עבור לתוכן

המהרה להמונים: הקאבמק הגדול לו קיווינו ייחשף בקרוב?

Featured Replies

פורסם

האם באינטל סוף סוף יחזירו לצרכנים את היכולת לבחור במעבד ביניים שמותאם להמהרה עצמאית?

לכתבה

פורסם

"קאמבק" ב$177 ולא נשכח שכנראה נצטרך לוח אם Z170 או Z270 ככה שלגיימר בתקציב עדיף לקחת לוח אם פשוט יותר ומעבד i5. אני הייתי אומר לחכות לZEN מכיוון שמעבד ה HIGH END שלהם יעלה רק $300 ויש שתי אחים קטנים שלו שיהיו במחיר נמוך יותר. והמכפלה של כל המעבדים הבאים של AMD פתוחה ולכולם כנראה תהיה את טכנולוגית simultaneous multithreading

פורסם

כבר יותר מעשר שנים ,אנחנו מחכים וכל פעם מתאכזבים מחדש . הבעייה של amd שהם שופכים כסף על PR במקום על מהנדסי שבבים כך שבסופו של דבר הבלוף מתפוצץ להם בפרצוף והאמת מתגלית במבחני ביצועים בלתי תלויים.....

פורסם

המהמהרים המהמרים

פורסם

מיותר לחלוטין, מתאים רק לחובבי ההמהרה שבינינו.

כדי לבצע את ההמהרה יהיה צורך כנראה בלוח מבוסס צ'יפסט Z שיעלה כנראה בסביבות ה-500~600 ש"ח (ואני מתייחסים ללוחות הבסיסיים, טובים יותר יהיו יקרים יותר בהתאמה) וגוף קירור טוב שעולה בסיבות ה-200~300 ש"ח - בשקלול העלויות הזה אפשר להבין שעדיף לגיימר הממוצע לקחת מעבד i5 עם לוח אם בסיסי.

פורסם

אני בעד התחרות אבל אם ההבטחות של הזן נכונות(לפי המנייה יש דברים בגו) אז גם 240 ל4 ליבות(חחחח לזן 8) לא יעזור הם פשוט לחוצים מהזן אבל זו דעתי בלבד

פורסם

תוסיף לזה שצריך לקנות לוח אם פעם אחד וממנו אפשר להחליף מעבדים מתי שרוצים...am4 ?

פורסם

שאלה: היו לי את Conroe וה-Allendale ואז SANDY וגם DEVIL_C. Conroe וה-Allendale היו לי רק כפולי ליבה (ללא HT). השאלה היא כזו: נכון שהתדר הוא אותו תדר, אבל הכפול ליבה לא באמת משתווה למרובע ... נכון? יוצא לי היום גם להתקל בכפולי ליבה, אלו של ה1.6 או 1.8GZ אני ממש לא מחבבת (פשוט כי הם איטיים). ויש את כפולי הליבה של 3GHZ שאמנם המהירות שלהם מורגשת נפלא כשמנסים אותם לאחר ה 1.8GHZ , אבל בהשוואה למרובע ליבות במהירות 3GHZ ..... המרובע זה פשוט ליגה אחרת.

פורסם

המארז בדרך מאז שיצא אי7 940 לא בניתי מערכת מהמארז ומעלה. Enthoo pro בדרכו מארהב אלי חלק ראשון ברשימה איזה כיף כולי רטט?

פורסם

בוטלה תגובה מקום לא נכון?

פורסם

אל תשכח להוסיף שאם אתה משקיע לוח אם איכותי וטוב ואוברקלוקינג אז זה תמיד יהיה לך גם אפשרי עם המעבדים שלהם כי לכולם המכפלה פתוחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים