עבור לתוכן

המודינג שלי

Featured Replies

פורסם

אוקיי , בסוף החלטתי לשים במארז פרספקס עם 4חורים במקומות שונים , בתוך החורים יהיו , מאורר אחד צבעוני(לדים) באמצע , 2 מאוררים ירוקים למטה אחד בצד שמאל אחד בימין , אחד אדום למעלה ליד הצבעוני , ועוד אחד אדום בגג , ישארו לי אם כך שני מאוררים ג'נריים אחד מקדימה אחד מאחורה , הסירקולציה לא כל כך איכפת לי כי גם ככה עכשיו יש לי מאורר אחד שמוציא מאחורה(בקושי זז , הthunderblade)

והמאורר שעל המעבד והמעבד עובד על מעלות טובות , ככה שלא כל כך איכפת לי מהסירקולציה , זה רק יכול לשפר... , עכשיו , כל המאוררים לדעתי יכניסו , אלא אם כן יש לכם הצעות , וזה מה שבאתי לשאול , איך לתכנן את זה... , הצעות :o

הנה תמונה שממחישה מה הולך להיות שם , מארז ג'נרי , עם חלון חתוח ופרספקס עם 4 חורים למאוררים , גם תנסו לתת לי עצות איפה למקם את החורים\מאוררים

אל תתייחסו לזה ששני האדומים בתוך החלון , אני חושב שזה ילך , אבל במקרה שלא (ויש סיכוי גדול מאוד שלא יכנסו שניהם , כי המארז שלי יותר קטן מזה שבתמונה) , אז האדום שפונה יותר לכיוון ימינה יהיה בגג.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אמ.....בגג עדיף שיהיה אגזוז(שיוציא..)

פורסם

גם במארז כמו שלי (מה שצירפת תמונה שלו) יהיה מאוד לחוץ כל המאוררים האלה

אל תשכח שאי אפשר למקם את האדומים כמו בציור כי יש למעלה ספק ובצד ימין יש את הבתים של ה 5.25 + 3.5"

פורסם
  • מחבר

את המאוררים האדומים אני שם יותר למטה , קצת מתחת לספק , זאת אומרת שהם נושפים אוויר על הסינק של המעבד...(לא שהם נושפים משהו , אבל מה שכן , זה גם בסדר)

המאורר היחיד שיש לי שנושף אוויר זה המאורר הצבעוני , אבל גם ככה לא ממש חסר לי איוורור במארז , כי המעבד על מעלות בסדר גמור והכרטיס מסך באוברקלוק חמוד...

פורסם

לפי דעתי אם כולם יכניסו אז יהייה "בילגון" של אוויר בתוכו....

אי אפשר לשים 5 מכניסים עם מוציא אחד....

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מציע? , זה מה ששאלתי... , לא שאלתי לדעת את הדברים שאני כבר יודע...

פורסם

לדעתי כדאי לך לשים רק 2 בדלת ואחד שיוציא מהגג (דבר איתי אם אתה רוצה הנחיות כי עשיתי חור בגג אתמול :))

פורסם

מלמטה שיכניס אוויר, למעלה ובצדדים שיוציא, מול המעבד שיכניס

מאחורה שיוציא, גג שיוציא, מקדימה שיכניס אבל לא חייב מאורר מקדימה כי גם ככה הם בדרך כלל בקושי עושים תעבודה..

פורסם

מומלץ בערך אותה כמות שתצא ושתיכנס. אחרת יהיה לך לחץ יותר גבוה במארז, המאווררים לא יהיו יעילים, יהיה שריקה של אוויר, ואתה סתם תתעצבן.

אני ממליץ שתיקח את שני האדומים ותשים אותם בגג. זה יוצר אפקט יפה של מנועי סילון (או כיריים, תלוי בדמיון של המסתכל).

ככה יש לך 4 מוציאים (אל תשכח ספק) וארבעה מכניסים.

פורסם

לא הייתי מחשיב ספק בתור מוציא אוויר...

בכל מקרה הנושא עד כמה שהבנתי זה יותר סירקולציה מאשר יופי, אז אולי התארד יהיה יותר מתאים לפורום קירור?

פורסם
  • מחבר

טוב , ויתרתי על האדומים , אני יקנה עוד אחד צבעוני , אני ישים ככה , אחד צבעוני באמצע של הפרספקס , שתיים ירוקים למטה , אחד אדום למעלה , אחד צבעוני שמוציא אוויר מאחורה , אחד מקדימה ג'נרי...

קחו בחשבון , שהמאוררים של הThunderblade(שהם הירוקים והאדומים) , בקושי מזיזים אוויר , רק אם אתה מתאמץ אתה מצליח בכלל להרגיש שמשהו יוצא מהם , הם מסתובבים ב1900-2000RPM...

לעומת זאת , יש לי את הצבעוניים , שלא רועשים במיוחד , ועושים עבודה דיי טובה , משהו כמו 50אחוז מסמארט פאן על 4800RPM...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים