עבור לתוכן

בשורה לכל מי שרכשו מכשירי LG ביבוא מקביל

Featured Replies

פורסם

Alex Bardetzki

• תגובות 48
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כספים לדבר הזה מוזרמים ישירות מ-LG העולמית, כמו גם חלקי החילוף

פורסם

אתה מטעם היבואן? הוא לא יקרוס. ואם כן אז מגיע לו על שירות לקוי ביותר.

פורסם

Noy Peduel

פורסם

עם מדברים על ההגינות חברת lg עושה ריקול ללוחות של במכשירים בישראל גוף רשמי מטעם החברה זה רון לייט זה לא משנה מי היבואן זה נציגות של החברה בישראל וגם כן על פי הגיון רון לייט מקבלת החזר מlg העולמי

פורסם

ממש לא מטעם היבואן, אני מטעם ההגינות. פסק הדין הזה תקף לגבי כל היבואנים הרשמיים וישמש בתביעות עתידיות. בעלי עסקים משלמים הרבה יותר מיסים ממך ומכל עובד שכיר, הם גם עובדים הרבה יותר קשה ברוב המקרים. אז למה בעל עסק שמייבא מוצר כלשהו צריך לשלם על כל העסקים האחרים שמייבאים את אותו המוצר? רק בגלל שהוא "רשמי"? זה לא שיש לLG נציגות רשמית כאן או מפעל...

פורסם

אם מדובר על ריקול, זה משהו אחר לחלוטין. כאן מדובר על החזר כספי... אגב, זה לא באמת משנה על מה מדובר, בסופו של יום כדי שחברות אחרות ימכרו את אותו המוצר בישראל ויהנו מההגנה הזו, הן צריכות לשלם תמלוגים כלשהם לנציגות הרשמית, ככה זה עובד בכל העולם וזה מאוד הגיוני.

פורסם

למה g3 אני מכיר שיש למלא אנשים ואין שום בעיה. גם בקבוצה אנדרואיד ישראל התלונות שיש על המכשיר לא קשורים ללוח אם

פורסם

David Margulis

פורסם

David Margulis

פורסם

David Margulis

פורסם

האמת שלא ראיתי, אבל המכשיר שלי טופל במסגרת האחריות בחינם בכל מקרה :)

פורסם

מדובר על פיצוי כספי..

פורסם

כותרת מטעה - בית משפט לתביעות קטנות לא יכול לקבוע תקדים משפטי. חוק יסוד השפיטה (סעיף 20) - הלכה שנפסקה בבית משפט תנחה בית משפט של דרגה נמוכה ממנו. אין בית משפט בדרגה נמוכה מבית משפט לתביעות קטנות. משמע, אין שום בשורה והפסיקה רלוונטית רק למקרה הנידון. מזל שציינתם את זה אי שם בסוף הכתבה. HWzone.co.il

פורסם

אני אביא אותו ונראה מה אפשר לעשות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים