עבור לתוכן

Thermalright SP94 + Enermax 92 mm Fan

Featured Replies

פורסם

שלום רב, (ברוך שובו של הפורום  ;))!

אז אוקיי הזמנתי את השילוב המצויין בכותרת, אני רוצה לדעת אם עשיתי בחירה טובה בלקיחת מאוורר 92 מ"מ בגלל שאומרים שיש לו שטח DZ גדול יותר משל מאוורר 80 מ"מ, האם זה נכון?

שאלה נוספת, האם האנרמקס הוא בחירה טובה או שעדיף איזה מאוורר אחר?

אגב, מישהו יודע כמה CFMs האנרמקס דוחף? בעיקרון ראיתי בחלק מהאתרים 40 ובחלק 65 ככה, מי מהם הוא הנכון?

המון תודה!  8)

פורסם

עשית בחירה טובה אני לא מאמין שבין ה92 ל80 יהיה הבדל כזה משמעותי ועד כמה שזכור לי ל92 יש זריקת אוויר גדולה יותר

האנרמקס מצטיין בעבודה מול רעש והSP94 לא צריך כמות גדולה של אוויר (כמו הסמארט פאן)

בקיצור השילוב הזה מצויין גם מבחינת קירור וגם מבחינת השקט.

תתחדש

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה! :D

עוד דעות?

פורסם

שילוב מנצח!! לפי דעתי קירור האוויר הטוב ביותר כיום לאינטל גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת רעש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, טוב לדעת, כמה שיותר דעות יותר טוב.

דעות נוספות? מישהו מנסיונו האישי ? וסתם דעות? ביקורות גם כן יתקבלו בברכה (ראיתי כבר הרבה מאלה שיש באנטרנט, אבל תנסו.)

אגב, הוא דוחף 40 CFM או 65 ככה?

המון תודה!  :D

פורסם

מה אם הקירור שלך? הגיע? לי גם מגיע את אותו קירור בדיוק אם AS5

אם איזה מעבד אתה משתמש ומה הטמפרטורות?

פורסם

טוב שבחרת את של enermax יש להם אחלה של מאווררים. (ה120ממ בכלל ענק)

פורסם

אתה יכול לקחת 80 או 92 זה לא עקרוני אבל... אני אישית לא הכי ממליץ על 92מ"מ לסינק כזה,

יש לי סינק בסגנון ו92 יהיה מבוזבז, רוב הרוח תלך לצדדים ולא לסינק והDZ גדול מידי

מאורר 80 יעשה את העבודה מצויין, עד כמה שזכור לי 120 אי אפשר להרכיב בכלל על הסינק..

פורסם
  • מחבר

מה אם הקירור שלך? הגיע? לי גם מגיע את אותו קירור בדיוק אם AS5

אם איזה מעבד אתה משתמש ומה הטמפרטורות?

לא הקירור עוד לא הגיע ייקח קצת זמן כי זה מגיע מחו"ל, (אגב, גם אני הזמנתי עם AS5).

"ווטוס לוקוס" עשיתי טעות בבחירת מאוורר 92? נראה לי שילוב בהכי טוב לרעש/דחיפת אוויר, חשבתי על SF2 אבל לא נראה לי (רעש).

פורסם

עשית בחירה טובה תיהיה רגוע (: ה92 של אנרמקס שקט ועושה עבודה טובה

אבל הסינק לא מנצל מי יודע מה טוב את הגודל אבל זה לא קריטי בכלל בכלל

פורסם
  • מחבר

נארה לי שאני עדיין יכול להחליף את ההזמנה... כלומר את המאוורר שהזמנתי, השאלה אם יהיה הבדל כזה גדול בין הגדלים?

ראיתי את המפרטים של שני המאווררים (מבית אנרמקס) ה80 מ"מ דוחף 39.8CFM ברמת רעש של 38.0dB שזה המקסימלי שלו!

ה92 מ"מ דוחף 64.15CFM ברמת שרעש של 34.3dB אז ככה שנראה לי ש92 יעשה את העבודה טוב יותר לא?

פורסם

כן תשאר בקניה שביצעת

במאוררים האלה ספציפית הרבה יותר טוב יהיה ה92

פורסם
  • מחבר

כן,, כפי שציינתי הSF2 יכול גם להוות אלטרנטיבה.

אבל לא יודע הרעש וכל זה, נראה לי האנרמקס זה הבחירה הכי נורמלית.

פורסם

ה SP94 בנוי להיות אפקטיבי במאוררים בינוניים, האנרמקס ינצל אותו כמו שצריך

הסמארט פאן על חצי מהירות יתן לך את אותם ביצועים, מעבר לחצי מהירות הוא סתם ירעיש (המון) וההבדל בביצועים לא יהיה גדול במיוחד

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה אני אשאר עם ההזמנה הנוכחית (SP94+Enermax 92 mm + Arctic Silver 5).

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים