עבור לתוכן

S.T.A.L.K.E.R המדהים! צועדים לקראת E3...

Featured Replies

פורסם

כרגע תאריך היציאה הוא 12 בדצמבר.....4097

LOL....

אתה מתכוון לפני הדחיה הבאה... ;)

ד"א-שמתי לב שדום 3 הפך למין קנה מידה להשוואות של משחקים ("יותר כבד מ-דום3" וכו'). אבל המשחק הזה כל הזמן משתנה לא? או שהם סתם מיישנים אותו בארון ומרגיזים את כל העולם?

פורסם

בגדול, המנוע שלו הוא אותו מנוע, אני מניח שעובדים על debugging ככה שזה לא ממש משנה אם הוא בן חודש או חצי שנה.

ובחזרה לנושא המקורי...

פורסם

אבל המשחק הזה כל הזמן משתנה לא? או שהם סתם מיישנים אותו בארון ומרגיזים את כל העולם?

כן,מרגיזים את כל העולם...

DUKE NUKE FOR NEVER,DOOM 3 כבר נמצאים בפיתוח משנת 1997...

שני המשחקים האלה שינו לפחות 4 פעמים מנוע גרפי,וכשאנחנו מדברים על מנוע גרפי אנחנו מדברים על דבר שעולה מאות אלפי דולרים בקנייה או סכום גדול יותר בפיתוח עצמי.

למזלה של ID,הם עשירים מדיי.

ד"א כשמנפחים בלון יותר מדיי,הוא מתפוצץ ואז הוא לא שווה יותר.

VALVE,DOOM 3 כבר ניצלו את הסוס שלהם...ההייפ סביב המשחקים שכך,וכבר היום יש אופציות ריאליות בשוק שעדיף עליהם

HL2 התגאה בAI,ודום בגראפיקה המדהימה...דבר שפאר קריי שנמצא על המדפים זה חודשיים כבר עשה.

צר לי להיות נביא זעם,אבל פשוט נראה לי שברגע שאתה יותר לשחקנים תחושה של "וואו השקענו במשחק הזה פול זמן וכסף" זאת אומרת שהציפיות שלהם גדלות,וככל שמותחים את היריעה כך הציפיות מרקיעות שחקים.

שלא יתפלאו אחרי זה אם המשחקים יהוו אכזבה גדולה...

פורסם

3 million polys ? אני ממממממש בספק, יש היום כל מיני טכנולוגיות כמו Normal maps שמשפרות את איכות המודל לאחר ה RENDER במשחק ללא הוספת פוליגונים (אין לי מושג איך זה פועל בדיוק אבל יש דבר כזה) וHL2 ועוד משחקים אחרים חדשים ישתמשו בזה, אבל נראה לי שהם קצת הגזימו, אני לא מאמין שכל כך הרבה פרטים יהיו בפריים אחד וכרטיס מסך יוכל להריץ את זה חלק + פילטרים ועוד מליון דברים.

אל תשכחו שגרפיקה טובה זה לא סתם מנוע סוס, צריכה להיות קבוצה ממש מוכשרת בשביל לנצל את אותם אפשרויות שהמנוע הגרפי נותן להם וליצור טקסטורות ומודלים ברמה.

בנוסף המשחק עצמו צריך להיות מעניין, סאונד איכותי... אז לקחו איזה SCREENSHOT יפה, אל תתלהבו יותר מדי וכמו שאמרו פה קודם היום יש יותר מדי משחקים שמפותחים יותר מדי זמן, זה מתחיל להראות כמו בועת ההיי טק הבאה.

משחקים כמו Hidden and dangerous 2 שלדעתי הציג גפריקה מדהימה, איכות קול ומוזיקה מעולות ובכלל כל האווירה הייתה מרתקת ומשחקיות כיפית וקשה לא יכול על משחק כמו CS שאני אישית לא ממש אוהב כבר והפסקתי לשחק אבל... זה משחק שברגע שאתה גומר לשחק בו כנראה שלא תמשיך ומשחקים כמו CS משחקים בהם בלי הספקה מליוני אנשים, כנ"ל AGE OF MYTHOLOGY, לפי דעתי חרא משחק וכמה שהגרפיקה שלו יכולה להיות מתקדמת למשחק אסטרטגיה ויש כבר משחקים אחרים חדשים יותר עם גרפיקות עוד יותר טובות, משחק כמו Age of kings הרבה יותר כיף ואין דבר שאני יותר נהנה ממנו במחשב כמו משחק AOE 2V2 עם חברים.

לפי דעתי מטרת הגרפיקה במשחק היא יותר למשוך אותך לשחק בו וליצור אפקטים שיתנו אווירה, אבל עם המשחק עצמו חרא... לא יעזור להם כל הכסף וכל הזמן שהם השקיעו בו בסופו של דבר.

וזאת גם נראית לי הסיבה שVALVE קנו את הקבוצה של DoD וCS כי נראה לי שגם הם הבינו שללכת עם מקל ולהרביץ לזומבי זה לא הרעיון הכי טוב למשחק מחשב... גם אם הוא מציג את האמא של כל הגרפיקות - מה יכול להיות יותר "טוב" ממלחמת העולם השנייה ומלחמה בטרור כדי להקפיץ את המכירות פי 10 ולגרום לאנשים לשחק במשחקים פי 1000 יותר זמן?

פורסם

איזה כרטיס יש לך עכשיו?

לי יש 970פרו אני מקווה שזה יספיק :) דרך אגב ראיתי ביקורת של X800 באתר של אננ והכרטיס שלי עדיין בסדר גמור ראיתי שהוא דווקא

לא רחוק כל כך משאר הכרטיסים... כאילו יש הבדל של 30-40פריימים אבל לא נורא חח  ;D

יש לי R9800P והכרטיס שלי אפילו יותר קרוב לשאר הכרטיסים ;D

אני מסכים מאוד עם מה שנאמר מעלי, החברות האלו מנפחות את הבלון יותר מידי, כשהמשחק ייצא יש סיכוי שהוא כבר לא יעמוד בציפיות שהזמן יצר, ועדיין יוצר.

פורסם

S.T.A.L.K.E.R - Chernovyl Demo

1600x1200 FSAA 4x + AF 8x/16x

125.2 FPS On X800XT

111.2 FPS On X800Pro

73.9 FPS On 9800XT

Source: X-Bit Labs

אני לא חושב שיש לכם מה לדאוג (לא כל אחד משחק על הרזולוציה הזאת בקביעות - זה גם לא טוב להד-שוטס ;D).

נראה לי שאני קונה את ה- X800P הזה ועושה לו סופט-האק ל- X800XT - הוכח שזה יתאפשר בצאת הכרטיסים למדפים.

נ.ב: ב- FarCry בהגדרות האלו, כל כרטיס מקבל מתחת ל- 60FPS בערך, מוזר ???

פורסם

מה מוזר? זה רק מראה שהמפתחים השתמשו במנוע בצורה חכמה, ולמרות שהוא מאוד יפה הוא לא כבד ורץ חלק.

פורסם
  • מחבר

בהחלט נראה מעודד...

עכשיו כל שנותר הוא לראות עד כמה ה A.I במשחק שווה משו.

פורסם

מה מוזר? זה רק מראה שהמפתחים השתמשו במנוע בצורה חכמה, ולמרות שהוא מאוד יפה הוא לא כבד ורץ חלק.

מוזר, כי זו בדיוק אחת ההבטחות ש- CryTekStudios הבטיחו לגבי FarCry.

הפלא ופלא, המשחק מאוד מאוד כבר.

פורסם

אז קרייטאק הבטיחו ולא קיימו, מה הקשר לstalker?

פורסם

מה שאהבתי בסטוקר זה האינטראקטיביות והתגובה של כמעט כל חפץ במשחק למה שאתה עושה לו, לא כמו בפאר קריי שיכולת לזרוק רימון על שולחן והשולחן לא יזוז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים