עבור לתוכן

היי צריך עזרה באיתור ספק כח

Featured Replies

פורסם

זה הספק שיש לי כרגע  500W Xigmatek X-Calibre P  ואני מעוניין להחליף אותו,מצאתי מישהו שמוכר את הספק הזה אבל אני לא מוצא עליו שום פרטים באינטרנט זה השם שלו  Zalaman zp 550watt gw  מישהו יכול לעזור לי לגבי כמה הוא שווה יד 2 וגם להגיד לי אם זה ספק כח טוב. מעריך מאוד את מי שיוכל לעזור וגם את מי שלא :)

פורסם
ציטוט של אורי סלמן

זה הספק שיש לי כרגע  500W Xigmatek X-Calibre P

גם לי במקרה יש את הספק הזה. למה אתה רוצה להחליף אותו? יש עליו ביקורות לא טובות ברשת אבל אצלי הוא כבר שנתיים וחצי עובד בסדר גמור..

פורסם
  • מחבר

אם יש לך אותו שנתיים וחצי והוא עובד טוב אז אולי באמת אני סתם חושש. לפעמים יש לי ניתוקים כאלה מהמסך ושהמחשב נכנס למצב שינה לפעמים הוא לא נידלק ואני צריך לכבות לגמריי ולהדליק בצורה גסה. בעיקרון ניראה לי שמבחינת הWatt הכח שלו אמור להספיק אבל הספק כח הזה הוא מעפן לפי מה שאמרו לי. אז אמרתי לקראת הבלאק פריידיי אני יתחדש באחד חדש. אגב זה גם תלוי במפרט של המחשב איך המחשב שלך חזק? שלי זה 

Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 ch
8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 
GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 
i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GH
128GB - SATA3 6GB 2.5 inch - SanDisk U11

פורסם

המחשב שלי דומה לשלך בהבדל שאין לי כרטיס מסך נפרד אלא מובנה במעבד. לגבי הספק - גם לי אמרו שהוא לא טוב, פשוט זה מה ששמו לי כשקניתי את המחשב ולא שמתי מספיק תשומת לב לספק, כי אחרת הייתי עומד על זה שהספק יהיה מחברה ודגם יותר טובים. מצד שני כמו שאמרתי הספק עובד כבר שנתיים וחצי ולא בא לי להחליף אותו סתם ככה.

פורסם

לא מומלץ להשתמש בספק ג׳נרי- נכון כרגע הוא עובד אבל שתהיה בעיה והוא ישרוף איתו את כל המחשב אתה תשאל את עצמך למה לא השקעת קצת יותר בספק נורמלי, מניסיון. בקשר לשאלה המקורית, ספק לא קונים יש שניה, זה לא אוטו. פשוט תקנה ספק פשוט 500W של חברה מוכרת וסגור עניין.

למשל כזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VP-500PC

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Tomer70

לא מומלץ להשתמש בספק ג׳נרי- נכון כרגע הוא עובד אבל שתהיה בעיה והוא ישרוף איתו את כל המחשב אתה תשאל את עצמך למה לא השקעת קצת יותר בספק נורמלי, מניסיון. בקשר לשאלה המקורית, ספק לא קונים יש שניה, זה לא אוטו. פשוט תקנה ספק פשוט 500W של חברה מוכרת וסגור עניין.

למשל כזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VP-500PC

מה אומר על זה? פשוט הוא במבצע וחשבתי אם כבר אז כבר. 

Antec 650W VP650P

נמכר ב280 בKSP לכבוד החג

פורסם

גם מצויין.

פורסם
  • מחבר

ציטוט של Tomer70

גם מצויין.

סבבה תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים