פורסם 2016 בדצמבר 78 שנים העצלנות לא משתלמת. יש לי כרטיס שצריך 6pin לא יודע איך זה נקרא (לא המולקס, השני) . לספק שלי 2 יציאות וכבלים ל PCI-E , אבל כל כבל עם חיבורי 4pin , מהסוג שבתמונה. יש לי מתאם 2 מולקס <-> 6pin . אבל מולקס יש בכבלים בRAIL הרגיל. מה עושים ? אפשר לחבר כבל רגיל (עם מולקסים) ליציאת ה PCIE ועליו לחבר את 2 המולקסים ? זה משאיר לי רק כבל אחד לדיסקים.. בעיה. יש מתאים 4מרובע (pin8) ל 6מרובע ?
פורסם 2016 בדצמבר 78 שנים כבלים עם חיבור 2X2 "מרובע 4P" זה חיבור חשמל למעבד, יש ספקים עם שני מחברי 4 פין כאלו בנוסף לחיבור 8P למעבד. צריך לשים לב מה רשום על הכבלים. על כבלים שאתה מחבר לכרטיס המסך חייב להיות רשום במפורש PCI-E.
פורסם 2016 בדצמבר 78 שנים מחבר ציטוט של David_K כבלים עם חיבור 2X2 "מרובע 4P" זה חיבור חשמל למעבד, יש ספקים עם שני מחברי 4 פין כאלו בנוסף לחיבור 8P למעבד. צריך לשים לב מה רשום על הכבלים. על כבלים שאתה מחבר לכרטיס המסך חייב להיות רשום במפורש PCI-E. אני לא טועה. יש לי 2 כבלי 4פין-4פין בחיבורים של ה PCIE בספק. הם כרגע מחוברים לכרטיס המסך הישן. צריך להפוך אותם ל 6פין
פורסם 2016 בדצמבר 78 שנים מחבר ציטוט של David_K זה לא עובד ככה. אין חיבורי PCI-E בספק כח שמסודרים כ-4-4. אתה צודק אני סנילי . פתחתי, הוצאתי, ראיתי אז מספיק כבל אחד ל 1060 evga SC החדש. תודה ! נערך 2016 בדצמבר 78 שנים על-ידי Ancient1 אני אהבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.