פורסם 2016 בדצמבר 168 שנים שלום חברים חיברתי כונן קשיח של מחשב נייד ל מחשב נייח בעזרת כבל SATA וחשמל מספק , אך משום מה המחשב לא מזהה אותו. אשמח לקבל עזרה
פורסם 2016 בדצמבר 168 שנים אם זה כונן חדש, אז צריך לאתחל אותו. אם זה כונן ישן, יכול להיות שהוא פשוט מקולקל. יכול להיות גם שכבל ה-SATA מקולקל.
פורסם 2016 בדצמבר 168 שנים מחבר שלום כבל SATA חדש . הכונן של מחשב נייד שפשוט יום בהיר לא עבד ואמרו לי שהלך לוח אם ולא כדי לתקן.
פורסם 2016 בדצמבר 168 שנים אתה מחבר רק אותו או שהוספת אותו לכוננים שמותקנים כבר ? חבר אותו לפורט סאטא הכי גבוה שקיים בלוח לפי המספור שלו.
פורסם 2016 בדצמבר 168 שנים מחבר חיברתי כונן נוסף לכוננים הקיימים.זה כונן של מחשב נייד שלוח אם הלך לו.מחובר לסאטא הכי גבוהה.
פורסם 2016 בדצמבר 168 שנים איזו מערכת הפעלה יש לך במחשב הנייח ? מה דגם לוח-האם שיש במחשב הנייח ? נערך 2016 בדצמבר 168 שנים על-ידי HelpSupport
פורסם 2016 בדצמבר 168 שנים רגע, יכול להיות שכל העניין זה לבחור את הכונן הנכון לעשות ממנו BOOT. אם זה מחשב שעובד ללא הכונן הקטן, אז צריך להכנס לביוס ולוודא שהמחשב עולה מהכונן הנכון.
פורסם 2016 בדצמבר 168 שנים מחבר ניראה לי גם . השאלה איך עושים את זה בלי לפגוע במחשב. אני לא חזק בזה כל כך.
פורסם 2016 בדצמבר 168 שנים מחבר אגב אני יכול לחבר את זה דרך USB ולא דרך SATA כמובן עם כבל מתאים. השאלה אם התופעה לא תחזור שם.
פורסם 2016 בדצמבר 168 שנים תחבר אותו לבדו במחשב, ותנסה להתקין עליו חלונות. זה לא נדיר שקשיח נוסף תקול משבית את כל המחשב. נראה לי שחב"לז ואין לו תקנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.