עבור לתוכן

סרטון סחיטה

Featured Replies

פורסם

מישהי מחו"ל פיתתה אותי להראות לה את שלי באמצעות ווידאו מסנג'ר ופירסמה ביוטיוב ודורשת ממני 5000$ כדי שתסיר את הסרטון או שתהרוס לי את הנישואים.מה עלי לעשות.תודה ודחוף עזרה

פורסם

אומרים לה ללכת לחפש 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Tomer70

אומרים לה ללכת לחפש 

לא עוזר היא כבר פירסה ביוטיוב.מבקש  עזרה דחוף.

פורסם

רק האמת תציל אותך.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת?

פורסם

עם תמונה?

פורסם

וברצינות, לעולם אל תצלמו תמונות שאתם לא רוצים שיופיעו בפומבי במקום אחר.

כבר יש היסטוריה של סלבריטיז ששלחו תמונות ערום והפיצו אותם.

נושא מעניין האמת... מה בטוח?

בא נגיד שאתה מעלה תמונה פרטית לאתר כמו איסנטאגרם או פייסבוק... עכשיו אתה צריך לסמוך על זה שאינסטגרם לא יפשלו ולא יפרצו לשרתים שלהם.

ובכלל, עד כמה הפלאפון שלנו בטוח? ובאיזה רשתות?

לכאורה אתה יכול אפילו להתחבר לרשת וויפיי בבית קפה והכל צריך להיות בטוח אם אתה בתקשורת מוצפנתץ.. אבל... פשוט אי אפשר לסמוך על חברות אפילו כמו אפל וגוגל שלא יפשלו עם באגים חמורים.

אז בקצרה הפתרון הכי טוב שלא יגיעו תמונות ערום שלכם לרשת זה פשוט לא לצלם אותם אף פעם.

(זה עוד בכלל לפני שנכנסו לדברים כמו שיתוף פעולה של חברות עם NSA)

נערך על-ידי Sargon

פורסם

מי שואל שאלה כזאת עם תמונה בפרופיל?

נראה תמוהה.

פורסם

יוטיוב זאת לא הבעיה. פייסבוק זאת הבעיה. אם היא חברה שלך בפייסבוק, תוך שניה הסרטון הזה יכול להופיע לכל החברים שלך בפיד. גם אם תמחק אותה מהחברים שלך, היא יכולה להתחבר דרך חבר אחר ולהפיץ את הסרטון. גם אם תשלם לה את הכסף, לא בטוח שמחר היא לא תדרוש ממך עוד כסף. בקיצור, אתה בבעיה לא קטנה. לא נראה שיהיה לך מנוס אלא לפנות למשטרה. אולי גם אפשר לפנות ליוטיוב ולפייסבוק ולדרוש שיסירו את הסרטון אבל הסיכוי שמישהו שם יתייחס אליך קלושה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

הכי טוב לשבת עם האישה ולהודות בהכל, לומר שעשית טעות טיפשית שלא תחזור לעולם, ולהתחנן לסליחתה.

להודיע לסוחטת שהתוודת בפני אשתך ושאין לה יותר כוח סחיטה עליך.

במקביל לנסות להוריד את הסרטון מהאתרים בהם הועלה ע"י דיווחם להנהלת האתר.

ובמקרה הצורך להתלונן במשטרה.

פורסם

אם הגעת למצב שאתה מחפש ריגושים מחוץ לחיי הנישואים אז חיי הנישואים שלך כשלו באופן בלתי הפיך. תהייה גבר  וסיים אותם. אל תעשה דברים מתחת לשולחן,  מאחורי אפה של אשתך. אם נשאר לך טיפת כבוד למה שהיה פעם בינכם, סיים את זה עכשיו. אם לא תהייה בנאדם, תודה לאשתך במעשה הנלוז ותתגרש מאשתך, אני מאחל לך שנסיון הסחיטה הזה יהרוס אותך כלכלית ומנטלית.

נערך על-ידי Tsachi E

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים