עבור לתוכן

מימוש אחראיות על Screen tearing?

Featured Replies

פורסם

אני בזמן האחרון שמתי לב שמידי פעם (זה לא קבוע) יש לי Screen tearing במסך כשאני בדפדפן ביוטיוב או אפילו באתר הזה. כשאני משחק או צופה בסדרה אני לא שם לב שזה קורה אבל זה עדיין מפריע לי כשזה כן קורה.

אז רציתי לשאול אם מישהו יודע אם אחריות תקפה לתופעה הזאת.

תעודת אחריות (שלפי מה שכתוב זה נראה כאילו הם לא אחראים על כלום) : 

Untitled.png

פורסם

אחריות על מה, נקרע לך המסך?

תבדוק את הכרטיס שלך, זה לא קשור למסך..

נערך על-ידי RobotCop

פורסם
  • מחבר
ציטוט של RobotCop

אחריות על מה, נקרע לך המסך?

תבדוק את הכרטיס שלך, זה לא קשור למסך..

הכרטיס הוא GTX1060 וכל הדרייברים עדכניים. חיבור DVI-D Single link. הכל עבד טוב עד מלפני חודש בערך.

פורסם

זה שכל הדרייברים עדכניים לא אומר שהכל בסדר....

תנסה להסיר אותם בצורה מסודרת עם DDU במצב בטוח ולהתקין מחדש.

אגב, לי התפתחה תופעה דומה מלפני כמה חודשים אבל היא קורה בגלל איזה משחק שיש בו באג ואחרי שסוגרים אותו זה מתחיל, בעיקר בתוך סטים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של RobotCop

אגב, לי התפתחה תופעה דומה מלפני כמה חודשים אבל היא קורה בגלל איזה משחק שיש בו באג ואחרי שסוגרים אותו זה מתחיל, בעיקר בתוך סטים.

כנראה יש לנו בעיה דומה כי גם לי זה קורה רק אחרי שימוש מרובה ואחרי כמה משחקים של CSGO אולי. כרגע אני לא שם לב לזה אבל לפעמים זה כן מאוד מורגש ביוטיוב למשל.

פורסם

יכול להיות שזה נובע מאותו מקור וזה לא קשור באמת למשחק אלא לדרייבר (למרות שמאז שזה התחיל לקרות נווידיה הוציאו לפחות ארבע גרסאות חדשות) או למשהו במערכת ההפעלה. בכל מקרה, לוג אאוט ולוגין שוב מסדרים אצלי את הבעיה עד הפעם הבאה שאני דופק סשן ארוך בSFV.

פורסם

בדיוק היה לי את זה גם במסך pg279q. משום מה. אחרי עידכוניי הדרייברים זה כבר לא חזר משום מה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים