פורסם 2004 במאי 721 שנים שלום רב, (ברוך שובו של הפורום )! אז אוקיי הזמנתי את השילוב המצויין בכותרת, אני רוצה לדעת אם עשיתי בחירה טובה בלקיחת מאוורר 92 מ"מ בגלל שאומרים שיש לו שטח DZ גדול יותר משל מאוורר 80 מ"מ, האם זה נכון? שאלה נוספת, האם האנרמקס הוא בחירה טובה או שעדיף איזה מאוורר אחר? אגב, מישהו יודע כמה CFMs האנרמקס דוחף? בעיקרון ראיתי בחלק מהאתרים 40 ובחלק 65 ככה, מי מהם הוא הנכון? המון תודה! 8)
פורסם 2004 במאי 721 שנים עשית בחירה טובה אני לא מאמין שבין ה92 ל80 יהיה הבדל כזה משמעותי ועד כמה שזכור לי ל92 יש זריקת אוויר גדולה יותרהאנרמקס מצטיין בעבודה מול רעש והSP94 לא צריך כמות גדולה של אוויר (כמו הסמארט פאן)בקיצור השילוב הזה מצויין גם מבחינת קירור וגם מבחינת השקט.תתחדש
פורסם 2004 במאי 721 שנים שילוב מנצח!! לפי דעתי קירור האוויר הטוב ביותר כיום לאינטל גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת רעש.
פורסם 2004 במאי 721 שנים מחבר אוקיי, טוב לדעת, כמה שיותר דעות יותר טוב. דעות נוספות? מישהו מנסיונו האישי ? וסתם דעות? ביקורות גם כן יתקבלו בברכה (ראיתי כבר הרבה מאלה שיש באנטרנט, אבל תנסו.) אגב, הוא דוחף 40 CFM או 65 ככה? המון תודה!
פורסם 2004 במאי 721 שנים מה אם הקירור שלך? הגיע? לי גם מגיע את אותו קירור בדיוק אם AS5אם איזה מעבד אתה משתמש ומה הטמפרטורות?
פורסם 2004 במאי 821 שנים אתה יכול לקחת 80 או 92 זה לא עקרוני אבל... אני אישית לא הכי ממליץ על 92מ"מ לסינק כזה,יש לי סינק בסגנון ו92 יהיה מבוזבז, רוב הרוח תלך לצדדים ולא לסינק והDZ גדול מידימאורר 80 יעשה את העבודה מצויין, עד כמה שזכור לי 120 אי אפשר להרכיב בכלל על הסינק..
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר מה אם הקירור שלך? הגיע? לי גם מגיע את אותו קירור בדיוק אם AS5אם איזה מעבד אתה משתמש ומה הטמפרטורות?לא הקירור עוד לא הגיע ייקח קצת זמן כי זה מגיע מחו"ל, (אגב, גם אני הזמנתי עם AS5)."ווטוס לוקוס" עשיתי טעות בבחירת מאוורר 92? נראה לי שילוב בהכי טוב לרעש/דחיפת אוויר, חשבתי על SF2 אבל לא נראה לי (רעש).
פורסם 2004 במאי 821 שנים עשית בחירה טובה תיהיה רגוע (: ה92 של אנרמקס שקט ועושה עבודה טובהאבל הסינק לא מנצל מי יודע מה טוב את הגודל אבל זה לא קריטי בכלל בכלל
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר נארה לי שאני עדיין יכול להחליף את ההזמנה... כלומר את המאוורר שהזמנתי, השאלה אם יהיה הבדל כזה גדול בין הגדלים?ראיתי את המפרטים של שני המאווררים (מבית אנרמקס) ה80 מ"מ דוחף 39.8CFM ברמת רעש של 38.0dB שזה המקסימלי שלו!ה92 מ"מ דוחף 64.15CFM ברמת שרעש של 34.3dB אז ככה שנראה לי ש92 יעשה את העבודה טוב יותר לא?
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר כן,, כפי שציינתי הSF2 יכול גם להוות אלטרנטיבה.אבל לא יודע הרעש וכל זה, נראה לי האנרמקס זה הבחירה הכי נורמלית.
פורסם 2004 במאי 821 שנים ה SP94 בנוי להיות אפקטיבי במאוררים בינוניים, האנרמקס ינצל אותו כמו שצריךהסמארט פאן על חצי מהירות יתן לך את אותם ביצועים, מעבר לחצי מהירות הוא סתם ירעיש (המון) וההבדל בביצועים לא יהיה גדול במיוחד
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר אחלה, תודה רבה אני אשאר עם ההזמנה הנוכחית (SP94+Enermax 92 mm + Arctic Silver 5).תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.