עבור לתוכן

אפשר לשכוח מה-GPS? מערכת הניווט הלוויינית של אירופה מתחילה לפעול

Featured Replies

פורסם

עם הבטחות לזמינות ודיוק טובים הרבה יותר מהמערכת שכולנו מכירים, מערכת ה-Galileo השאפתנית מתחילה לפעול ולספק שירות למשתמשים

לכתבה

פורסם

ומה עם אפל - מאיזו גירסה יש שם תמיכה?

פורסם

זו אפל... בטח לא תהיה תמיכה אחורה P:

פורסם

שאלה: במכשיר לא אמור להיות רכיב מיוחד לקליטה של הלווינים הללו כמו רכיב ה GPS?

פורסם

Tomer Ashur הערות?

פורסם
ציטוט של עידן פ.

זו אפל... בטח לא תהיה תמיכה אחורה P:

למה שלא תהיה תמיכה לאחור?

גם באנדרויד אתה לא יכול להתקין מערכות הפעלה חדשות על מכשירים ישנים(אלא אם כן אתה מתקין ROM ואז זה עובד כמו הצרות שלי)

פורסם

"בחברת קוואלקום כבר הכריזו כי רוב שבביה המודרניים, כגון ה-Snapdragon 625, ה-Snapdragon 652, ה-Snapdragon 820 וכמובן ה-Snapdragon 821, תומכים בניווט שמבוסס עליה" לא סתם דוחפים שבבים שלא צריך למערכת שלא זמינה. עכשיו כשהמערכת תהיה זמינה, נערכים בהתאם

פורסם

אני מצטער לשמוע שהצרות שלך עובדות מצויין חלק ומהר. מקווה שתמצא להן פתרון בהקדם.

פורסם

כן כי להתקין ROM מצד שלישי על מכשיר שהייצרנים שלו לא מתכוונים לעדכן אותו באמת יעבוד כמו שצריך. אתה חיי בסרט.

עריכה: אגב, בגלל שבאנדרויד הGUI עובד על הTHREAD הראשי תמיד יהיה אטיות בGUI באנדרויד במיקרים מסויימים מה שאין בIOS.

נערך על-ידי Sargon

פורסם

האם זה יהיה בסמסונג ? Waze ? I GO ?

פורסם

אני מאלה שמתקינים ROM מותאם אישית על טלפונים וזה עובד אצלי סבבה לחלוטין.

פורסם

HOLY SHITE

עוד מעט הGPS יהיה כל כך טוב שהמערכת שלהם תדע מתי וכמה פעמים ביום אתם הולכים לשירותים.

אחר כך ישלחו לכם פרסומות למוצרי חלב פרו ביוטים.

התעכבתם בשירותים יותר מדי?

חלון קופץ ישאל אותכם: ניסיתם מיץ שזיפים?

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

אתה יכול פשוט לא להפעיל את זה. זאת בהנחה שהם לא מקליטים את המידע הזה בניגוד לרצונך... למשל האפליקציה של פייסבוק ידועה בזה שהיא מקליטה כל מה שאתה אומר גם כשהיא ברקע...

פורסם

גם אצלי. יש לי גלקסי נקסוס עם אנדרואיד 7 שעובד יותר טוב מאנדרואיד 4.4 המקורי של גוגל. סארגון, אם אתה לא מנוסה בתחום מסויים אתה לא חייב להעמיד פנים שכן, זה בסדר לא להיות מומחה בהכל, תשאיר נושאים מסויימים גם לאחרים.

פורסם

התוכנה לא רלוונטית, היא מקבלת מיקום מהמכשיר, והמכשיר מלוויינים. השדרוג הזה שקוף לכל התוכנות. לגבי מכשירים תהיה בטוח שבעתיד לכל חברה תהיה תמיכה. אם למכשיר הנוכחי שלך יש תמיכה זו שאלה אחרת, וכנראה שלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים