עבור לתוכן

האם המסכים של מאג כאלה גרועים?

Featured Replies

פורסם

תראה...

הדגמים הישנים של מאג היו מעולים

וגם נורא מתקדמים לתקופתם.

קיום מניסיון חבריי יש להם בעיות רבות בעיקר עם הצבעים

חבר שלי שיש לו את המסך 5 חודשים קיבל אזור צבעוני בקצה השמאלי תחתון של המסך

תשאל את החבר שלך אם הוא ניסה ההשתמש בDeGause (זו פונקציה בקונטרולים של המסך)

• תגובות 42
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אנשים, אבל עם עובדות רפואיות לא מתווכחים!!

אני לא מבין בכלל מה העניין כאן, אם המסך והכרטיס שלכם תומכים בקצבי רענון מעל 60Hz נא להשתמש!!

איזו סיבה אחת יש בעולם בשביל לא לעשות את זה??

עכשיו לא רק שזה רע בצורה בלתי רגילה לעיניים, כל אנרגיה אלקטרומגנטית ואקוסטית שפועלת בתדרים נמוכים משפיעה על המוח!

(עכשיו לרוץ לחפש בגוגל, תמצאו יותר ממספיק סימוכין)

יופי, אז תגידו אני עובד 18 שע' ביום מול מסך 60Hz אין לי כאבי ראש והראייה שלי זה 100%

זה בדיוק כמו שאני אגיד שאני חי בתוך כור גרעיני 8 שנים ועדיין לא קיבלתי סרטן!!

אגב, לי מספיק לשבת 5 דק' מול מסך 60Hz ולהרגיש מאוד רע.

בעבודה אני עובר על המון מסכים של לקוחות ביום וקרה לי מספר פעמים שלא שמתי לב ואז כשהרגשתי שמשהו לא בסדר בדקתי וראיתי שאכן המסך על 60Hz , אז זה גם הפוך.

למרות שבדר"כ אני מבחין ישר בריצוד.

אז להגיד שזה מספיק מבחינתי זה טימטום ואין לי מושג מאיפה יכולה לנבוע ההתעקשות הזו.

אם הדאגה היא מביצועי המחשב אז דעו שזה כלל לא קשור, הרכיב שאחראי לקצבי הרענון הינו רכיב אנלוגי נפרד בכרטיס המסך (הRAMDAC)

וכיום כל הכרטיסים מסופקים עם RAMDAC דומה, אז למה לא לנצל??

כי אולי לא לכולם יש כסף לקנות מסך חדש והמסך שלי לא תומך ביותר מזה...

העיניים שלי בסדר גמור, תודה. אפילו יותר מבסדר.

אפשר לשאול מה עשית בימים יותר קשים? עם המסכים הישנים? לא ישבת מול המחשב או שכאב לך הראש כל היום?

שבת שלום, אגב.

פורסם

Hahahah

הוא ניסה הרבה יותר מזה..

פנה למומחה

השאיר את המסך סגור ללא חשמל יום שלם! :P

וכמובן את האפציה המדוברת

ושום דבר לא עבד...

בכה לו עידן (החבר) הקטן

ואץ רץ לו לחברתו להתנחם.....

אהההה..

סליחה בטח יותר מדי מידע.. :jump:

פורסם

אני עובד גם במשחקים וגם כשאני בשולחן העבודה ברזולוציה של 800x600@100Hz (מה לעשות, 15").

אני נוהג לשבת הרבה שעות במהלך היום מול מסך המחשב ואחרי פחות משעתיים אני חוטף כאבי ראש ואיזה ווריד חביב תמיד אוהב להתפוצץ לי בעין ימין (מגעיל זה נכון, אבל תחשבו שמדובר בדלקת).

זה לא פוגע בראיה וזה נמשך כך כבר מעל ל1000 לילות ברציפות (אני מאמין...) ;).

כבר הוכח מדעית שאימוץ הראיה לא פוגע בה, זה תלוי בגורמים אחרים.

המסך מאלץ את העיניים להתאמץ גם כשהוא מתפקד ב100 הרץ ות'אמת, זו סיבה מספיק טובה להחליפו.

גם תקן ה TCO שבו הוא עומד יחסית מיושן, 1992.

פורסם

מנסיון של 12 שנים

רוב הסוגים של ברהת מאג היו על הפנים לאורך של שנים

תקלות אופיניות:מאבד מהפוקוס במשך הזמן כמו כן נמצא יותר בתיקונים

תשאל פעם טכנאי תיקומים איזה מסך יש לו הרבה מה לתקן ומה התקלה האופינית

זה שאצל חלק זה עוד עובד זה לא אומר על הכלל

זה שמוכרים אותם בחנויות זה לא אומר שזה טוב

פשוט אולי מרויחים עליהם יותר

פורסם

שבת שלום ומבורך גם לך חציל! :)

התשובה שלי די פשוטה, למרות שאני לא יודע עד כמה היא עוזרת לך.

הזמנים הרחוקים בהם אני זוכר שהשתמשתי במסכי ה60Hz היו זמני הדוס בהם רוב המסך היה שחור , לכן הבעיה הייתה לא מורגשת כלל.

וגם בישומים כמו חשבשבת בהם הרקע כיכב בצבעי הכחול והMAGENTA זה לא היה שום דבר כמו הצבעים הבהירים שאנו רגילים כיום בהם כל רטט קטן מורגש.

מוזר מאוד שהמסך שברשותך לא תומך במעל 60Hz, אני עובד לפעמים עם מסכים של פאקרד-בל מלפני 7 שנים שפועלים יופי ב75Hz

האם את בטוחה בזה?

ואפילו אם כתוב בספציפיקציות של המסך 60Hz את יכולה להגדיר אותו בווינדוס בתור

Standard monitor type : 1024x768 @ 75Hz

ולנסות להפעיל אותו ברזולוציה הזו.

ברוב המקרים זה יעבוד יופי.

יש לך במקרה מסך ישן של DELL?

אגב, בניגוד לוויכוחים על סוגי מעבדים למינהם לוחות אם וכרטיסי מסך ההערות כאן נובעות מדאגה בלבד לבריאות ידידי אוהבי המחשבים.

פורסם

שבת שלום ומבורך גם לך חציל! :)

התשובה שלי די פשוטה, למרות שאני לא יודע עד כמה היא עוזרת לך.

הזמנים הרחוקים בהם אני זוכר שהשתמשתי במסכי ה60Hz היו זמני הדוס בהם רוב המסך היה שחור , לכן הבעיה הייתה לא מורגשת כלל.

וגם בישומים כמו חשבשבת בהם הרקע כיכב בצבעי הכחול והMAGENTA זה לא היה שום דבר כמו הצבעים הבהירים שאנו רגילים כיום בהם כל רטט קטן מורגש.

מוזר מאוד שהמסך שברשותך לא תומך במעל 60Hz, אני עובד לפעמים עם מסכים של פאקרד-בל מלפני 7 שנים שפועלים יופי ב75Hz

האם את בטוחה בזה?

ואפילו אם כתוב בספציפיקציות של המסך 60Hz את יכולה להגדיר אותו בווינדוס בתור

Standard monitor type : 1024x768 @ 75Hz

ולנסות להפעיל אותו ברזולוציה הזו.

ברוב המקרים זה יעבוד יופי.

יש לך במקרה מסך ישן של DELL?

אגב, בניגוד לוויכוחים על סוגי מעבדים למינהם לוחות אם וכרטיסי מסך ההערות כאן נובעות מדאגה בלבד לבריאות ידידי אוהבי המחשבים.

יש לי LG ...

אני בטוחה שזה בעיה עם הדרייבר... ניסיתי כמה פעמים לעדכן אותו אבל הוא פשוט חוזר כל הזמן לplug&play monitor וזהו...

ובגלל שאבא שלי אמר לי בזמנו (לפני חצי שנה, אחרי שהמאג שלי נהיה כהה בצורה כזו שאי אפשר לעבוד איתו, הבאתי את הLG מהמחשב של אמא...) שהוא יקנה לי מסך חדש (אהמ, אבא, אהמ...) וה60 HZ לא מפריע לי, השארתי את זה ככה....

תודה על הדאגה,

-חציל

פורסם

מה דגם ה Lmix?

פורסם
  • מחבר

וואלה? יש לי הרגשה שנדפקתי. אני לא עשיתי סקר שוק גדול מדיי לפני שהלכתי וקניתי אותו. מצד שני הוא עלה לי 1100 בזמנו (לפני חודשיים). מה שכן אני היה לי מצב טיפה שונה: קניתי את המחשב הנוכחי ואת הצג מהמחשב הישן השארתי (היה לי Mag Innovision DJ530 - 15inch) הצג ההוא היה בדר חוץ מדבר מאוד חשוב: הוא היה כהה מאוד אבל מאוד. כיאלו זה היה נורא ואיום. יכולתי להסתדר עם זה כי כבר הייתי רגיל. רק במשחקים (מה שעבד - היה לי 128MB,p2 300, riva tnt 2)

הייתי צריך לנסות ולהעלות את הבהירות במשחקים עצמם.

עכשיו מה שאני עשיתי זה פרסתי מודעה באינטנרט לגבי המחשב בלי כוונה למכור את הצג, ביום למחרת בא אליי בן אדם (הוא היה טמבל לא הבין בגרוש במחשבים - זה לא חשוב אבל סתם). אז עשינו עסוק: מכרתי לו את כל הגרוטאה הישנה שלי ב600ש"ח נראה לי (מחשב+צג+רמקולים+עכבר+מקדלת - בעיקרון הכל היה זול. שמתי לו ארדיס קטן של 2 ג'יגה וכרטיס מסך banshee 16MB והורדתי את הזיכרון ל64). אומנם זה טיפה זול לטעמי כי המחשב עבד והכל אבל אני יודע שהסיכוי למכור את זה הוא לא מהגדולים.

אז מה שעשיתי זה בדקתי כמה מחירים זה... ראיתי שאני יכול לקנות איזה Proview\Sampo\CTX-cheap one במחיר ההוא וידעתי לעצמי שהם זולים ולא איכותיים (לא איכותיים רצח). אז שמתי טיפה יותר ולקחתי את הצג שיש לי עכשיו 786PF. אני חושב שיחסית לכסף שהיה לי באותו זמן זה לא רע. זה או הצג ההוא או זה וזה בסדר יחסית.

עכשיו הורדתי את הרווזולוציה ל1024*786 ועכשיו הוא נותן לי לשים את זה על 100 מגה הרץ. עכשיו זה בסדר את אומרים?

אני לא עושה נזק איום ונורא לעצמי ואני לא הולך להפוך לעיוור או משהו כזה?

פורסם

עשית בשכל ואל דאגה, אתה לא שורף את העיניים שלך או את המסך, תאמין לי, אתה עושה להן רק טובה.

פורסם

דרך אגב G_MAN איזה דרייבר שמת למסך הנ"ל?

יש לי את אותו מסך ובדרייברים מהאתר שלהם יש בחירה של כל הדגמים האחרים חוץ מהמסך הזה

כרגע הוא מותקן לי על 986FS.

ודרך אגב, נכון לעכשיו הכל נראה יפה מאד במסך ואני לא רואה שום בעיות טפו טפו.

פורסם
  • מחבר

אני הורדתי את מה שהם נותנים להוריד באתר שלהם. בתוך הדרייברים לא היה בדיוק כמו לצג שלי אז עשיתי את ההכי קרוב

(786DF)

פורסם

יש לי מסך acer 76e

ישן עוד מעט בן ארבע כבר (באוקטובר או ספטמבר)

האמת אין לי בעיה איתו אבל הוא כהה

יותר נכון נהיה כהה עם הזמן...

בקצב רענון אני לא יכול לשים יותר מ85 (וגם זה כשאני מוריד רזולוציה ל768*1024)

אין לי תקציב בידיוק לקנות חדש אז מה נדפקתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים