עבור לתוכן

מחשב לא נידלק אחרי ספק חדש

Featured Replies

פורסם

קניתי את הספק הזה 

Antec 650W VP650P

הוא מתאים ללוח א שלי? 

Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 ch

חיברתי הכל כמו שצריך והוא לא נדלק אבל כן מקבל חשמל לשניונת אני רואה נקודה כחולה כזאת נלדקת ליד הכפתור הדלקה

פורסם

יש  אצלך את הספק הישן ? נסה איתו.

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Ivan

יש  אצלך את הספק הישן ? נסה איתו.

ניסיתי את הישן והוא עובד.מה אני אמור להסיק מיזה שקניתי ספק מקולקל?

פורסם

נכון, בהנחה שחיברת אותו נכון.

תממש אחריות.

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Ivan

נכון, בהנחה שחיברת אותו נכון.

תממש אחריות.

אוקי תודה

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אורי סלמן

אוקי תודה

הלכתי לחנות והספק עובד. אבל אצלי הוא לא עובד איזה עוד סיבה יש לו לא לעבוד? הכל מחובר נכון

פורסם

אמנם ציינת בהתחלה וכתבת " Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 c" כלוח-אם, אבל זה לא - מה שנכתב זה סוג התושבת של המעבד וסוג הצ'יפ של הלוח.

אנא אתר את דגם הלוח במדוייק שם יצרן.

עוד דבר שתוכל לעשות הוא להעלות צילום באיכות של פנים המחשב בו ניתן לראות את כל הלוח כולל חיבורי הכבילה של הספק החדש.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של HelpSupport

אמנם ציינת בהתחלה וכתבת " Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 c" כלוח-אם, אבל זה לא - מה שנכתב זה סוג התושבת של המעבד וסוג הצ'יפ של הלוח.

אנא אתר את דגם הלוח במדוייק שם יצרן.

עוד דבר שתוכל לעשות הוא להעלות צילום באיכות של פנים המחשב בו ניתן לראות את כל הלוח כולל חיבורי הכבילה של הספק החדש.

האם זה בסדר ? 

H81M-HDS -ASRock
פורסם

למה לא העלית צילום ?

כשאתה כותב שהכול מחובר כראוי. האם חיברת את שני כבלי החשמל ללוח - כבל של 24 פינים וכבל של 4 פינים.

האם את הספק הם חיברו למחשב או שרק אמרו לך שהספק תקין ?

אם הספק תקין וחיברת את הכבלים כראוי גש עם המחשב והספקים לחנות ובקש מהם לפתור את התעלומה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של HelpSupport

למה לא העלית צילום ?

כשאתה כותב שהכול מחובר כראוי. האם חיברת את שני כבלי החשמל ללוח - כבל של 24 פינים וכבל של 4 פינים.

האם את הספק הם חיברו למחשב או שרק אמרו לך שהספק תקין ?

אם הספק תקין וחיברת את הכבלים כראוי גש עם המחשב והספקים לחנות ובקש מהם לפתור את התעלומה.

כן שני הכבלים של החשמל מחוברים ללוח.בחנות הוא בדק אותו עם מכשיר לא חיברנו אותו למחשב.ויום שלישי אני בא אליו עם המחשב להתקין את הספק שם

פורסם

האם יש לך כרטיס מסך שדורש חשמל?

בעבר גם לי הייתה בעיה כי יש 2 כבלים שנראים כמעט אותו הדבר - אחד ללוח האם ואחד לכרטיס המסך.   אחד מהם מורכב מיחידה אחת של 6 פינים ואחד מ4+2.

נסה להחליף בינהם

פורסם

נתק מלוח האם את הכול והשאר רק מעבד וספק.  נדלק הספק עכשיו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים