עבור לתוכן

מתי הכרטיסים החדשים אמורים להגיע? והאם כדאי לקנות עכשיו 9800 פרו.

Featured Replies

פורסם

אני על סף הקנייה יום ראשון אני צריך להרים טלפון ולהזמין 9800 פרו במקום FX5200 המסכן שלי מה אתם אומרים לקנות או לחכות לחדשים? כמה הם יעלו בערך בארץ?

פורסם

פי שניים

פורסם

ה-X800 PRO אמור לעלות כ-2,300 ש"ח לאחר הגעתו של ה-X800XT.

פורסם

X800XT יעלה בסביסות 3000 אבל לפי דעתי הוא ממש שווה את הכסף כי יש לו פי 2 ויותר ביצועים מה9800PRO ומלא פיצ'רים שלא כדאי לפספס קיצר לחכות

פורסם

מתי בערך הם אמורים להגיע?

גם אני רוצה לדעת, אני קונה מחשב חדש...

פורסם

הכרטיסים אמורים לצאת עד סוף החודש.... +/- אמצע יוני.... בחו"ל....הייתי מוסיף איז חודש עד שתוכל למצוא אותם פה בצורה שוטפת...

הייתי מחכה כי אפילו אם הם יהיו יותר מידי יקרים כמעט בטוח שתיהיה הוזלה משמעותית בכרטיס של עכשיו (AKA R9800PRO וכד')

פורסם
  • מחבר

X800 XT אומנם נותן פי שתיים יותר ביצועים אבל המחיר שלו בהשוואה ל9800 פרו הוא גם פי שתיים לכן לדעתי הוא לא משתלם כול כך X800 פרו נראה לי כרטיס משתלם מאוד אבל ההבדל בינו ל9800 פרו בהנחה שהוא יעלה 2300 שקלים הוא כמעט 1000 שקל סכום שאני לא יכול להוסיף להשקעה הגם ככה גדולה שאני משקיע בכרטיס החדש שלי (1300) לכן אני יקנה 9800 פרו נקווה שהוא יחזיק.

ולדעתי לא תיהיה עוד הוזלה במחירים כי הירידה כבר הייתה כהכנה לכניסתם של הכרטיסים החדשים המחירים כרגע משקפים את הביצועים

פורסם

X800XT יעלה בסביסות 3000 אבל לפי דעתי הוא ממש שווה את הכסף כי יש לו פי 2 ויותר ביצועים מה9800PRO ומלא פיצ'רים שלא כדאי לפספס קיצר לחכות

שום כרטיס מסך לא שווה 3,000 ש"ח ללא קשר לביצועיו. זהו סכום גבוה מדי לשלם עבור רכיב פנימי בודד כלשהו.

פורסם

X800SE הוא גם אלטרנטיבה טובה הוא כמו ה9800פרו מבחינת הצינורות עיבוד גם 8 אבל יש לו מהירויות ליבה וזיכרון מהירות מאוד.

ולדעתי המחריש לו יהיה מאוד הגיוני והוא אמור להיות טוב, אבל לא נדבר לפי שנראה בנצ'ים.

פורסם

סיבה נוספת שה-800XT לא משתלם היא העובדה שאינו מציע טכנולוגיות חדשות ביחס ל-R9800P ופריימים זה לא הכל בכרטיסי מסך.

פורסם

X800SE הוא גם אלטרנטיבה טובה הוא כמו ה9800פרו מבחינת הצינורות עיבוד גם 8 אבל יש לו מהירויות ליבה וזיכרון מהירות מאוד.

ולדעתי המחריש לו יהיה מאוד הגיוני והוא אמור להיות טוב, אבל לא נדבר לפי שנראה בנצ'ים.

הדבר היחיד שמפריע לי בכרטיס זה 128ביט אפיק זיכרון אבל אני חושב אם ספוט מוד אפשר לסדר את זה :D

פורסם
  • מחבר

אני הולך על ה9800 פרו כי אני לא מוכן לחכות עוד חודש במקרה הטוב כדי לקנות כרטיס מהדור "החדש" במחיר כפול או לקנות משהו במחיר דומה.

לדעתי זה בלתי אפשרי לקבור כרטיס שרק לפ]ני שלושה חודשים היה הכרטיס הכי חזק בשוק כרגע אני לא רואה קנייה יותר משתלמת ולא נראה לי שתיהיה איזו ירידה משמעותית במחירים אז אולי 100-200 שקל לא משהו שיהרוג אותי.

פורסם

אני אולי יקנה את X800PRO כי אני לא חושב ששוה בכלל לקנות את ה-XT כי אין כזה הבדל! אני מקווה שהמחיר של הפרו יהיה 2000ש"ח בערך

פורסם

ה-PRO יעלה 2,000 ש"ח רק בעוד חצי שנה לפחות.

פורסם

ומתי יצא ה SE או הגרסאות החלשות לNVIDIA?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים