עבור לתוכן

בעיה בתפריט איתחול לחלונות XP + ME

Featured Replies

פורסם

יש במחשב שלושה כוננים קשיחים, הראשי הוא החדש ביותר ובו XP

במשני מותקן ME

המשני היה הראשי עד שנוסף החדש ובו הותקן XP

באיתחול מקבלים תפריט איתחול ובו בחירה בין ה-XP לבין ה-ME אך משום מה זה לא עובד.

ניסיתי להשתמש ב-BOOT (מתוך חלונות) הנמצא בתוכנה פרטישון מג'יק אך מתקבל חלון 'דוס' ובו אפשרות לבחור *רק* מהדיסק

הראשי (להקיש את ה-ID) בכל זאת בחרתי את הברירה היחידה שהופיעה שם ולא עזר

מה יכולה להיות הסיבה? והאם אפשר לנהל את תפריט האיתחול מתוך XP?

בנוסף האם יש עוד תוכנות היכולות ליצור תפריט איתחול ליותר ממערכת הפעלה אחת?

וכמובן אם כן מה השם שלהן ומהיכן אפשר להוריד אותן?

פורסם
  • מחבר

אין תגובות?!

אף אחד לא יודע או אין לו מושג?!

:(

פורסם

אני ממש לא בטוח בזה, אבל אולי יש משהו שתוכל לנסות.

מה שאתה בעצם רוצה זה לבנות מחדש את "תפריט בחירת מערכות-ההפעלה", נכון?

אתה צריך להיכנס ל-Recovery Console (הכי פשוט זה דיסק bootable של ווינדוס XP וכשהמחשב עולה איתו ללחוץ על R [נדמה לי]) ושם יש פקודה שמחפשת את כל מערכות ההפעלה הקיימות על המחשב ורושמת אותם ב-Boot.ini כך שתוכל לבחור מהם ב"מסך-בחירת-מערכת-ההפעלה" של ווינדוס XP.

כדי למצוא את הפקודה המתאימה ב-Recovery Console תרשום "?" או "help" וצריך להיות שם משהו שמזכיר Build או Boot.

מקווה שעזרתי.

פורסם

אוקיי ... ככה : לתוכנה קוראים PQBOOT , הגירסה שאתה צריך היא גירסה 7 . ההרד דיסק החדש שלך חייב להיות FAT32 על מנת שתוכל להתקין את התוכנה עליו בכלל . ברגע שתתקין את התוכנה , היא תוסיף לך את הXP כברירת המחדל שלך , ותהיה לך אופציה להוסיף מערכות הפעלה מכוננים אחרים . שם אתה כבר תראה טריק כזה : ברגע שתעלה XP , כל הכוננים שלך יהיו כמו שהם עכשיו , אבל על מנת שהME יעלה , ME מבוסס 9X , מה שאומר שהוא חייב לשבת על כונן C עם הקבצי ההפעלה והבוט שלו . התוכנה תשנה לך את רצף האותיות , ההרד דיסק של ME יהפוך להיות C , כדי לעלות את המערכת עליו , ועצה שלי , תחביא את הכונן של הXP על מנת לא לשגע את 2 מערכות ההפעלה .

את כל האופציות ההחבאה אתה תראה כבר בתוכנה עצמה .

אני חושב שראיתי אותה בנפרד מPQMAGIC 7 PRO , אבל היא מגיעה יחד עם הPQMAGIC , אבל בלי ממשק גראפי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים