עבור לתוכן

שאלה בקשר לחיבור רסיבר לרמקולים שלי (Z560)

Featured Replies

פורסם

יש לך סראונד אמיתי! העובדה שהם מחוברים לסאב לא אומרת כלום. מהסאב יוצאים עוד 2 כבלים לכרטיס נכון? הכבלים האלה מעבירים את הסאונד לסאב, שמעביר אותם ישירות לרמקולים. יש לך סראונד אמיתי, אתה רק צריך סרטים תומכי AC3\DTS

פורסם

לא יודע עד כמה זה עוזר

אבל אני לקחתי זוג רמקולים למחש של לוגיטק שמתחברים לסאב

חיברתי אותם לחוט הארכה - צד אחר מיניפלאג שמתחבר לרמקול וצד שני שני חוטים חשופים שחיברתי ליציאת רמקולים במגבר, וזה עבד.

לא השארתי את זה כי הם סה"כ חרא רמקולים - אבל זה עובד.

פורסם

אבל פיתרון גטו כזה יכול ליצור עיוותים די מציקים בקול אם אתה לא מתאים את החוטים טוב... קנה בכל חנות כולבו מפצל מיני פלאג לסטריאו.. ככה זה נקרא אם אנילא טועה ותוכל לחבר אותם ליציאות rca של הרסיבר. אם אתה רוצה להשתמש ברסיבר כיחידת הגברה לרמקולים זה כבר משהו אחר והרבה יותר פשוט, רק צריך לחבר אותם לרסיבר אם החוטים וגמרנו.

נ.ב

כרגע ישלך סאונד סראונד אמיתי ללא ערוץ סנטר. ע"פ חשבון עלות תועלת פשוט ביותר תבין שלא שווה לך להתחיל להתעסק עם זה...

פורסם

אבל אני לקחתי זוג רמקולים למחש של לוגיטק שמתחברים לסאב

חיברתי אותם לחוט הארכה - צד אחר מיניפלאג שמתחבר לרמקול וצד שני שני חוטים חשופים שחיברתי ליציאת רמקולים במגבר, וזה עבד.

לא השארתי את זה כי הם סה"כ חרא רמקולים - אבל זה עובד.

לא רק שזה פתרון מאוד פשטני ולא מקצועי, זה גם עלול לגרום לנזק מצטבר ביחידת ההגברה/רמקולים עצמם, לעיתים רחוקות אפילו מיידי (במידה וההתנגדות ברמקולים נמוכה מזו של המגבר | מצב של מגבר משחרר ב6-8 אוהם והרמקולים שמחוברים אליו רצים ב 4 אוהם).

לא עושים כזה דבר, לפחות לא לפני שמבררים מה ההתנגדות של כל אלמנט והתאמתו למגבר.

פורסם

לא רק שזה פתרון מאוד פשטני ולא מקצועי, זה גם עלול לגרום לנזק מצטבר ביחידת ההגברה/רמקולים עצמם, לעיתים רחוקות אפילו מיידי (במידה וההתנגדות ברמקולים נמוכה מזו של המגבר | מצב של מגבר משחרר ב6-8 אוהם והרמקולים שמחוברים אליו רצים ב 4 אוהם).

לא עושים כזה דבר, לפחות לא לפני שמבררים מה ההתנגדות של כל אלמנט והתאמתו למגבר.

אתה %100 צודק - שכחתי לציין שבדקתי את ההתנגדות של הרמקולים. הם 10 אוהם, והמגבר 8, ככה שחוץ מווליום נמוך לא היו בעיות.

פורסם
  • מחבר

יש לך סראונד אמיתי! העובדה שהם מחוברים לסאב לא אומרת כלום. מהסאב יוצאים עוד 2 כבלים לכרטיס נכון? הכבלים האלה מעבירים את הסאונד לסאב, שמעביר אותם ישירות לרמקולים. יש לך סראונד אמיתי, אתה רק צריך סרטים תומכי AC3\DTS

אין לי מהסיבה הפשוטה שהרמקולים לא מפענחים דיגיטליים וגם לא הGTXP.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים