגובה נמחקת (גם אם לא כללתי אפילו קישור!). האם אין צורך לציין כי כתבות אלו נחשבות לממומנות? (במידה והן כאלה) ואם אינן כאלה, מדוע תגובות המביעות ביקורת על המחיר נמחקות?

מצטרף לשאלה/טענה (לדעתי ,יש להודיע על כתבות ממומנות)

נערך על-ידי Liad344

פורסם
  • מחבר

שום תגובה לא נמחקת אלא אם היא תגובת ספאם / תוקפנית / פוגענית.

כחלק מהמודל העסקי יש לנו מספר תוכניות שותפים שהופכות לינקים לקישורים שיש עליהם מעקב ושאנחנו מקבלים על זה עמלה מסוימת (כמובן בלי פגיעה בגולשים), אבל זה ממש לא ספציפי לחנות כזאת או אחרת, ולמעשה זה פועל גם על לינקים שהגולשים בעצמם כותבים בתגובות / בפורומים כך שממש לא אכפת לנו אם תפרסם לינק למקום אחר - המעקב של תוכנית השותפים יתפוס גם על הלינק שלך..

במאמר מוסגר - (כמעט?) כל האתרים הגדולים בישראל, בלי לפרט שמות, מפרסמים חופשי חופשי כתבות ממומנות, במקרים רבים ללא כל סימון, אשר מכילות לעיתים חצאי אמיתות ואף שקרים בוטים.

אצלנו אין שום אפשרות לפרסם כתבה, בשום מחיר, שהיא אינה נכונה ושאינה עוברת את אישור העורך שלנו. מחלקת התוכן שלנו עצמאית ויש לה שיקול דעת בלעדי על מה מפורסם או לא.

במאמר מוסגר 2 - אכן בחודשים האחרונים היו אצלנו לא מעט אייטמים בקטגוריית "צרכנות", כאלו שמדברים על מבצעים ומחירים מיוחדים למוצרים נחמדים ברחבי הרשת. לאחרונה הוחלט לצמצם את הכמות של האייטמים האלה על מנת להשקיע את המשאבים המוגבלים שיש לנו בנושאים אחרים, שהחלטנו שהם חשובים יותר.

נ.ב.

מה כל זה קשור לסיקור תערוכת CES שתיפתח בעוד כ-24 שעות?

פורסם

@Milford Cubicle כלל לא קשור, פשוט זאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי מנהל אתר מתייחס לסוגייה (גם עם בעקיפין - דרך שאלת מתן החסות של אינטל). ראיתי לנכון לברר את הסוגייה כאן ועכשיו. סלח לי אם הייתה טעות בשיקוליי. 

אני שמח שנתת תשובה מפורטת לעניין. ברור לי שהאתר צריך מקורות הכנסה, גם אם זה רק כדי להשאיר את האתר באוויר (וברור לי שזה לא נגמר שם). רק מוודא שזה נעשה בדרך הנכונה. 

נערך על-ידי אור כהן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים