פורסם 2004 במאי 721 שנים שלום אנשים!יש לי שני יציאות usb מקדימה ו4 מאחורה.ומשום מה כל מה שאני מנסה לחבר מקדימה המחשב לא מזהה, וכשאני מחבר מאחורה הוא כן מזהה....... :-\מה לעשות??? איך להגדיר את היציאות הקדמיות........???(הלוח תומך- msi - k7n2)
פורסם 2004 במאי 721 שנים אתה מתבקש לקרוא את כללי הפורום לפני משלוח הודעה, אנא שם לב לפסקה המתיחסת לכותרת ההודעהולעניינינו..איך היציאות הקדמיות מחוברות? ללוח אם? אתה חיברת לבד?
פורסם 2004 במאי 721 שנים מחבר היציאות מחוברות ללוח, ואני וחבר הרכבנו את המחשב. הבחור מהנדס מחשבים. הוא מתעסק בזה כל החיים שלו.........
פורסם 2004 במאי 721 שנים מחבר כן בטח, בדקתי גם ב- user guide של הלוח, שזה באמת מחובר לאיפה שצריך וגם בדקתי פיזית שזה מחובר..
פורסם 2004 במאי 721 שנים עד כמה שזכור לי זה אמור לבוא ב3 חתיכותחתיכה ראשונה עם 3 חורים, ככה גם חתיכה שניהוהחתיכה השלישית עם חור אחד..תבדוק שחיברתם את זה כמו שצריך.. את החתיכה האחרונה אין בעיה כי זה החור החיצוני (שלא בא בזוג..)אבל בקשר לחיבור של ה3 פינים תשים לב שלא חיברתם את זה הפוך או משהו כי ככה זה היה אצלי..
פורסם 2004 במאי 721 שנים מחבר איך אני יכול לדעת שזה הפוך? פשוט להפוך את החיבור?ואן כן יכול להגרם מזה נזק ללוח?
פורסם 2004 במאי 721 שנים לא יגרום נזק ללוחפשוט תוציא את החיבור של ה3 פינים ותהפוך אותו שהחור שהיה שמאלי יהיה ימיני...
פורסם 2004 במאי 721 שנים מחבר יכול להיות שלא הייתי מובן בהודעה הראשונה,זה לא שהמחשב לא מזהה כלום כלומר לא מגיב בכלל, הוא כן מזהה שמשהו חובר ליציאה, אבל הוא לא מזהה מה זה...
פורסם 2004 במאי 721 שנים אם הגיעו דרייברים עם הלוח אם בדיסק, והתקנת אותםוהרכיבים מזוהים מאחורה ועל הלוח לא, הייתי שוקל את האפשרות שהחיבור על הלוח לא תקיןשוב אני אומר, תקרא את חוקי הפורום ותשנה את הכותרת בהתאם
פורסם 2004 במאי 721 שנים מחבר שיניתי... אאווו עכשיו הבהלת אותי.... אז מה לשלוח לתיקון? הוא עדיין באחריות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.