עבור לתוכן

לאגים במשחקי מחשב, פינג גבוה מהמודם

Featured Replies

פורסם

תשתית HOTNET ספק HOT. 

אז בקצרה - הבעיה היא לאגים במשחקי מחשב שקורים אחת לכמה דקות (FREEZE לכמה שניות במקרה הטוב, במקרה הרע לדקה-שתיים), פינג שעולה על 2000ms במקרה הרע, במקרה הטוב בסביבות ה400ms.

שלחתי פינג למודם (192.168.1.1), לאחר בדיקה הסתבר כי אחת לשתי דקות בערך מוחזר פינג בגודל 1000-2000ms. לאחרונה בדקתי ויצא שלמשך כמה פינגים ברצף הוחזר Request timed out.

עשיתי ריסטרט לראוטר, הבעיה נפתרה למשך כמה ימים וחזרה, כמובן שהתקשרתי לHOT ולHOTNET מספר רב של פעמים ללא באמת עזרה מצידם.

הSNR תקין (40+ db).

ראוטר של TP-LINK מודל C7 AC1750, מודם HOTBOX רגיל.

מחובר חוטית לראוטר. 

תודה מראש על העזרה.

פורסם

אצלי תשתית ספק גם HOT + HOT NET

100 מגה והממיר בסלון הוא גם הראוטר והמודם

תקשיב טוב מאז ששדרגתי לחבילה הזו יש לי אינטרנט פשוט מפחיד.

ההמלצה שלי אלייך היא להוציא מהם ממיר פייבר שהוא מכיל את כל מערכות התקשורת שם ביחד.

פחות תקלות.... עובד אצלי פיקס. 

נערך על-ידי furyanaor

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אשמח לעוד פתרונות לפני שאתחיל להתווכח איתם.

Pastebin של התוצאות האחרונות ששלחתי פינגים. משך הזמן הוא כ35 דקות. תוכלו לראות שכל 2 דקות בממוצע, חוזר פינג גבוה מהרגיל (נע בין 1000 ל2000 millisecond ולפעמים החזרה היא request timed out).

נערך על-ידי LOTE

פורסם

שמע לפני שעברתי לחבילה הזו היו לי גם הרבה ספייקים של וtimeout אבל לא כל 2 דקות כמו שאתה מתאר אלה משהו הרבה יותר מינורי.

בכל אופן ההשארה שלי היתה שזה נובע מהמתאם שיחות של 012 שהתיישב שם בין המודם לבין הראוטר 

סך הכל 3 מכשירים + מתאם שיחות נוסף לקו של HOT ככה שזה 4 בעצם . לך תדע איפה התקלה ?

כל אחד מהשירותים זרק אותי מהאחד לאחר עד שהחלטתי לשים לבעיה פתרון סופי

הממיר של HOT הוא גם מודם גם ראוטר וגם מתאם שיחות. זה הכל במקום אחד (מלבד המתאם של 012 ונטשתי אותם בגלל זה)

כעט אין לי שום בעיות .. המכשירים האלה הם מאוד מאוד זולים. היו אצלי 8 שנים ואף ספק לא רצה להחליף לי כלום

התנתקתי מהם עברתי לYES + בזק לכמה ימים התאכזבתי מהאינטרנט (ספק 012, כנראה שזו הסיבה)

ואז לא אחרה לבוא הצעה נגדית מHOT שלא יכולתי לסרב לה ואני מאוד מרוצה .

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור מה שאתם מציעים לי זה להיכנס ראש בראש עם הוט? אין דרך אחרת במדינה הזאת לפתור בעיות?

פורסם

שאלה מקדימה - ה-HOTBOX משמש כנתב או כ-BRIDGE?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים