עבור לתוכן

מבחן ביצועים ראשון חושף פוטנציאל נאה עבור ה-Core i3-7350K

Featured Replies

פורסם

המעבד השולחני העתידי והייחודי מבית אינטל נצפה מבקר במאגר מבחן ה-Geekbench, וזה מחזק משמעותית את העדויות בנוגע אליו

לכתבה

פורסם

פתיחת מעבדים תקציביים לאוברקלוק לא קורה בגלל נדיבות יתר של אינטל, אלא פשוט כי AMD תאפשר אוברקלוק לכל שבבי הביצועים שלה. נכון AMD זו לא אינטל, אבל בהחלט אפשר לראות בזה ניצני איום ראשונים מזה שנים רבות. שבב מול שבב באותו מחיר, כשהתחרות קיימת, ויתור על אוברקלוק יפסיד לקוחות פוטנציאליים. עם זאת, פרמיום של 180 דולר לשבב כפול ליבה בשביל יכולת אוברקלוק זו לא הנגישות שהייתה לנו בימי Conroe העליזים.

פורסם
ציטוט של djelectric

פתיחת מעבדים תקציביים לאוברקלוק לא קורה בגלל נדיבות יתר של אינטל, אלא פשוט כי AMD תאפשר אוברקלוק לכל שבבי הביצועים שלה. נכון AMD זו לא אינטל, אבל בהחלט אפשר לראות בזה ניצני איום ראשונים מזה שנים רבות. שבב מול שבב באותו מחיר, כשהתחרות קיימת, ויתור על אוברקלוק יפסיד לקוחות פוטנציאליים. עם זאת, פרמיום של 180 דולר לשבב כפול ליבה בשביל יכולת אוברקלוק זו לא הנגישות שהייתה לנו בימי Conroe העליזים.

קצת הזכיר לי את ימי הפנטיום D עם הדגם 820 (אם אני לא טועה במספר) עם המכפלה הענקית שהיה אפשר להקפיץ אותו בקלות (יחסית) ב50%. 
לא שזה ממש קשור למעבד פה אבל דיברת על ימים עליזים :)

פורסם
ציטוט של djelectric

מה זה עוזר כשהלוחות שמאפשרים את זה עולים יותר מהמעבד? ג'ק - הפנטיום D היו תנורים גם בברירת מחדל, לעשות להם OC היה כאב ראש. איפה ימי הNORTHWOOD שלי? 60% OC :)

פורסם

Tom Taborovski

פורסם
ציטוט של ag43

מה זה עוזר כשהלוחות שמאפשרים את זה עולים יותר מהמעבד? ג'ק - הפנטיום D היו תנורים גם בברירת מחדל, לעשות להם OC היה כאב ראש. איפה ימי הNORTHWOOD שלי? 60% OC :)

אני חושב שההיילייט היה הקונרו E6300 הראשונים. לא סתם דור ראשון שמהווה קפיצת ביצועים רצינית מהפנטיום D, אלא מעבדים שיכלו מתדר של 1.8GHZ לעלות אל 3.5GHZ ויותר.

דור חדש, והוא ישר מקבל זינוק של 80%+ בביצועים. נדיר ולא יחזור לעולם כנראה.

פורסם

אתה מתכוון ל פנטיום D 805 , במהירות 2.66GHZ ומכפלה של 20. והיה בעל יכולות OC אדירות

פורסם
ציטוט של crazydiamond

אתה מתכוון ל פנטיום D 805 , במהירות 2.66GHZ ומכפלה של 20. והיה בעל יכולות OC אדירות

כן צודק. 805 זה הדגם הנכון.

בגלל המכפלה הגבוהה לא היית צריך להרים את הבאס כל כך הרבה בשביל לקבל קפיצות גדולות בתדר.

פורסם

אולי כשאנשים יתחילו לקנות AMD ולא INTEL המחירים ירדו

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לי יש מחשב אחד עם i3 מ-2011 (שדחפו לי אותו בבאג בגלל עודפים במלאי) ושני מחשבים עם CORE 2... אני חייב להחליף את המחשבים שלי דחוף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים