עבור לתוכן

אוזניות אלחוטיות Hyundai RXW003 מפריעות לאות ה WiFi

Featured Replies

פורסם

היי

קנינו לחותני לעתיד אוזניות אלחוטיות Hyundai RXW003 שמתחברות לטלויזיה, ולצערי התגלה שהן מפריעות לאות ה WiFi בצורה קיצונית.

אני לא מוצא מידע מעמיק לגבי האוזניות באינטרנט, מעבר ל: 2.4GHz ISM BandGFSK modulation. RF frequency hopping in 34 channels

הסטאפ בבית הוא כך:
ספקי WIRELESS:

- הוטבוקס שמשמש כנתב אלחוטי ויושב באזור הטלויזיה בסלון, קרוב לגרם המדרגות לקומה 2
- WIFI EXTENDER שיושב בקומה 2 בקו אווירי קרוב להוטבוקס

צרכני WIRELESS רלוונטיים:
- כרוםקאסט שמחובר לטלויזיה בסלון

- מחשב נייד באזור הסלון

מפריעי WIRELESS:
- בסיס האוזניות האלחוטיות שמחובר קווית לטלויזיה בסלון

מרגע הפעלת הרדיו בבסיס גם הכרוםקאסט וגם המחשב הנייד בסלון חווים שיבושים קיצוניים באיכות החיבור. לא יצא לי לבדוק את המצב של ה EXTENDER אבל אני מניח שגם הוא לא משהו.

ניסיתי כל מיני טריקים כמו לכבות את הרדיו של האוזניות ולכבות (אמור לגרום להם להחליף ערוץ), להדליק קודם את הרדיו של האוזניות ורק אז להפעיל את ההוטבוקס כדי שהוא ימצא ערוץ פנוי. כל זה לא עזר ותסכל אותי מאוד לאור חוסר השקיפות באיזה ערוץ האוזניות פועלות, וחוסר היכולת למצוא את זה עם אפליקציות שמראות שימוש בתדרי 2.4גיגה

פתרונות אפשריים לבעיה:

1. להחליף את ההוטבוקס בנתב שתומך גם ב5GHZ (ההוטבוקס 3 לדוגמה? רק שהוט מסרבים לספק אותו). גם צריך לבדוק את הנושא של ה EXTENDER..
  2. להזיז את ההוטבוקס לנקודה אחרת בקומת הקרקע, וזה יצריך מציאת פתרון ל WIFI בקומה 2 כי המיקום של ההוטבוקס כבר שונה לטובת ה EXTENDER. הבעיה היא שאני חושב שזה עדיין יפריע לכרוםקאסט לקבל אינטרנט יציב כי הוא עדיין יהיה קרוב מאוד לבסיס של האוזניות.
  3. להבין איך גורמים לאוזניות המעצבנות האלה לעבוד בלי להפריע לנתב 2.4GHZ. איכשהו?..... לא ברור איך
  4. להפתר מהאוזניות האלחוטיות (~300 ש"ח שהלכו לפח?) ולמצוא אוזניות אלחוטיות אחרות שלא מפריעות ל WIFI - פתרון בעייתי כי בחיפוש מהיר השוק של אוזניות אלחוטיות לטלויזיה לא נראה מגוון מדי
  5. כל הצעה אחרת תתקבל בברכה

תודה,

נעם

פורסם

לפי התיאור שלך רק פתרונות 1 ו-4 הם רלוונטים.  אם אתה בוחר בפתרון 1 - אתה צריך להפוך את ה-HOTBOX ל-BRIDGE ולחבר אליו נתב שיעבוד רק בתדר 5GHZ.  כדי שזה יהיה ישים אתה צריך לוודא שכל הקליינטים האלחוטיים שלך תומכים ב5-GHZ.  במסגרת סעיף 5 שלך - תנסה להרחיק ככל האפשר את הבסיס של האוזניות מהנתב על ידי שימוש בכבל אודיו ארוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים