פורסם 2016 בנובמבר 169 שנים האלן שלום. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי DELL XPS 15 9550 מחשב חדש שקיבלתי אתמול , מכיוון שהמחשב נקנה מחו"ל ומגיע עם מערכת הפעלה באנגלית , והתקנת שפה של הווינדוס זה לא באמת עברית מלאה אני מעוניין לפרמט את המחשב. הורדתי וצרבתי דרך האתר של MICROSOFT את WINDOWS 10 64GB נקי. הכנסתי למחשב העלתי דרך ה-BIOS את הדיסק און קי , התקנת הווינדוס עלת. הגעתי לעמוד לבחירת כונן אשר יותקן עליו המחיצה. אך אין שום כונן דיסק שניתן לבחור שם , הכל ריק. ישנה אפשרות לטעון שם "דרייבר" דיברתי עם התמיכה של DELL הוא נתן לי קובץ בשם "Serial-ATA_Driver_6K2TK_WN32_14.5.2.1088_A00" ואמר ברגע שהתקנת הווינדוס מגיעה לבחירת המחיצה תכניס את הכונן פלאש ותתפוס את הקובץ ההוא "שהוא EXE" ותעביר אותו למחיצה ויופיעו לך המחיצות. אך אין זה לא מראה בכלל את הקובץ EXE באפשרות לבחור.. האם יש דרך אחרת לעקוף את זה או דרך אחרת להתקין את הדרייבר ההוא? תודה
פורסם 2016 בנובמבר 169 שנים מחבר ציטוט של Ivan נסה לבטל בביוס את ה secure boot עשיתי ונכנסתי שוב להתקנה של הווינדוס אך שוב אותו הדבר
פורסם 2016 בנובמבר 169 שנים תנסה את אותו הדבר רק תפרוס את הקובץ לתיקיה לפני זה - מנסיוני הקבצי ה-EXE האלה הם בד"כ קבצים מקווצים שנפרסים לתוכן בתיקיה את התוכן הזה תעביר לכונן הבזק ואחכ תבחר את הקובץ אני אמשיך לעקוב - נא לעדכן איך עבר
פורסם 2016 בנובמבר 169 שנים מחבר התקשרתי לתמיכה של DELL (תמיכה טכנית מעולה) למרות שהמחשב מחו"ל ועדיין לא העברתי את האחריות לארץ ככה שכרגע הם בכלל לא חייבים לתת לי שירות. הם סייעו לי כיצד לעשות זאת. הגדרנו ב-BIOS כמה הגדרות ואז הפעלתי והעלתי את הווינדוס ופתאום ראיתי את כל המחיצות . הפירמוט עבר בהצלחה
פורסם 2016 בנובמבר 169 שנים זה "פתרון" ע"י עקיפה ולא הפתרון הנכון והמומלץ. הכונן שלך עובד יותר לאט ממה שהוא מסוגל. ממליץ לך להגדיר AHCI עכשיו. יש ברשת הוראות איך לבצע זאת. https://www.google.co.il/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q="windows+10"+ide+ahci&gws_rd=cr,ssl&ei=AYYsWLu8EISuU7vTnLAK
פורסם 2016 בנובמבר 169 שנים מחבר ציטוט של Ivan זה "פתרון" ע"י עקיפה ולא הפתרון הנכון והמומלץ. הכונן שלך עובד יותר לאט ממה שהוא מסוגל. ממליץ לך להגדיר AHCI עכשיו. יש ברשת הוראות איך לבצע זאת. https://www.google.co.il/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q="windows+10"+ide+ahci&gws_rd=cr,ssl&ei=AYYsWLu8EISuU7vTnLAK ניסתי דרך מה שהוא אמר לעשות es there is a way on WIN 10 also ! Go into BIOS set the SATA mode to IDE and boot into system.Start REGEDIT and look for this line :HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci\StartOverrideChange the 0 DWORD value from 3 to 0.Reboot, and change your SATA controller to AHCI in BIOS. Now let it boot into safe mode, WIN 10 will install required drivers for AHCI.Now with a normal boot you will boot into Windows with AHCI drivers. הגעתי לביוס וכבר נתקעתי.. ה-BIOS שלי הוא BIOS מדגם חדש ואין לי אפשרות לבחור IDE עזרה? תמונה
פורסם 2016 בנובמבר 169 שנים מחבר האם עליי להשתמש במדריך הזה? http://www.tenforums.com/tutorials/22631-ahci-enable-windows-8-windows-10-after-installation.html
פורסם 2016 בנובמבר 169 שנים @natanel20 האם התמונה של הביוס היא מהמחשב שלך ? אם כן - בקר הדיסקים של ה SATA מוגדר כבר כ- AHCI וכך צריך להיות.
פורסם 2016 בנובמבר 179 שנים אתה כל הנראה כבר ב IDE ולכן תדלג על השלב הזה בהוראות שבקישור שנתתותמשיך עם ההוראות ששם. (בכל מקרה להזיק זה לא יזיק.) נערך 2016 בנובמבר 179 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2016 בנובמבר 179 שנים מחבר ציטוט של Ivan אתה כל הנראה כבר ב IDE ולכן תדלג על השלב הזה בהוראות שבקישור שנתתותמשיך עם ההוראות ששם. (בכל מקרה להזיק זה לא יזיק.) אוקי אז בביוס אני לא נוגע , מהיכן אני ממשיך מעריכת ה-REGEDIT.? ציטוט של HelpSupport @natanel20 האם התמונה של הביוס היא מהמחשב שלך ? אם כן - בקר הדיסקים של ה SATA מוגדר כבר כ- AHCI וכך צריך להיות. כן ,אוקיי אז מה עליי לעשות רק לשנות ב-REGEDIT את הערכים כמו במדריך ל0 וזהו ?
פורסם 2016 בנובמבר 179 שנים מחבר ציטוט של Ivan במנהל ההתקנים תפתח את העץ של בקרי הדיסקים ותעלה תמונה לפורום. זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.