פורסם 2016 בנובמבר 279 שנים אהלן מדובר על דיסק קשיח של לפטופ 1TB + 8GBSSD רציתי לדעת אם אלו תוצאות תקינות תודה
פורסם 2016 בנובמבר 279 שנים לא יודע מה עם התוצאות, אבל יש לי ספק גדול בקשר לתקינות הבדיקה. כלומר, עם זה כונן C במחשב, הדבר יכול להסביר את כל הנפילות האלה בגרף. רצוי לשים את הכונן בתור כונן משני במחשב ולבדוק שם, או לפחות לסגור את כל התהליכים האפשריים, לרבות אנטיווירוס, אם בודקים אותו לבד.
פורסם 2016 בנובמבר 279 שנים מחבר לא הבנתי למה הכוונה לשם את הכונן בתור כונן משני? כל התהליכים היו סגורים בזמן ביצוע הבדיקה
פורסם 2016 בנובמבר 279 שנים הכוונה שהמחשב לא יעלה מהכונן הנבדק. אם כל התהליכים היו סגורים, הבדיקות לא תקינות. תריץ בדיקה עם WDC של היצרן.
פורסם 2016 בנובמבר 279 שנים מחבר data lifeguard רץ 50 דקות ולא מסיים , נתקע אחרי 10 דקות בקווקוים האחרונים - למרות שמציג שייקח לו 8 דק' הHDTUNE רץ על כונן קשיח ולא על מחיצות וירטואליות, והוא רץ לבד והתוצאה זה מה שפרסמתי למעלה
פורסם 2016 בנובמבר 279 שנים אז לא נותר אלא לבדוק אותו בתור כונן משני. עם שתי התוכנות. נערך 2016 בנובמבר 279 שנים על-ידי askme
פורסם 2016 בנובמבר 279 שנים מחבר אני לא חושב שהעובדה שהמערכת הפעלה עליו גורמת לוריאציות כאלה חזקות.... ובתור כונן משני... זה לפטופ אז הדבר היחיד שאני חושב עליו זה מערכת הפעלה על DOK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.