פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר תודה ...באמת מראה העכבר ביצועים טובים ..ומבדיל את עצמו מהMX500אני גיימר (CS) ואני חש בהבדל...(דיוק בעיקר)
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר מאוד .. פד חזק ביותר העכבר ממש מרחף.אם אתה רוצה לקנות כנס לפה http://www.simpletech.co.il/category_products.asp?type_Id=41אם אתה רוצה עוד פרטים עליו כנס לפהhttp://www.func.net/
פורסם 2004 במאי 821 שנים תוריד לעצמך כאפת שטות...ההבדל היחיד שקיים זה שיש אנשים שישיגו תוצאות מסוימות ביותר זמן או תירגול ויש כאלה שבפחות!הוא דיבר על הצילום לא על המודינג...אהבתי את החלון בגג. הלדים והדלת יצא יפה אבל יש יותר מדיי אורות לטעמי.
פורסם 2004 במאי 821 שנים שמת שם קטודת-טבעת על המאוורר?הכבלים שלך UV ?כמה עלתה לך ההשקעה אם מותר לישאול?
פורסם 2004 במאי 921 שנים טוב דיי לחזור על מה שאמרו כמו תוכימוד של כסף נטו לא כוללחלון מושלם בגג שנראה כאילו בא ככה מהמפעל, שהשקיעו עליו הרבה מאמץ ועבודה נקיהואת הדבר המוזר הזה שהוא עשה לדלת...אז אל תזרקו סתם דברים לאוויר
פורסם 2004 במאי 921 שנים מחבר תחשוב מה שאתה רוצה אבל הוא לא מודניג קנוי נטו ...קניתי את האורות השאר אני עשיתי ..ויש עוד בתכנון ...יצא לי גג באמת מקצועי ...המודינג לפאנל הקידמי מקורי מאוד ואני יעלה מדריך מלא למודינג בקרוב
פורסם 2004 במאי 921 שנים טוב דיי לחזור על מה שאמרו כמו תוכימוד של כסף נטו לא כוללחלון מושלם בגג שנראה כאילו בא ככה מהמפעל, שהשקיעו עליו הרבה מאמץ ועבודה נקיהואת הדבר המוזר הזה שהוא עשה לדלת...אז אל תזרקו סתם דברים לאווירחחחח חוזר כמו תוכי?אז רגע עכשיו מספיק פעם אחת להגיד משמשהו יפה?לא ככהלדעתי זה מוד של כסף אני לא יודע אם הוא עשה במו ידיו משהו אחדהחלון הוא ממש יפה הזה למעלה גם אותו בטח הוא עשה על ידי cnc אם לא כל הכבוד שינצל את הכישרון שלו כי זה יהיה הרבה יותר יפה מכל האורות האלהאיזה דבר מוזר הוא עשה לדלת לקח איזה תמונה של חברת סקייט חרושה ועשה את הלוגו שלה? על ידי ספריי או משהו כזה
פורסם 2004 במאי 921 שנים חחחח חוזר כמו תוכי?אז רגע עכשיו מספיק פעם אחת להגיד משמשהו יפה?לא ככהלדעתי זה מוד של כסף אני לא יודע אם הוא עשה במו ידיו משהו אחדהחלון הוא ממש יפה הזה למעלה גם אותו בטח הוא עשה על ידי cnc אם לא כל הכבוד שינצל את הכישרון שלו כי זה יהיה הרבה יותר יפה מכל האורות האלהאיזה דבר מוזר הוא עשה לדלת לקח איזה תמונה של חברת סקייט חרושה ועשה את הלוגו שלה? על ידי ספריי או משהו כזהתפרגן קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.