עבור לתוכן

מחפשת ראוטר חדש

Featured Replies

פורסם

אמ;לק:

מחפשת ראוטר בתקציב של עד 1,000 שקל. תשתית של הוט.

היי!

הראוטר שלנו כבר על ערש דווי ואנחנו חווים ניתוקים רבים במהלך היום. החלפנו כבלים, מודם ועדכנו על הדרך את חבילת האינטרנט (תשתית - הוט, ספק - 012) ל100 מגה (תודה לאל).

בבית שלנו יש מחשב נייח שמחובר ישירות לראוטר, לפטופ Lenovo Ideapad 700 שרוב הזמן ממוקם בדיוק בצד השני של הדירה עם שני קירות (ומראה בכניסה לחדר. הבנתי שזה יכול לעשות גם בעיות עם הטווח) שמפרידים בינו ובין הראוטר, שלושה פלאפונים, טאבלט ופלייסטיישן.

האידיאל הוא להיות מסוגלת לצפות בסטרימינג בשיעורים אונליין של האוניברסיטה, תוך כדי שיוטורנט על המחשב השני פועל.

כרגע במצב הזה ברגע שמחשב אחד מפעיל יוטיוב/טורנט/כל דבר שדורש קצת רוחב פס, שני המחשבים מתחברים ומתנתקים מהאינטרנט כל כמה דקות.

ההתלבטות העיקרית היא בין הראוטרים של לינקסיס (לא נעולה על לינקסיס אבל הם הכי מוכרים לי), אבל בחיי שאין לי שמץ של מושג באיזו רמה הראוטר צריך להיות לבית.
האם מספיק לי EA6100, או שעלי לקנות משהו יותר רציני כמו  EA6350, X6300 או אפילו EA6900?
המון תודה! :)

פורסם

איזה נתב יש לכם היום?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

איזה נתב יש לכם היום?

tl-mr3420  של TP-LINK

פורסם

הנתב שיש לכם היום ממש לא מתאים לסביבה ביתית - מדובר בנתב עם תמיכה סלולרית ולא ברור לי למה דווקא אותו רכשתם.

במצב שלך הייתי ממליץ על ה-C7 של TP-LINK.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

הנתב שיש לכם היום ממש לא מתאים לסביבה ביתית - מדובר בנתב עם תמיכה סלולרית ולא ברור לי למה דווקא אותו רכשתם.

במצב שלך הייתי ממליץ על ה-C7 של TP-LINK.

תודה! אקנה בימים הקרובים :)
ולגבי הנתב הנוכחי, הוא נקנה לא על ידי ואין לי קשר לדבר חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים