עבור לתוכן

X800 מה ההתרשמות שלכם ?

Featured Replies

פורסם

לאחר שהתבשרנו לראות מפי האתרים הגדולים כמה סקירות על x800:

AnandTech

http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2044

HardOCP

http://www.hardocp.com/article.html?art=NjEx

Hexus

http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03NTg=

Beyond3D

http://www.beyond3d.com/reviews/ati/r420_x800/

מהי דעתכם ?

האם ATI תקח שוב את הסיבוב ?

הפילטרים של ATI,מצוינים אך ה" BruteForce" של ניבידה מצוין. מה יותר חשוב Frames vs. Shader's ?

פורסם

לדעתי בעוצמה שיש לשני הכרטיסים האלה קצב הפריימים הוא לא גורם החשוב יותר .

אם כבר יש כרטיסים שמקבלים 12000 ו 13000 ויותר אפילו ב 3DMARK 2003 אז צריך גם שתהיה להם איכות תמונה טובה (גם אם זה בא על חשבון פריימים ) .

מכיוון שאני לא יודע לאיזה משניהם יש איכות יותר טובה אני לא יכול לקבוע מי מהם עדיף , אבל עדיין אני בטוח שאלך על איכות התמונה .

פורסם

עדיף SHADERS כי 4 FPS לא עושים כל כך הבדל וגם מ30 ומעלה לא רואים שינוי

אני חושב לפחות

פורסם

דווקא מ 30 כן רואים

מ 60 לא רואים...(לא תקף לקוונטר סטרייק)

אבל הכרטיסים האלה כל כך חזקים שבאמת איכות התמונה היא הגורם החשוב כאן

אבל גם איכות התמונה שלהם דיי דומה, אז כאן קובע כבר המחיר

אבל גם המחיר זהה אז מה עושים?

מתחילים להתחשב בכך שלרדאון יש חיבור מולקס יחיד והיטסינק קטן יותר, והכטיס עצמו קטן וקריר יותר..

אם הייתי קונה אחד מהכרטיסים

אני אישית הייתי הולך על הרדאון...

עוד דבר זה שעל הקטליסט אני סמך הרבה יותר מאשר על הדטונרטור או איזה שם שנתנו לדריברים באנווידיה עכשיו..

פורסם

אחרי שכל הפורום ואחותו הספידו את הכרטיס אני שמח שהם עקפו את אנוודיה.

פורסם

כפי שצפיתי מ ATI וממש לא התאכזבתי, ה X800PRO הוא הכרטיס הבא שלי.

פורסם
  • מחבר

דווקא מ 30 כן רואים

מ 60 לא רואים...(לא תקף לקוונטר סטרייק)

אבל הכרטיסים האלה כל כך חזקים שבאמת איכות התמונה היא הגורם החשוב כאן

אבל גם איכות התמונה שלהם דיי דומה

לא,רואים בבירור שהאיכות תמונה של ATI עוקף את 6800U.

למען האמת איכות התמונה של 9800xt יותר טובה מ 6800U,שלא נדבר על איכות התמונה של x800xt.

פורסם

לא,רואים בבירור שהאיכות תמונה של ATI עוקף את 6800U.

למען האמת איכות התמונה של 9800xt יותר טובה מ 6800U,שלא נדבר על איכות התמונה של x800xt.

איזה שטויות. האיכות של הGF6800 יותר טובה משל הX800. הוא משתמש בטכנולוגיה יותר חדשה והוא בכלל מבוסס על ליבה חדשה. הX800 לעומתו מבוסס על ליבת הR360 שבמקור זאת ליבת R300 עם שיפורים. הוא הרבה יותר חזק, אבל לא יותר איכותי.

פורסם

כשאתה מתכוון לטכנולוגיה חדשה אתה בטח מתכוון לPixel Shader 3.0 אבל זה לא אומר כלום , אולי רק לגבי משחקים שתומכים בזה אבל אף משחק לא תומך בזה עדיין ולא נראה לי שאפילו דום 3 יתמוך בזה , לפי מה שאני יודע רק המנוע UNREAL 3 תומך בזה, במשחקים שבשניהם יש תמיכה של pixel shader 2.0 ולא יותר אז רואים הרבה יותר יפה ברדיאון. למרות שלדעתי לא שמים לב לזה ממש...

פורסם

איזה שטויות. האיכות של הGF6800 יותר טובה משל הX800. הוא משתמש בטכנולוגיה יותר חדשה והוא בכלל מבוסס על ליבה חדשה. הX800 לעומתו מבוסס על ליבת הR360 שבמקור זאת ליבת R300 עם שיפורים. הוא הרבה יותר חזק, אבל לא יותר איכותי.

צודק...

הנה הוכחה - האיכות תמונה יותר טובה אבל ה- FPs ירד לשלושים בערך (של ה- 6800 Ultra)

http://www.tomshardware.com/graphic/20040504/images/fsaa-2.png

פורסם

שני הכרטיסים נראים מצויין לATI יש יתרון בכך שהוא צורך פחות חשמל ושהוא יותר קטן וקריר חוץ מזה לא נראה לי שיש הרבה הבדלים ביניהם אם אני ישחק במשחק על 100 פרמים או 103 זה באמת לא ישנה כלום.

יש לי שאלה קטנה אני מצטער שהיא נסוגה מנושא התרד מתי לדעתכם הם יגיעו לארץ וכמה יעלו ?

פורסם

אחלה כרטיס הביאו פה ATi הוא ממש קרוב ל6800U זה כן... אבל שוב בפילטרים הוא לוקח... ה6800U יורד חזק במספר הפריימים לעומת הx800 עם פילטרים..

לכן ATI מנצחים לדעתי... ושלא נדבר על זה שגירסאת הפרו ממש קרובה לU אז הXT בכלל... (למרות שזה לא הבדל כזה גדול)

פורסם

על מה אתם מדברים...שתי החברות עוד לא הוציאו גרסאות רשמיות של הכרטיסים עצמם אלו רק הדגמות..., ולכל אילו שבאשליות שה ATI לקחו בסיבוב הזה אולי תחכו קצת במקום לפתוח תראדים כל הזמן עד שיראו תוצאות אמיתיות ומקוריות?

נ.ב: איכות התמונה ב 6800U מעולה אבל עדיין אין הוכחות מספקות מי יותר טוב או לא...!

פורסם

כשאתה מתכוון לטכנולוגיה חדשה אתה בטח מתכוון לPixel Shader 3.0 אבל זה לא אומר כלום , אולי רק לגבי משחקים שתומכים בזה אבל אף משחק לא תומך בזה עדיין ולא נראה לי שאפילו דום 3 יתמוך בזה , לפי מה שאני יודע רק המנוע UNREAL 3 תומך בזה, במשחקים שבשניהם יש תמיכה של pixel shader 2.0 ולא יותר אז רואים הרבה יותר יפה ברדיאון. למרות שלדעתי לא שמים לב לזה ממש...

אני לא מתכוון לPS3.0 למרות שזה גם כן בונוס רציני לNVIDIA שכבר יש להם כרטיס שתומך וATI עדיין לא הכריזה על כרטיס שיתמוך בזה (מזכיר לי קצת את החוסר תשובה של אינטל למעבדי ה64 ביט של AMD). אני מתכוון לסופרסאמפלינג (SuperSampling) המצויין של NVIDIA שמשפר מאוד את איכות התמונה כולה ובצורה ניכרת בהחלט (ואני לא מדבר על עוד כמה קווים שהתיישרו, מדובר פה על שיפור רציני באיכות התמונה).

חוץ מזה, UNREAL3 כניראה יצא לפני שATI תוציא כרטיס שיתמול בPS3.0 ועל המנוע שלו בטח יתבססו עוד הרבה משחקים איכותיים. אז תגיד לי אתה אם זה לא אומר כלום.

פורסם

דבר ראשון לבנתיים שני הכרטיסים נראים פצצה ! ממש הבדלים קטנים...

אבל כמו שאנחנו מכירים את אנוידיה... מתי שיהיו משחקים בPS3.0 אני לא יודע עד כמה הוא יחזיק מעמד.. (יכול להיות שהוא יפתיע אותי)

אבל לכרטיס יש ATI כמה וכמה היתרונות על גבי המתחרה. מה גם שאין דרייברים רשמיים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים