עבור לתוכן

המלצה לראוטר עד כ-250 ש"ח שיתאים גם לחיבור מדפסת

Featured Replies

פורסם

לאור מבצעי יום שישי השחור אשמח לקבל המלצה על ראוטר בטווח של עד 250 ש"ח - עדיף פחות כמובן. @Cheif

כעיקרון הדירה לא גדולה וכוללת מפלס אחד ככה שלא צריך משהו מטורף מבחינת קרינה (כרגע יש לי את המודם/ראוטר של סלקום TV והקליטה בסדר גמור מבחינתי בכל מקום בבית).

היתי שמח אם יהיה בו מודם שיתאים לבזק (אני בסלקום) (אלא אם כן יש משהו שיכול להתאים גם לבזק וגם להוט, רק ליתר ביטחון, אבל לא נראה לי שיש - ובטח שלא בתקציב).

בנוסף, יש לי מדפסת MFP127 עם חיבור של כבל רשת - אשמח אם יש משהו שפשוט אוכל לחבר לראוטר/USB בראוטר בלי יותר מדי עניינים ולקבל מדפסת רשת (אם זה בכלל עובד ככה ואני לא חי בסרט הוליוודי).

תודה

פורסם

ברגע שיש למדפסת שלך כניסת רשת (ETHERNET) אתה מחבר אותה עם כבל רשת לאחת מהיציאות בראוטר.

אתה צריך להגדיר IP מסויים למדפסת ובהגדרות של הראוטר לתת את אותו ה-IP למדפסת.

לאחר מכן תתקין אותה בווינדוז עם אותו IP.

מקווה שזה לא נשמע לך סינית, אם כן, תקרא קצת באינטרט או תביא חבר שמבין שיתקין לך. זה מאוד פשוט בסה''כ.

פורסם

במצב ששאתה מתאר אני לא רואה סיבה לרכוש מודם/נתב חדש.  באמצעות כבל רשת סטנדרטי, חבר את המדפסת לנתב, תגדיר אותה על פי המדריך שלה וזהו.

פורסם
  • מחבר

הצורך בראוטר לא מתעורר רק לאור עניי ןהמדפסת - אלא אני סלקום גובים ממני 10 ש"ח כל חודש בעבור הראוטר הזה - לא בא לי.

ואמרתי לעצמי שאם כבר לקנות ראוטר - אולי שווה לקנות אחד עם מודם וכו' ולהשקיע קצת מעבר לראוטרים שיש בסביבות 200 ש"ח.

פורסם

המינימום להשקעה במודם VDSL הוא סביב 300 שקל - ראה דגמים כמו ה-9970 של TP-LINK וה-225 של D-LINK.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים