עבור לתוכן

זקוק להמלצה על נתב AC שישדר מתוך ממ"ד לכ-15 מטרים

Featured Replies

פורסם

היי,

קראתי כדי לנסות ללמוד מהאתר נטצ'יף. האתר מקסים והכל מוסבר היטב באופן שברור גם להדיוט שכמותי.

המקרה שלי פשוט: בממ"ד שלי יש HOTBOX שמשדר לכל הבית. אין בעיה בחדרים ליד, אבל הקליטה בסלון בעייתית, מבחינת מהירות ובעיקר מבחינת יציבות.

מקריאה הבנתי שיש בפניי מספר פתרונות, אך היות ושום פעולה פיזית אינה אופציה אני זקוק לפעולה אלחוטית. מאריך טווח יעלה לי ב50% ביצועים, וזה לא מקובל. מכך, הסקתי שהאופציה העדיפה תהיה שימוש בהוט-בוקס כמודם שיחובר בכבל LAN למחשב הנייח שבממ"ד וחיבור נתב איכותי שישדר מתוך הממ"ד אל הסלון, מרחק הליכה של כ-15 מטרים [ומרחק אוויר נמוך יותר, מן הסתם]. האם הסקתי נכון?

מידע חשוב נוסף: אין צורך להגיע רחוק מהסלון. זו הנקודה הקיצונית ביותר שלה אני זקוק. המרחק האווירי הוא פחות מ-12 מטרים להערכתי, ובאותו מפלס, אך נקודת הגישה היא ממ"ד ובדרך יש ארון ו-3 קירות [כולל 1 של ממ"ד].

בכל זמן נתון יש לכל היותר 5 מכשירים שמחוברים לאינטרנט, כשרק 4 באופן אלחוטי [1 נייח עם כבל רשת, 2 מחשבים ניידים לכל היותר ועוד 2 טלפונים]. ברוב השבוע יש נייד אחד וטלפון אחד בלבד.

כרגע ההוט בוקס כן מגיע, אבל לא יציב ולא קרוב למהירות הדרושה [לשדר סרטונים מיוטיוב ולא יותר קשה מכך].

בגדול, יש לי 2 שאלות מרכזיות:

1. הלכתי לאיבוד בין ההמלצות באתר נטצ'יף, ואני קצת לא יודע איזה נתב יהיה מספק עבורי. אני לא צריך את ההכי טוב שיש, אלא אחד שיגיע עד הסלון. זהו. האם  BR-6478AC של חברת Edimax יספיק? כרגע נמכר ב160 שקלים והכיס הסטודנטיאלי שלי ישמח אם כן. או שאולי כדאי אחד יותר טוב [ויקר]?

2. מעבר לנתב שעולה X שקלים, האם אזדקק לחומרה נוספת? כרטיס רשת או משהו שמתחבר לנייד? בנייד שיתחבר לטלוויזיה בסלון יש כ.רשת  10/100/1000M Gigabit Ethernet  ותקשורת אלחוטית  WiFi 1 x 1 a/c . אין לי שמץ מה המשמעות של הדבר.

אודה מאוד לעוזרים,

שבוע טוב!

פורסם

מאוד קשה לתת לך תשובה חד משמעית כי אין כללים מדוייקים שבאמצעותם ניתן להעריך את הטווח של אות אלחוטי שמקורו בממ"ד.  האם מדובר ב-HOTBOX הראשון או השני - ניתן להבדיל בינהם לפי צבע הנוריות בחזית.  ב-2 הם לבנות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה.

הראשון, עם נוריות ירוקות.

פורסם
  • מחבר

אולי המלצה על משהו מספיק חזק, גם אם תקציב של 500 שקלים נגיד?

פורסם

היכולת האלחוטית של ה-HOTBOX הראשון היא אפסית - לכן אתה מקבל ביצועים די גרועים.  בתקציב שלך נכנס ה-C7 של TP-LINK.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

האם אזדקק לחומרה נוספת כדי לתפעל את המחשב הנייד בסלון? או שכרטיס הרשת שיש במפרט שלו מספק.

" 2. מעבר לנתב שעולה X שקלים, האם אזדקק לחומרה נוספת? כרטיס רשת או משהו שמתחבר לנייד? בנייד שיתחבר לטלוויזיה בסלון יש כ.רשת  10/100/1000M Gigabit Ethernet ותקשורת אלחוטית  WiFi 1 x 1 a/c . אין לי שמץ מה המשמעות של הדבר. "

פורסם

1.  לא תזדקק לחומרה נוספת.

2.  תחת מבצעי BF שני הנתבים הם בסדר גמור.  אם לא תרכוש אותם בהנחה, הם יקרים לחינם ויש פתרונות לא פחות טובים בעלות נמוכה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים