פורסם 2016 בדצמבר 178 שנים שלום, את מע. ההפעלה של הלפטופ שלי , ווינדוס 10, תקפו רוגלות וירוסים ושאר מרעין בישין. ניקוי וירוסים הועיל כמו כוסות רוח למת. ברצוני לפרמט את הדיסק. יש לי כונן DVD ו HD. ביציאה ל DOS, פקודת FORMAT לא עבדה כי המערכת סרבה להשבית את עצמה. מישהו יואיל בבקשה ליעץ לי כיצד מפרמטים דיסק קשיח הנושא מע. הפעלה WIN10? תודה
פורסם 2016 בדצמבר 178 שנים מתקינים מחדש חלונות 10. בהתקנה ניתן לפרמט את המחיצה לפני ביצוע ההתקנה. אם הלפטופ הכיע עם חלונות 10 יש בו מחיצת שיחזור. נערך 2016 בדצמבר 178 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2016 בדצמבר 178 שנים חבל שאתם לא לומדים לעשות IMAGE אחרי התקנה ראשונית + קינפוגים בסיסיים. בתוך 10 דקות אפשר לשחזר בדיוק למצב הרצוי. אאל"ט בוינדוס 10 בו קיבלתם KEY חינם בשדרוג מוינדוסים קודמים זה אפילו חובה בשביל לא לאבד אותו.
פורסם 2016 בדצמבר 178 שנים אין צורך במפתח. ברגע שהWINDOWS אוקטב על המחשב הזה הוא יאוקטב אוטומטית בכל ההתקנות הבאות.
פורסם 2016 בדצמבר 178 שנים מחבר תודה למגיבים. מצאתי באתר של מיקרוסופט מגוון אפשרויות להתקין את win10 אחת מהן נקראת "איפוס" ואז מהאתר של ms מפרמטים את ה hd ומתקינים מחדש את ה os. אחפש את הכתובת שעברה "פירמוט" (כתבתי אותה ב notepad) וארשום פה. שוב תודה על הטרחה.
פורסם 2016 בדצמבר 178 שנים יש בלבול נפוץ בדיונים בין פורמט לבין התקנה מחדש. השואל שואל במפורש על פירמוט וגם מביא דוגמה שהפירמוט לא עובד לו. בסופו של דבר מתברר שהוא בכלל רוצה להתקין מחדש את חלונות....... נערך 2016 בדצמבר 178 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2016 בדצמבר 178 שנים מחבר https://support.microsoft.com/he-il/help/12415/windows-10-recovery-options
פורסם 2016 בדצמבר 178 שנים מחבר ציטוט של Ivan יש בלבול נפוץ בדעונים בין פורמט לבין התקנה מחדש. השושל שואל במפורש על פירמוט וגם מביא דוגמה שהפירמוט לא עובד לו. בסופו של דבר מתברר שהוא בכלל רוצה להתקין מחדש את חלונות....... רציתי להתקין OS עם דיסק התקנה שיש לי: win7 ואולי אפילו xp ובלבד שאוכל לבצע משהו שהיה דחוף מאוד בעבורי. התקנת win10 תוך פירמוט הדיסק הוותה פתרון טוב למרות שהיו לי פחות יומרות: רק לפרמט. חיפשתי את האתונות ומצאתי את המלוכה. צר לי שמבלי משים הטעיתי אתכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.