עבור לתוכן

הסרטון התמים הזה עשוי לגרום לאייפון שלכם לקרוס בתוך כמה שניות

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל יש לי אנדרואיד כבר 3 שנים וביצעתי Hard RESET רק פעם אחת, ואני זוכר אותה היטב כי זאת הייתה הפעם היחידה שהמכשיר נתקע לי ברמה כזאת וחקרתי למה זה קרה לי. לעומת זאת, לפני זה היו לי 2 אייפונים (אייפון 4 ואייפון 5) ובשניהם בעקביות הייתי צריך לבצע HARD RESET אחת לכמה זמן. אז הטענה שלך מופרכת. לעומת זאת, לאנדרואיד מן הסתם לא חסרים באגים משמעותיים שצריך לתקן, אבל אפל לא חפים מפשע ולא מוציאים כל יומיים עדכון כדי לתקן את הבאגים שלהם.

• תגובות 36
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של Guy950

לא יודע מה איתך, אבל יש לי אנדרואיד כבר 3 שנים וביצעתי Hard RESET רק פעם אחת, ואני זוכר אותה היטב כי זאת הייתה הפעם היחידה שהמכשיר נתקע לי ברמה כזאת וחקרתי למה זה קרה לי. לעומת זאת, לפני זה היו לי 2 אייפונים (אייפון 4 ואייפון 5) ובשניהם בעקביות הייתי צריך לבצע HARD RESET אחת לכמה זמן. אז הטענה שלך מופרכת. לעומת זאת, לאנדרואיד מן הסתם לא חסרים באגים משמעותיים שצריך לתקן, אבל אפל לא חפים מפשע ולא מוציאים כל יומיים עדכון כדי לתקן את הבאגים שלהם.

גם לי היו אייפון 4 ואייפון 5ס ואף פעם לא הייתי צריך לעשות הארד ריסט, אז מה זה אומר? זה אומר כלום בפיתה.

אף אחד לא אומר שהטלפונים מושלמים. אבל להסיק שאייפון זה חרא טלפון כי יש סרטון שגורם לו להתקע.... זה קצת מוגזם.

אנשים די מהר שכחו את הקילר SMS שהשפיע על (פחות או יותר) כל מכשיר אנדרואיד בשוק. וזה היה לפני כמה חודשים.

פורסם

חברים. Htc. רק Htc. כל השאר או זבל או סיני או לא שווה מחשבה (ע"ע בסרטון לעיל.)

פורסם

גם סוני סבבה

פורסם

חחחח Huawei לוקחת את כולם בסיבוב לא סתם היא מקום שלישי במכירות ומצמצמת לאפל במהירות B-)

פורסם

בסדר לפחות יש להם gif בוואטסאפ לפנינו

פורסם

שמע כמה אמרתי המון פעמים אוהב את המכשיר אבל לא את ההתקדמות האיטית מבחינת מערכת הפעלה ופיצ׳רים

פורסם

יש לי גלקסי 6 מאז שיצא, עשיתי לו פעם אחת הארד ריסט.

פורסם

Shahar Friza

פורסם

אני ראיתי את זה כאן https://www.youtube.com/watch?v=B15nBZ7pjLs&t=335s

פורסם

כן אבל מי קונה מכשיר שיש לו יותר מינוסים מפלוסים.. :0

פורסם

בוא תעביר תמונה ב-16MP או סרטון 4K בבלוטוס, נתראה במאה הבאה. AirDrop של אפל עןבד על שילוב בין WiFi Direct (להעברה עצמה) ובלוטות' לזיהוי ויצירת קשר ראשוני עם העמית שלך. אפשר לשלוח כמעט כל קובץ היום בשיטה הזאת, וזה מהיר מעבר לכל דמיון (סרטון 4K של 3 דקות לקח פחות מדקה להעביר)

פורסם

זה לא רק הבעיה הזאת, המכשיר פתאום נכבה כשיש לו 50% בטריה, לא ברור מה סרט של המכשיר (אייפון 6 64GB) מה שמעניין שגם אצל אחותי עם איפון 6 16GB וגם אצלי המכשיר פתאום נכבה בלי שום התרעה.

פורסם
ציטוט של jackhammer

גם לי היו אייפון 4 ואייפון 5ס ואף פעם לא הייתי צריך לעשות הארד ריסט, אז מה זה אומר? זה אומר כלום בפיתה.

אף אחד לא אומר שהטלפונים מושלמים. אבל להסיק שאייפון זה חרא טלפון כי יש סרטון שגורם לו להתקע.... זה קצת מוגזם.

אנשים די מהר שכחו את הקילר SMS שהשפיע על (פחות או יותר) כל מכשיר אנדרואיד בשוק. וזה היה לפני כמה חודשים.

בשום שלב לא הסקתי שהאייפון חרא, הבאתי טענה נגדית לאלעד שהתעקש לתת דוגמה שלילית רק כלפי צד אחד.

אני רחוק שנות אור מהמושפעים (לדוגמא אלעד וdeelad) שמצהירים שרק צד אחד טוב והשני מחורבן. אני מאלה שהדעה שלהם היא פשוטה, שני הצדדים טובים למטרות שונות ואנשים שונים, ושלשני הצדדים יש הרבה מה לשפר ולתקן.

פורסם

OriMorad Snir Yechiel

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים