עבור לתוכן

שאלה בקשר לחיבור רסיבר לרמקולים שלי (Z560)

Featured Replies

פורסם

יש לי Z-560 LOGITECH 4.1 ...אין להם מפענים דיגיטליים פנימיים (למי שלא יודע)

אני פונה לבעלי הרמקולים האלה בשאלתי את השאלה:

האם יש לי אפשרות לחבר אותם לרסיבר שייתן פיענוח DOLBY\DTS וכו'?

אם כן, איך?

יש לי hercules game theater xp

איזה אפשרויות חיבור קיימות לרסיבר?

פורסם

כן, זה אפשרי.

א. ההרקולס מפענח לבד.

ב. לא יודע איזה OUTPUT דיגיטלי יש להרקולס, יש לי AUDIGY.

פורסם

כל מה שאתה יכול לעשות עם ה Z560 שלך הוא לחבר אותו ליציאות האחוריות ב RACK של ההרקולס, באמצעות מחברי ה Mini-Plug/בננות קטנות (ירוק - ערוץ שמאלי וימני קדמיים | שחור - שמאלי וימני אחוריים).

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאין אפשרות לחבר אותם לרסיבר? או אותם דרך הGTXP?

כמו שאמרת, ככה זה מחובר אצלי...זה סתם יותר נוח ::)

אתה בעצם אומר שזה סתם רמקולים איכותיים, אבל לא באמת אפשר לעשות איתם סראונד אפילו עם מפענח מתאים?!

פורסם

בהודעה האחרונה שלי ציינתי כיצד ניתן לחבר את ה Z560 בקלות ובפשטות ל GTXP.

בהנחה שברסיברש'ך יש יציאות RCA אנלוגיות לכל זוג ערוצים (רוב הסיכויים שלא, אבל נניח שיש). אתה צריך למצוא שני כבלים מתאמים כשבצד אחד יש'ך מחבר MiniPlug 3.5 נקבתי סטריאופוני ומהצד השני, שני מחברי RCA זכרים.

לך לחנות אלקטרוניקה, בקש את הדבר הזה, יבינו אותך על השניה, רק אל תשכח לוודא שברסיבר יש יציאות כאלה לפני הרכישה. ::)

מה שבעצם קורה אז הוא כדלקמן : אתה מחבר את שני הכבלים המתאמים שרכשת ליציאות הערוצים (שמאלי וימני - תואם לפי הצבעים לבן ואדום או שחור ואדום) של ה Front וה Rear ברסיבר.

אתה לוקח את מחבר ה Miniplug הירוק שיוצא מה Control Panel של הלוג'יטק שלך ומחבר אותו לקצה הנקבתי בכבל המתאם שרכשת ואותו חיברת ליציאות ה Front ברסיבר.

עכשיו אותו דבר עם המחבר השחור בלוג'יטק לכבל המתאם השני שרכשת ואותו חיברת ליציאות ה Rear ברסיבר.

פורסם
  • מחבר

וואו איבדתי אותך חבל על הזמן... ;D

כל מה שאמרת סינית בשבילי

איך אני מחבר בין הRACK של הGTXP לרמקולים ולרסיבר?!

והאם הGTXP בכלל מפענח?

פורסם

אתה בעצם אומר שזה סתם רמקולים איכותיים, אבל לא באמת אפשר לעשות איתם סראונד אפילו עם מפענח מתאים?!

ה GTXP כבר עושה את עבודת "הפיענוח"...

הרמקולים האלה מיועדים למערכות מחשב, או כל דבר אחר שמבקיע צליל באמצעות יציאת אוזניות קטנה (מיניפלאג 3.5), לא לדברים אחרים.

אתה רוצה לנצל את הרסיבר שלך עד תום? קנה לו מערכת רמקולים סלונית איכותית.

פורסם

איך אני מחבר בין הRACK של הGTXP לרמקולים ולרסיבר?!

אם תיהיה בשקט ותקרא את ההודעות שלי כמו בנאדם, אני מאמין שתבין, זה לא כזה מסובך.

ציינתי כבר איך אתה מחבר את הלוג'יטק שלך ל GTXP ואם אינני טועה, אתה בעצמך ציינת שהם כבר מחוברים אליו.  ::)

כל מה שאתה יכול לעשות עם ה Z560 שלך הוא לחבר אותו ליציאות האחוריות ב RACK של ההרקולס, באמצעות מחברי ה Mini-Plug/בננות קטנות (ירוק - ערוץ שמאלי וימני קדמיים | שחור - שמאלי וימני אחוריים).

RACK של ההרקולס - היחידה החיצונית של ה GTXP, הכחולה הזאת, עם החורים והדברים העגולים הבולטים האלה.

פורסם
  • מחבר

טוב אין לי רסיבר

ואני מבין ממך שלא שווה לקנות אחד גם בשביל המערכת הזו...

למרות שהייתי בטוח שהם מספיק איכותיים וחזקים..

במידה ואני כן קונה רסיבר, מה מתחבר למה?

אתה אמרת שאני מחבר את ה MINI PLUG הירוק והשחור של הלוג'יטק לרסיבר?

אז מה עם הGTXP?

פורסם

אני אחזור על כך שנית וזהו. אתה מעייף אותי ילדון...

קרא את כל מה שכתבתי, אבל את הכל!!!, מהתחלה עד הסוף. תדפיס ותלך עם זה לשירותים אפילו... תקרא את זה כ"כ לאט שאפילו צב ווירטואלי יעקוף אותך.

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני משגע אותך

תודה רבה על העזרה

אני פשוט לא מבין שיט בכל המושגים של חיבור - RCA, חיבור נקבי וכל החבר'ה האלו

פורסם

למה להסתבך?! מה תרוויח אם תחבר את הרמקולים לרסיבר? לרמקולים האלו יש מגבר יעודי שמתפעל אותם, ואת פיענוח ה-dolby,dts ודומייהם ישלך את הכרטיס קול שיבצע זאת... בכל אופן ברוב הרביברים המודרנים קיימים חיבורי מיני פלאג שתוכאל אליהם לחבר את הרמקולים, אבל אתה לא תראה שום שיפור אלה אם כן ישלך כרטיס קול חרא או שתעבור לעבוד בתצורה דיגיטאלית. בכל אופן אני ממליץ לך להשקיע את ממונך בכרטיס קול טוב במקום רסיבר שיעלה לפחות כפליים.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס קול הנוכחי שלי הוא איכותי...hercules game theater xp לא מספיק טוב? ;)

ממה שהבנתי, הרמקולים שלי לא ניתנים לחיבור אחר לGTXP מאשר החיבור הנוכחי - חיבור עם קצה ירוק לקדמיים וחיבור עם קצה שחור לאחוריים - הLINE OUT JACK 1\8"

פורסם

ניתן לחבר את הרמקולים שלך בקלות לחיבורי סטריאו פשוטים בעזרת מתאם (בננה שמתפצלת מהמיני פלאג לשני חיבורים) אבל עדיין לא הבנתי למה אתה רוצה לחבר אותם לרסיבר?! ישלך אחלה כרטיס קול, אל תסתבך סתם...

פורסם
  • מחבר

ניתן לחבר את הרמקולים שלך בקלות לחיבורי סטריאו פשוטים בעזרת מתאם (בננה שמתפצלת מהמיני פלאג לשני חיבורים) אבל עדיין לא הבנתי למה אתה רוצה לחבר אותם לרסיבר?! ישלך אחלה כרטיס קול, אל תסתבך סתם...

רציתי כי אני רוצה סראונד אמיתי, כי כרגע זה בעצם לא סראונד, אלא 4 רמקולים מחוברים לסאב

על איזה מתאם אתה מדבר? זה מתחבר מהCONTROL PANEL ליציאות האחוריות של הGTXP וזהו...,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים