עבור לתוכן

פגז מהעבר: לוח אם לתושבת 1150

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם

באחרונה נפל עלי מעבר I5-4440, שהוא שדרוג די רציני ל-PHENOM 955 שלי. כמובן שכדי לעבור אליו אני צריך להחליף גם לוח אם.

אז אני צריך את סיוע הפורום בהמלצה על לוח אם. לאור המעבד, הוא כמובן לא צריך לתמוך בהמהרה; אני לא מתכנן SLI או CROSSFIRE, אבל אני כן רוצה לוח אם בתצורת ATX כדי לרווח את המקום במחשב, ומאוד חשוב לי שתהיה לו יציאת SPD-IF.

עכשיו, כבר הזמנתי (היום) את   Gigabyte GA-H97-HD3 ב-500 שקל, עד שגיליתי שאין לו יציאה כזאת. עכשיו, בדקתי ויש לו חיבור כזה (כלומר, אני יכול לקנות קונקטור חיצוני - זה עולה 50 שקל), אבל אם יש משהו דומה במחיר דומה אני אעדיף שלא לפצוע את המארז שלי בשביל המחבר הזה.

יש למישהו המלצות?

פורסם
  • מחבר

תנקס, הוא בתצורת MINI ATX - אז לא מה שאני צריך. אבל תודה על התשובה!

פורסם

@בר שושני לא רק זה, אם אתה רוכש לוח עם יציאה אופטית רצוי שיתמוך בDTS Conect שמאפשר לו להמיר את הסאונד לDTS.

לא קל למצוא אותם, אבל מצאתי לוח אחד באמזון שנשלח לארץ כולל מיסים ב600 ש"ח, ותומך בפורמט האמור. לדעתי שווה רכישה:

https://www.amazon.es/gp/product/B00K6JKU7S/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1AT7YVPFBWXBL

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם! לצערי הזמנתי כבר (בין ההודעות) את לוח האם המקורי, בדקתי ויש לו הכנה ל-S-PDIF (אין לו חיבור אבל יש לו סוקט מתאים על גבי לוח האם), ופשוט קניתי מתאם. אז במקום 500 יצא 550. לא נורא.

תודה תודה תודה.

פורסם

שמח לשמוע! אם אתה רוצה אלמד אותך כיצד לפרוץ את ההגבלה על DTS ולאפשר סראונד תחת היציאה האופטית לא רק בניגון סרטים

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה, אבל אני בחור אנאלוגי :-) המחשב שלי מחובר דרך DAC לרסיבר סטריאו, ואני שומע בעיקר מוזיקה - אז אין לי סראונד. היציאה האופטית היתה חשובה לי כדי לעקוף את ה-DAC המובנה של המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים