פורסם 2004 במאי 721 שנים היי , השגתי ספק כוח נוסף למחשב. עכשיו הספק כוח הראשון שמחובר ללוח אם בעצם נדלק שאני מדליק את המחשב.והספק השני שהבאתי ממחשב אחר , הוא מחובר רק לחשמל ומצד שני לכוננים ולא ללוח אם , ככה שהוא בעצם לא "יודע" שאני מדליק את המחשב.איך אני גורם לו שברגע שאני מפעיל את המחשב הוא יעבוד גם ?פשוט יש לי ספק קצת חלש במחשב , אז חשבתי לחלק את העומס בין שני ספקים.תודה לעוזרים.
פורסם 2004 במאי 721 שנים אתה יכול לחבר לו מפסק שברגעה שאתה מדליק את המחשב אז תוכל להדליק ידנית את הספק הנוסף
פורסם 2004 במאי 721 שנים השתמשתי בשיטה הזאת בעבר עד שקניתי ספק חזק יותר.יש לחבר Relay של 12V לאחד המולקסים (חיבורי החשמל בצבע צהוב-שחור-שחור-אדום) ובחיבורי הOn/Offf של הRelay את החוט הסגול ואחד השחורים שמצידיו שנמצאים על החיבור שבדר"כ מתחבר ללוח.קח בחשבון שהמארז שלך יתחמם מאד.אם אתה זקוק לעוד הסברים כבר היה ת'רד בנושא בעבר, או שפשוט צור קשר.
פורסם 2004 במאי 721 שנים מחבר טוב , קצת הסתבכתי :\אני כבר יצור איתך קשר שתסביר לי בצורה יותר מפורטת.תודה
פורסם 2004 במאי 1321 שנים לספק יש כבל שמתחבר ללוח ששם יש 2 גידים שהם אחראים להפעלת הספק..שמקצרים אותם הספק פועל ככה שאתה יכול אולי לחבר ממסר שמתחבר גם לספק שמחובר ללוחלא ניסיתי אף פעם אבל ניראה לי שזה יכול לעבוד
פורסם 2004 במאי 1321 שנים אני עשיתי דבר כזה פעם.פשוט מאוד חיברתי את שני הספקים לרכיבים שרציתי, אחד מהם היה מחובר ללוח אם והשני לא, ותקעתי כבל בספק שלא מחובר ללוח אם בין החוט הירוק לבין השחור שלידו בדיוק ברגע שהפעלתי את המחשב, עבד לי 100% ומכיוון שאני לא מכבה את המחשב שלי כמעט אף פעם לא הייתי צריך להסתבך עם זה יותר מידי (לא שזה מסובך)...אני ממליץ לך להשים מתג לספק הנוסף ולהפעיל את שניהם באותו הזמן...
פורסם 2004 במאי 1421 שנים הנה קישור שיסביר לך:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=64261.פעם הבאה תעשה חיפוש לפני פתיחת ת'ראד...
פורסם 2004 במאי 1521 שנים מה לא מובן בתמונה ששמתי למעלה ולמה להקפיץ את זה אחרי שבוע?אולי הבעיה אצלי אבל אני לא רואה שום תמונה.וגם הקישור של התמונה לא עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.