פורסם 2004 במאי 821 שנים תקשיב לי, ותקשיב לי טוב - מה שלא תעשה, אל תקנה creative! תנסה למצוא את הלוג'יטק, הם בטווח המחיר והם מצויינים. לא זוכר איזה דגם, אלה שהם 5.1 ולא עולים 3,500 שקלים.
פורסם 2004 במאי 821 שנים מה יש לך נגד קראייטיב? הם מספקים רמקולים מצויינים ,אז נכון הם יקרים אבל זאת לא סיבה לפסול אותם מראש. אבל אם כבר בתקציב כזה אז לך על Logitech Z-640 אמורים להיות אחלה (תלוי גם בכרטיס קול כמובן). תתחדש!
פורסם 2004 במאי 821 שנים מה יש לך נגד קראייטיב? הם מספקים רמקולים מצויינים ,אז נכון הם יקרים אבל זאת לא סיבה לפסול אותם מראש. אבל אם כבר בתקציב כזה אז לך על Logitech Z-640 אמורים להיות אחלה (תלוי גם בכרטיס קול כמובן). תתחדש! סדרת ה-DTT שלהם הייתה טובה מאוד, אבל ה-inspire פשוט איומים ונוראים!! היה לי את ה-DTT2200, היו טובים מאוד, עד שעברתי ל-Yamaha TSS-1. הם באמת היו טובים, אבל ה-Inspire פשוט מבישים!
פורסם 2004 במאי 921 שנים סדרת ה-DTT שלהם הייתה טובה מאוד, אבל ה-inspire פשוט איומים ונוראים!!היה לי את ה-DTT2200, היו טובים מאוד, עד שעברתי ל-Yamaha TSS-1. הם באמת היו טובים, אבל ה-Inspire פשוט מבישים!למה מבישים? אני דווקא קראתי ביקורות מצויינות על ה T5400... נכון שהבאסים לא יקרעו לך את הרשתות של החלונות אבל שמעתי הרבה אנשים מרוצים מהם בארץ ובחו"ל.. חבל שהם יותר מ600 שקל... אבל הם אחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.